Konu: Lexie Miskhin Aktif Rolde q  (Okunma sayısı 240 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2025 02:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lexia Miskhin @Caseqaux

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Florencıa, Castucci

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.12.2025 - 01.18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Pd /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş hoodu basıp vuruluyor, wallhack sayesinde polislerin yaklaştığını görüyor ve q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Burda oyundan çıkıyor
Spoiler: GösterGizle
Burda tekrar giriyor polis var mı yok mu diye bakıyor, polislerin bölgede olduğunu görünce tekrar çıkıyor. Polisler gidince girip bölgeden kaçıyor
sonra tekrar çıkıyor

Ek açıklamalar(varsa): AK-47 Model silahının silinmesini ve gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

« Son Düzenleme: 26.12.2025 02:15 Redkeys »

#1 - 26.12.2025 12:38
Merhabalar,

@Redkeys Bu rol sonrası VCPD aynı bölgeye baskın sağladı mı, bunu da iletmenizi rica ederiz.

@Caseqaux  Rolde oluşan bağlantı kopması sonrasında role kalındığı yerden devam edildi mi, savunmanızı sağlayınız.

#2 - 26.12.2025 21:31
Bu rk yaptığının kanıtı;
Düşmesine rağmen kalkıp ak-47 ile sıkmaya devam ediyor. Bu videosu;

https://streamable.com/h7m8ro

Bu da ekran görüntüsü:

Oyunu dm için oynadığı ap açık ortada, elle tutulabilir bir rolü bile yok karakterinin. Polisler gelmeseydi zaten bizim birlik üyelerimiz kaçıracaktı arkadaşı, sürekli q attı insanları rolden soğuttu daha sonra kalkıp karakterlere yine ateş açtı.

#3 - 27.12.2025 12:41
Ben olay yerinde bir polis ekibi görmüyorum, bu yüzden bir şey diyemeyeceğim. Rolde Q'den yiyebilirim.

#4 - 30.12.2025 15:03
Merhabalar,

VCPD'nin baskın sağlaması ve RK ihlali için yetersiz kanıt, kişi Aktif Rolde /q kapsamında cezalandırılacak.