0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ADALET VE İCRA SERVİSİİÇ İSTİHBARAT VE OPERASYON BİRİMİBELGE NO: #AIS-XXXX-XXX-XXGİZLİLİK DERECESİ: ÇOK GİZLİ (TOP SECRET)KONU: NALLBANI AĞI - NİHAİ KARARHEDEF 1: MICKEY PEJANIROL: Kilit İsim / DağıtıcıSUÇ: Madde ticareti, yozlaşma.DURUM: İNFAZ EDİLDİHEDEF 2: MICHAEL KRAJAROL: Muhasebeci / FinansörSUÇ: Kara para aklama, terör finansmanı.DURUM: İNFAZ EDİLDİOPERASYON DETAYLARI VE KARAR TUTANAĞIServis istihbarat birimlerinin (Mühürler) yürüttüğü teknik ve fiziki takip sonucu, "Nallbani" kod adlı suç örgütünün şehrin uyuşturucu ağına katkı sağladığına varılmıştır.Uyuşturucu ticaretinin suç ağının üyesi Alex Vulaj'ın, sükseli işletmelerinden Lumen Night Club'da gerçekleştirildiği kanıtlanmış, Alex Vulaj'ın şehirden gitmeden önce mekanını finansör Michael Kraja'a devrettiği öğrenilmiştir.Michael Kraja'nın imzası alınıp(?) Lumen Night Club'ın servise devredilmesi için işlemler başlamıştır, Pejani ve Kraja'nın cesetleri NYC Cleaning ve Pristine Solutions şirketleri tarafından temizlenmiştir.Alıntı yapılan: DONALD FERGUSON"Bir ağacı budamak yetmez, bazen kökünü kurutmak gerekir. Zehiri satanla, o zehirin parasıyla saltanat süren arasında benim gözümde fark yoktur.Nallbani dosyasını masamdan kaldırıyorum. Kalem kırılmıştır. Hüküm, vicdanlarda değil namlularda verilmiştir."ONAYLAYANDonald FERGUSONYüksek Şura / Saha SorumlusuBU BELGE İMHA EDİLMELİDİR. KOPYALANAMAZ.
"Bir ağacı budamak yetmez, bazen kökünü kurutmak gerekir. Zehiri satanla, o zehirin parasıyla saltanat süren arasında benim gözümde fark yoktur.Nallbani dosyasını masamdan kaldırıyorum. Kalem kırılmıştır. Hüküm, vicdanlarda değil namlularda verilmiştir."
@goatcalifas @AllMighty