Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, şu an oluşumun temelini oturtmaya çalışıyorum. Oluşum bugün akşam veya yarın rollere başlayacak. Konuyu bugün tam anlamıyla güncellemiş olacağım ve bitireceğim.
KATILIM, KURALLAR
Oluşuma katılmak için öncelikle siyahi bir karakter canlandırmanız gerekiyor. Karakterinizin Temple Drive'da doğması gerekmez. Herhangi bir bölgeden gelen çeteci rolü de yapabilirsiniz. Dediğim gibi Temple Drive'da doğup büyümüş olmanız gerekmez.Oluşumun en önemli kurallarından biri ise hiyerarşi. Her şey örgüt lideri haberinde yapılır, habersiz yaptığınız rollerden kendiniz sorumlusunuz. Oluşuma girdiğiniz zaman, örgüt lideri tarafından CK edilme hakkını otomatik vermiş oluyorsunuz. İstediğiniz zaman arkanızı dönüp gidemezsiniz. Yaş konusuna gelirsek, yaş konusunda kimseyi sık boğaz etmiyoruz, 15 yaşında veya 50 yaşında bir karakter canlandırmanız bizim için sorun değil ama unutmayın ki hiyerarşi olan bir örgüt olduğu için 50 yaşında karakterinize saygı beklemeyin. 18 yaşında ki bir çocuk gelip 50 yaşındaki karakterinize emir verebilir. Ve evet, newschool yerine oldschool takılıyoruz. Giyim, müzik ve her şeyle.
Oluşum amacı, yıllardır yaptığım/yapmaya çalıştığım mahalle rollerini oturtmak. Sürekli kavga, gasp, saldırı içerisinde olanlar oluşumda bulunamaz ve kemik kadroda olsanız bile karakterinize işlem yapılır. Hiç bir şekilde admin oluşumundayım diye üstünlük sağlamaya çalışmayın, gerek OOC gerek IC. Oluşumda yetkili yokmuş gibi takılmanızı istiyorum. Başka admin arkadaşlarım tarafından ceza aldığınız zaman şikayete bana gelmek yerine size ceza veren admine ulaşmaya çalışın. Oluşum üyelerimin şikayetleriyle ben ilgilenmiyorum ki, dışarıdan kötü yorumlar almayalım. Sizin açtığınız/size açılan şikayetlerle diğer yönetici arkadaşlarım ilgileniyor. Söyleyeceklerim bu kadar, sağlıcakla güzel rollere.
Not: Kemik kadroyu oturtmak için OOC alımları bir süreliğine açıyorum. Alımlar kapandığı zaman hiç bir şekilde OOC giriş yapamazsınız. (( Katılım için PM atmanız yeterli. ))