Konu: Kai_Saga yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 423 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.12.2025 17:00
Dün akşam yaralıya düşürdün,yaralı rolü için müsade etmedin şikayet açtın madem bu akşam niye  yaralıya düşürüyorsun? Zaten silahım yok DM konusunda senin kadar becerikli değilim daha neyin hilesi bu? Sen yine açıklama yapamayacaksın. :)

ben de şahidim arkadaş yetersiz rolcü rollerine denk gelmiştim
Beraber rol yaptığın @hapY 'nin de "yetersiz rolcü" rollerine denk gelmiş miydin? Mesela 10 gün önce ceza yemiş refuserp&pd rolünde /q e bugün polise yakalanınca silahı gidecek diye korkudan yine /q attı? Sence yeterli rolcü mü?  :) Sen buna da cevap veremezsin. :)

Söylemeyeyim az konuşayım diyorum da arkadaşların rol mantığını bu şekilde ispatlamaktan başka çare kalmıyor.Söylediklerinin bin katını kendileri yapıyorlar. :) Her zaman diyorum PD yakalayınca bile refleksiniz /q olmuş.Sizin rol mantığınıza uyup gunrp yapsam ben düşürürüm siz /q atarsınız.

kanka gerçekten aklından şüphe etmeye başladım ya cevap vermeyecem sana artık yetkiliyi bekleyelim
Zaten hiç bir şekilde cevap veremedin sadece konuyu değiştirdin."kanka,aklından şüphe ediyorum vs" beraber bot bağlamadık,ortak nezakete dikkat edelim,yönetici kararını bekleyelim.

#11 - 30.12.2025 16:13
Merhabalar,

Ortak Nezaket konusu için, kurallarımızda da yazdığı gibi iki tarafın da OOC konumda karşılıklı saygı içerisinde olunması beklenmekte; şikayet üzerinde ve PM'den iletilen "ESP ile buluyorsun" cümleleri kanıtlarıyla beraber hile şikayeti açmadığınız süre boyunca geçersiz olacak.

@OldSaga şikayet üzerinde yaşadığınız sorunlardan bahsetmişsiniz fakat yalnızca ilgili şikayet konusuna bakıyoruz, kanıt olarak sunulan materyallerde görüldüğü üzere role uymuyorsunuz, devamını getirmiyorsunuz. Bu rol üzerinde Refuse RP ihlali gayet net, karşı tarafın yaptığı bir ihlal varsa onun için de şikayet açabilirsiniz.

Kai Saga Refuse RP sebebiyle ceza alacaktır.

Not: @hapY Şu anlık aktif olarak iki adet şikayetiniz var ve iki şikayetin konusuna da "Yetersiz Oyuncu Profili" yazılmış, buna siz karar veremezsiniz.

Şablon konusunun başlığında da olduğu gibi ÖRNEK KONU: [26.10.2019 - Vice_Roleplay] NON-RP sadece ve sadece ihlal edilen kuralları yazmalısınız.

K&A
« Son Düzenleme: 30.12.2025 16:17 raistlinn »