Toggle navigation
VICE
Forum
Forum
Okunmamış Mesajlar
Cevaplar
Sunucu Kuralları
Harita
Oluşum Tanıtımları
Karakter Tanıtımları
Genel Sohbet
Ara
Üyeler
Yönetim Ekibi
Kurulum
İlanlar
VCP
Market
Market
Bakiye Yükle
Market Geçmişi
 Karakter Başvurusu
Ticket
Ticket
Yeni Ticket Gönder
Açık Ticketler
Kapalı Ticketler
Giriş Yap
Kayıt Ol
Vice Roleplay
»
Diğer
»
Genel Sohbet
»
Vice Roleplay 2050’Ye taşıyacak sistem (Görüş Öneri Destek)
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Konu: Vice Roleplay 2050’Ye taşıyacak sistem (Görüş Öneri Destek) (Okunma sayısı 28 defa)
0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GLOCKS
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Eddie King
Sivil
Uyruk:
Yok
Doğum Tarihi:
ViceSocial:
@King
1
-
Bugün
, 12:37
Herkese merhaba, 2007-2018 rol kariyerimden baz alarak bir kaç öneri yapmak istiyorum. Genel olarak oyun içerisine girip vakit geçirmedim tam anlamıyla, fakat oyun içerisinde
market
caddesinde bulunan yapıların değiştirildiğini gördüm ve yapıların görünüşleri gerçekçi gibi gözükmüyor parlak, ve sanki oyun dışı bir yapı gibi gözüküyor sebebi ise sanırım editörden yapıldığından dolayı. Samp’ın Orjinal buildleri gibi olamayabiliyor ama biraz daha ugraşılırsa gerçekçi yapılabilir gibi gözüküyor, fakat doğu
Jefferson
Tarafındaki evlerin bulunduğu yerlerin bahçeleri olsun ev etrafı gibi sokak arası gibi yerlere biraz da obje koyulabilir “
ABARTILMADIĞI SÜRECE
”
Örnek
:
Garaj kapısı koymak saçma olur sebebi göze hitap bozukluğu freroam serveri değil. bundan 6 sene önce bir deneme yaptım fakat bu denememi yarım bıraktım evlerin aynı tasarımlarını tekrardan tasarladım
Jefferson
gibi bölgelerdeki evlerin içine girebiliyordum dışarıdan bakıldığında evin içi dahi gözükebiliyordu ama tek sıkıntı evin içerisinde Buglardan dolayı map boşluğuna düşüyordum ama kapsamlı uğraşılırsa bu sorun da ortadan kalkar söyleyeceklerim bu kadar oyunun bütünlüğü orjinalliğini küçük objeler bozmaz ya’da gerçekçi yapılan tasarımlarla da bozulmaz başarmışsınız beyler nice başarılarınızı kutlarım.
Peki eve hırsız nası girebilir kapılar hep açık olacak “Kapıları da güzel bi script ayarlayıp *KİLİT* Sistemi getirilebilir
Videodaki buildler sunucuyu 2050’ye götürebilir fiziki olarak ve daha iyileri yapılabilir.
Elimde dosyaları mevcuttur
Ek olarak ev alma ev satma olayında anahtar devir teslim yapılabilir buna özel script kodlanırsa.
NOT: VCPD ve Bir çok oyuncu için evlere girildiğinde spawn bekleme süresinden dolayı (SPAWN-KiLL) Sorunu da ortadan kalkmaktadır
@Manifesto
@Allen
Görüşlerinizi yoruma bekliyorum arkadaşlar.
Yeni bir setup kuruyorum En yakın zamanda aranızda olacağım
«
Son Düzenleme:
Bugün
, 14:07
GLOCKS
»
İşlemler
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki Ekle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Vice Roleplay
»
Diğer
»
Genel Sohbet
»
Vice Roleplay 2050’Ye taşıyacak sistem (Görüş Öneri Destek)