Olay dediğiniz şekilde olmadı, şikayetin ilk iletisinde tüm tehditlerinizin screenshotı bulunuyor, konu şu şekilde gelişti; Karakterime hood da silahlı gelerek adres sordunuz, size hood da bu şekilde tüfek ve hafif makineli silahlar ile gezdiğiniz için gezmeniz uygun değil diye uyardı, ikileyin dedi, daha sonra sizin ısrarınız sonucunda karakterim size tamam hızlı sorun dedi, sizlerin karakterleri ise aşağalayıcı ithamlarda bulundu, daha sonra tehditlere başladınız, bunu sadece bahsettiklerini eksik bahsederek DM arayışında olduğumuzu belirttiğinizin üstünü çizmek için anlattım, basit bir şekilde uyarı aldınız, Hood bölgesinde tüfeklerle gezdiğiniz için, daha sonra tehditleriniz üzerine size ateş açıldı, konu bu kadar basit.
((Konunun akıbeti, kimin ilk, kimin sonra sıktığı önemli değil, siz yine de "sivil bir karakter" ile hiçbir şekilde illegal rol yaparak, tüfeğiniz ile çatışmaya giremezsiniz, sunucu kurallarına aykırı.))

Şimdi asıl konumuza geçelim; 
Bu kuralı 10-20 kez daha okumanızı tavsiye edeceğim, neden bu kuralı idrâk edemiyorsunuz? İlk ateş, tehditler üzerine bizden geldi zaten.
İlk bizim sıkmamız ve ya sizin sıkmanız herhangi bir şey değiştirmiyor, hepinizin karakteri sivil, üstüne üstlük diğer arkadaşın alt karakteri (Marko_Petrovic) ile illegal rol yapıyor, sivilken illegal role asla giremezsiniz, sivil bir karakter ile silahlar elinizde etrafta tüfeklerle dolaşamazsınız, tehdit rollerine girişemezsiniz, size ateş açılsa dahi siz illegal bir role girişerek savaşıp çatışamazsınız bir set ile.
Ben tarafından ileti kirliliğini önlemek adına daha fazla ileti gelmeyecek, çok kez anlattım kuralı, arkadaşlar umarım bu iletiden sonra bu kuralı anlayıp bilgilenirler.