Konu: Jeshua Ramirez hile kullanımı  (Okunma sayısı 651 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.12.2025 02:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeshua_Ramirez @marque37

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @tommyelchavo @diawind Sargis_Aslanian x Paul_Callegari

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02:13  27/12/2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araç içerisindeyim, adam araçtayken kasık atıyor. Hasarlarımın ekran görüntüsünü videonun ilk kısmına koydum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

bir diğer video;

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz oyuncular sunucuda barınmamalı. Malvarlığının aktarılmaması için log kontrolünün de ayrıca yapılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 27.12.2025 04:29 hapY »

#1 - 27.12.2025 03:04
Aracın kapısına sıkıyorum akıllı dostum,   :D  bu zamana kadar hile kullanmadım, kullanmam. Boş bir video koyup şikayet açmışsın.
« Son Düzenleme: 27.12.2025 03:06 marque37 »

#2 - 27.12.2025 03:17
Aracın kapısına sıkıyorum akıllı dostum,   :D  bu zamana kadar hile kullanmadım, kullanmam. Boş bir video koyup şikayet açmışsın.

Edindiğim bir bilgiye göre sana bu konuyu şu şekilde izah edebilirim, @marque37

Silent Aim Belirtisi: "SAMP araç içi hasar mekaniklerinde, dış kapıya sıkılan merminin sekmeksizin veya engel tanımaksızın içindeki oyuncunun alt gövdesine (Pelvis/Groin) isabet etmesi, merminin bir kemik ID'sine (Bone ID) kilitlendiğinin (Silent Aim) açık göstergesidir."

Uygulamalı bir video iletirsen daha açıklayıcı olur.

#3 - 27.12.2025 03:25
Senin söylediğin hiçbir konuya inanmam kanka. İnanan adamı da sorgularım.

Merminin geçtiğinin kanıtı : https://hizliresim.com/rcla8tx
Mermi gözüküyor. Mermi kapıdan geçiyor. Paul_Callegari'nin olduğu kapıya bakarsan mermi geçiyor. Bu nasıl silent olabilir? Doğruyu söyleyemezsin. Ağzın varmaz. Uygulamalı olarak gösterme ayaklarını geç, her şey ortada.
« Son Düzenleme: 01.01.2026 17:27 marque37 »

#4 - 27.12.2025 03:50

Mermi tam da sunucunun belirlediği yere geliyor, mermi gözüküyor. Mermi kapıdan geçiyor. Paul_Callegari'nin olduğu kapıya bakarsan mermi geçiyor. Bu nasıl silent olabilir? Doğruyu söyleyemezsin. Ağzın varmaz. Uygulamalı olarak gösterme ayaklarını geç, her şey ortada.

Uygulamalı video atmadan sana inanan adamı da ben sorgularım. Elynn harici bir yetkilinin sonuçlaması birlikteki arkadaşlarımızın açısından daha tarafsız olur.
« Son Düzenleme: 27.12.2025 05:14 hapY »

#5 - 27.12.2025 11:19
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 27.12.2025 11:28

Mermi tam da sunucunun belirlediği yere geliyor, mermi gözüküyor. Mermi kapıdan geçiyor. Paul_Callegari'nin olduğu kapıya bakarsan mermi geçiyor. Bu nasıl silent olabilir? Doğruyu söyleyemezsin. Ağzın varmaz. Uygulamalı olarak gösterme ayaklarını geç, her şey ortada.

Uygulamalı video atmadan sana inanan adamı da ben sorgularım. Elynn harici bir yetkilinin sonuçlaması birlikteki arkadaşlarımızın açısından daha tarafsız olur.
Neyin videosunu atayım tam olarak? Ortada hiçbir şey yok ki kanka hangi videodan bahsediyon? Sana ateş ederken mermi kapıya gelmiş canın gitmiş hile diye şikayet açıyosun. Savunulacak bir şey olsa savunalım. Attığım ekran görüntüsü zaten bütün olayı açıklıyor.
« Son Düzenleme: 01.01.2026 17:28 marque37 »

#7 - 27.12.2025 18:18

Neyin videosunu atayım tam olarak? Ortada hiçbir şey yok ki kanka hangi videodan bahsediyon? Sana ateş ederken mermi kapıya gelmiş canın gitmiş hile diye şikayet açıyosun. Savunulacak bir şey olsa savunalım. Attığım ekran görüntüsü zaten bütün olayı açıklıyor. O aracın kapısından mermiler işliyor.

Kendini akıllı sanıp yönetimi kandırmaya çalışma üstün zekalı insan, videoda gözüküyor zaten araçtan inmeden önce canım 94 kalıyor kimi kandırmaya çalışıyorsun?

#8 - 01.01.2026 17:01
Yeni bir video eklemişsin, yeni eklediğin video'da motordayız. Araç içerisinden sıktığın mermilerin hepsi düz gider. Cama sıkmışım ve adamın canı gidip düşmüş. Normal. İlk attığın video'da mermi arka tarafa gidiyor sen onu koymuşsun. Canın gidiyor evet, cama sıkmışta olabilirim? Sunucunun belirlediği yer belki hatalı? Bunlar olabilecek ihtimaller. Sana ateş ettiğim yer bile gözükmüyor orada. Senin zoom attığın yer aracın arka tarafı. Sen ön taraftasın, diyeceklerim bu kadar. 1 hit atmışım onu koymuşsun. Boş bir şikayet, sonuçlanabilir.

2. Attığın video için savunma : https://streamable.com/ib25rw

5-6 Saniyelik videolar ile algı yaratmayın, kin ile şikayet açıyorsunuz. Bir video da canının gitmesi ile alakası olmayan arka tarafa giden mermiyi zoom atıyorsun. Diğer video da cam tarafına sıkıyorum adamın canı gidiyor ve düşüyor. Sonra gelip burada ban attırmaya çalışıyorsun. Bir tane /hasarlar kaydı almışsın sadece bir tane ismim var diye hile mi oluyorum ben şimdi?
« Son Düzenleme: 03.01.2026 02:46 marque37 »

#9 - 07.01.2026 20:29