Konu: Moreno Ricardo - Deshwan Tyshwan  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.12.2025 17:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Moreno Ricardo & @lypreboos - Deshwan Tyshwan - @Apex01

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sienna Hayes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.12.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC olarak suçluları kovalıyorduk, aracı kenara çekip oyundan /q attılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/rpsrgl, https://streamable.com/uabow9

Ek açıklamalar(varsa): Bilerek yapılmış bir eylem, ağır bir ceza almalarını talep ediyorum.

#1 - 21.12.2025 00:44
O halde polislerin yaptığı uçarak atlayarak sürdüğü araç stili muhteşem! Değilmi? 105 km/h ile çimenden atlıyor ve o kadar yükseğe çıkıyor, aracın ne altı sürtüyo ne sarsılma var. Sırf kovalamaca için bunu rol dışı sayıp rolünü yapmayıp kovalamacada iki kişiyi yakalamk için bunları hiçe sayıyor. Artı olarak ilk vidioda polisin silahına davranıp ateş ettiğine dair hiç bir emote yok, önce jop alıyor eline ardından deagleye geçiyor ve kaçarken ateş ediyor. Büyük bir amatörlük.. Biraz bunları düşünüp rol yapın arkadaşlar.
« Son Düzenleme: 21.12.2025 00:49 Arina_Martinez »

#2 - 21.12.2025 01:55
Merhabalar, açılan şikayete baktım sanırım kullandığımız ortak bir moddan oyun sık sık atıyor chatlog'da q diye birşey yok hem aramızda q atmamız için çok kısa bir mesafede yok bu saçma olurdu ve videoda fark ettim arkamızdan taklalar atıp yerden havaya fırladığın halde kovalamaya devam ediyorsun. Ben oyuna giriş yaptığımda kimse yoktu  şuanda teslim olmuş şekilde gözaltında tutuluyorum neredeyse 7 saat oluyor. Buna göre değerlendirilmesini istiyorum, Yaptırım uygulanacaksa arkadaşında Non rp driving'den ceza almasını rica ediyorum. Teşekkürler iyi forumlar. 

#3 - 21.12.2025 02:20
24 Saat içerisinde savunmanızı iletin. @Apex01

#4 - 21.12.2025 04:48
O halde polislerin yaptığı uçarak atlayarak sürdüğü araç stili muhteşem! Değilmi? 105 km/h ile çimenden atlıyor ve o kadar yükseğe çıkıyor, aracın ne altı sürtüyo ne sarsılma var. Sırf kovalamaca için bunu rol dışı sayıp rolünü yapmayıp kovalamacada iki kişiyi yakalamk için bunları hiçe sayıyor. Artı olarak ilk vidioda polisin silahına davranıp ateş ettiğine dair hiç bir emote yok, önce jop alıyor eline ardından deagleye geçiyor ve kaçarken ateş ediyor. Büyük bir amatörlük.. Biraz bunları düşünüp rol yapın arkadaşlar.

sen sanki atlamıyorsun o yoldan :D sonuçlanabilir problem yok, oradan atlamak bir ihlal sayılmaz diye düşünüyorum

#5 - 21.12.2025 11:38
Savunma yapmıyacağım, arkadaşların ihlaleri göz önüne koyulmasını talep ediyorum, Ben yollardan gitmiştim arkadaşın yaptığı direk arabası takla atıyor öyle birşey yok Realde yapsan ölürsün o zaman ck sını versin bu kadar basittir iyi günler /ck bas kanka :D

#6 - 21.12.2025 12:41

sen sanki atlamıyorsun o yoldan :D sonuçlanabilir problem yok, oradan atlamak bir ihlal sayılmaz diye düşünüyorum
Biz normal yoldan gidiyoruz bizim indiğimiz yerlerin iki katı yüksekliğinden atlıyorsun videoyu önce kendin dikkatlice izle. Sonuçlanabilir.

#7 - 21.12.2025 15:21
Savunma yapmıyacağım, arkadaşların ihlaleri göz önüne koyulmasını talep ediyorum, Ben yollardan gitmiştim arkadaşın yaptığı direk arabası takla atıyor öyle birşey yok Realde yapsan ölürsün o zaman ck sını versin bu kadar basittir iyi günler /ck bas kanka :D

beyler siz gidin şikayet açın o zaman şu anda neden /q attığınızı açıklamanız lazım, beni suçlamayı bırakın :D

#8 - 21.12.2025 17:09
Kardeşim iyi misin sen yapılmış savunma, benim söyliyeceklerim o kadar istersen savunma yapayım istermisin beyefendi diye sorucakmıyım sana ister yaparım ister yapmam kardeşim seni alakadar eden ney  ;)

#9 - 21.12.2025 19:44

Evet, atlamıyorum siz gibi, merak etme :) 105 km/h ile oradan atlayışın gerçekcilik dışı araba ile oradan atlayıp nasıl devam ediyorsun anlamadım ben. "Araç sürüş kuralları" ihlali yapma boşuna yaptığın seninde bir ihlal buradaki.

Spoiler: GösterGizle
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

https://imgur.com/a/RXEfnFn
https://imgur.com/a/o8IYGst
« Son Düzenleme: 21.12.2025 19:58 Arina_Martinez »