Konu: Gaspard_Bravelier-Non-rp  (Okunma sayısı 289 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.12.2025 20:31
Aktif rol sırasında şahıs beni gördüğü halde çarpmak suretiyle aracıma takla atmama sebep oldu ayrıca kazadan sonra hiç bir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı. Daha sonrasında geri dönüp kahkaha attı ve basıp gitti. @Berlin034  Şahidim: @Schwért
https://hizliresim.com/c63520j

« Son Düzenleme: 31.12.2025 20:33 ChipsBoss »

#1 - 31.12.2025 21:35
Öncelikle iyi forumlar, şunu belirtmek isterim bu olay olurken laglıydım, Besart karakterinin arabası bende taklalı bile gözükmüyordu. Sonra ms düşünce yanına gittim ve rolümü devam ettirdim, kaza rolü yaptım fakat. Pm bölüp Forumda kendini görürsün yazıp, pm durumunu kapattı.( https://hizliresim.com/mwsnb9m )

#2 - 31.12.2025 21:38
Herhangi bir non rp sürüş yok, rodeo yu bağlayan yola girdim sağa doğru döndüm ve ekranımda zaten donma ve takılma oluyordu, lag oluncada kaza rolü yapma kararı aldım, arkadaşın yanına gittim fakat böyle bir tepki aldım. Tekrardan iyi forumlar dilerim  :vays: :vice: :o

#3 - 31.12.2025 21:41
İnternetim kötü olduğunu da, şöyle kanıtlamak isterim herhangi bir kasti çarpma yok kesinlikle. Aşırı lag sorunu yaşıyorum (https://hizliresim.com/tqq17ii)
« Son Düzenleme: 31.12.2025 22:05 Berlin034 »

#4 - 31.12.2025 23:03
Tamam, pingini geçtim. Neden o zaman role girip de bir şey var mı filan demedin, bastın gittin. Sonra kahkaha attın. Ayrıca orada ki oyuncu da gördü bilerek çarptığını ve beni nerede görsen hep çarpıyorsun kardeşim ben bunu söyleyim sana.
« Son Düzenleme: 31.12.2025 23:06 ChipsBoss »

#5 - 01.01.2026 00:15
Seni nerede görsem çarpıyor muyum? Kanka şakasız pingim vardı yani görmedim, devam etmemin sebebi oydu sonra senin takla attığını görünce geri döndüm bende kazasız gözüküyodu araban. Benim ekranımda arabanın yanından geçiyo gibi görünüyodu yani nasıl açıklarım bilmiyorum... Kusura bakma, kahkaha atmamın sebebi yok, sende haklısın orada role döküp gözlerim kötü felan diyebilirdim.

#6 - 01.01.2026 00:16
Bilerek çarpsam zaten geri dönüp senle rol yapmam, o zaman non rp yapmış olurum ama ms geçince senin arabanın takla attığını görüp geri döndüm, eğer videonuzun devamı varsa verebilirsin. Olaylar daha da netlik kazanır.. İyi forumlar tekrardann  :sampanya: :vays:

#7 - 01.01.2026 01:21
Maalesef dostum, gayette bilerek çarptın yanımdaki kişide gördü bilerek çarptıgını ve takla attı aracım. Sen sonra kahkaha atıp gittin geri de gelmedin role girmeye ben orda yaralı rolü yaptım kişi de şahit orada ben bırakmıyacağım bunun peşini.

#8 - 01.01.2026 02:21
Bırakmıyacağım peşini derken? Kanka boş bir şikayet bana göre. Geri dönmedin diyosun orada videonun devamı yok zaten kanıt niteliği taşımıyor. Daha da savunma yapıp forum yetkililerini yormak istemiyorum. İyi forumlar dilerim...

#9 - 01.01.2026 03:15
Yetkilileri yormuyorum, ben burada hakkımı savunuyorum ve peşini bırakmaycağımı rol için söylediğim rolün peşini bu yapılan non-rp'nin peşini bırakmayacağım dedim orada. O oyuncuda haklı bilerek ezdiğini ve aracım takla attığını oda gördü. Durdun orada baktın baktın rol yapmıcak sandın kahkaha atıp gittin. Sen gittikten sonra ben orada yaralı rolü yaptım, yani saçma sapan araç sürüyorsun nerede olsa bile. Buna kabullen adamım..