Konu: Jahkay Ingram - POWERGAMİNG  (Okunma sayısı 78 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.12.2025 18:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jahkay Ingram - @harry666

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ernesto Burris

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Herhangi bir rol yapmadan bir mülkün, eşyanın sistemsel satışını yapmak
- Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
- Hastanede doktor varken koşarak /tedaviol yazıp çıkmak
- Restoran/bar/cafe, yemek tezgahı vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak veya satmak

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi alıyoruz ve işlemler için departmana götürüyoruz. Kayıtta gözüküyor, ben asansörde crash yiyorum ve oyuna girince kayıtta başlayamıyorum. Oyuna giriyorum ve kodeslere girdiğim anda memurun yaralı yerde yattığını görüyorum ve kişiye taser ile ateş ediyorum. Kişi taser yemiş yerde birkaç saniye yatarken emote veriyorum yere bastırır diye ama şahıs ne hikmetse kalkıyor ve ellerinde kelepce emote vermeden beni de rambo gibi tokatlıyor. 69 Level ve birlik sahibi birinin bunları yapması garip.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahit arkadaş da kanıt atacak. Kişiye FEAR RP, Retarted RP kurallarından işlem uygulanmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 25.12.2025 18:32 alesta00 »

#1 - 25.12.2025 18:37
zor bir durum sabır dilerim

#2 - 25.12.2025 18:42
i=qmjmfM_u0WQs0QEt

#3 - 25.12.2025 19:45
Oyuncu cezalandırıldı.

K&A