Konu: Arijan Dreshaj - Revaz Chabukiani silent ve spread hileleri  (Okunma sayısı 1302 defa)

0 Üye0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.12.2025 18:12
Videolardan anladığım kadarıyla cargod açıp dodo ile driveby kalkmışsınız ve 2 sultan size driveby atmasına rağmen aracınızın dumanı bile tütmemiş, normalde aracınız bozulurdu ve dodo düşerdi o kadar mermiye fakat kendi hilenizi böyle güzel göstermeniz isabet olmuş yönetim umarım bu arkadaşları cezalandırmayı unutmaz.

#11 - 18.12.2025 18:18
Videolardan anladığım kadarıyla cargod açıp dodo ile driveby kalkmışsınız ve 2 sultan size driveby atmasına rağmen aracınızın dumanı bile tütmemiş, normalde aracınız bozulurdu ve dodo düşerdi o kadar mermiye fakat kendi hilenizi böyle güzel göstermeniz isabet olmuş yönetim umarım bu arkadaşları cezalandırmayı unutmaz.
Yok kanka o dodoyu allah koruyor, 2 m4 11 hasardan kaç kere vurup hasar almıyor. Benim attığım 2-3 saniye aralıklarla 7 hit silent oluyor.  :D milletin hilesi ile millete sıkmayın beyler komiksiniz

#12 - 18.12.2025 18:27
Anladım tek zeki sensin, o hileyi açıp kapatamıyor musunuz oyunda?  :D Haydi gel yönetime yayın açarak aynı senaryoyu tekrarlayalım, bak yine iddia ediyorum tek bir mermi dahi tuttur şikayeti geri çekeceğim, bir daha da size şikayet açmayacağım. Olay sırasında kaç tane birlik üyeniz hileden ban yedi? Adınızın geçtiği yerde bir de yanına sobeit ekliyorlar.

Alıntı
benim sizin gibi tanrıverdi.asi mi kullanıyorum

Benim bir şey kullandığımı kanıtla bu konuyu öyle tartışalım paşa.
Format atmaya başlasanız iyi olur, geçmişte ne kullandıysam misliyle bunu verdik. Silent açacak kadar üst oyuncu değilsiniz karşımda, temiz oynadığım yer oldu hala açık kovalıyorsunuz. Size fazla yüz verdik ve tepeme çıkmaya çalışıyorsunuz, bundan sonra nasıl istiyorsanız öyle oynicaz anlaşıldı. Sene 2022 değil sizde eskisi gibi değilsiniz. Yakın zamanda görüşürüz elbet.
Evladım sen ne yaşıyorsun ya, sen gerçekten bu oyunu bu kadar önemsiyor musun, bu neyin anomalisi, ruh hastası falan mısın? Biraz sakinleş, şu oyunu gerçekten keyif almak amacı ile oynayın. Ha çok delikanlıyım diyorsan da git minecraft falan oyna, bu tarz oyunlar cidden size göre değil, ruh sağlınızı yerlere sermişsiniz. Sen bana yüz versen ne vermesen ne :D gözümde odamdaki sinek kadar değeri olmayan bir adamsın, hatta çocuksun, belkide aramızda 10 yaş fark var, noname takılma, biraz gerçekçi ol. Yıl 2022 değilmiş, bizde eskisi gibi değilmişiz HAHAHAHAHAH, yaw çoluk çocuksunuz, hileleri doldurup oyuna girip win win yazıp, gece rüyasında samp gören evlatlarsınız, yapmayın derslerinize asılın bir gelecek, bir kariyer planı kurun kendinize. Oynamayın demiyorum, oynayın ama keyif alın şu oyundan, yaşamayın olum şu oyunu. Utanmadan bir de tehdit ediyorsun, bak ben bu şikayetler üzerinde birçok kişi ile tartıştım, adresler verdim gelenler de oldu, bak gerçekten bir şeyler yaşamak istiyorsan discordumu biliyorsun sana adresimi vereyim gel misafirim ol sana hayat hakkında birkaç nasihat vereyim, yapmayın böyle, sen bana o cümleleri yazarken benim gerçekten korkacağımı falan mı düşünüyorsun?

Videosu var, atarız sıkıtnı yok.

#13 - 18.12.2025 18:37
4 haneliyim ve samp hayatımın merkezinde 5 haneli kilolara çıkacağım, çok korkuyorum böyle cümleler kurma

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#14 - 18.12.2025 18:38
Onu bunu geçinde bana olan borçlarınızı ödesenize, kendimize bi yol çizelim dedik diye ne bu kin öfke nefret.

#15 - 18.12.2025 18:45
haydi gülüm haydi, burası chat yapılacak yer değil savunmanızı yapın çekilin köşenize.

#16 - 18.12.2025 18:49
haydi gülüm haydi, burası chat yapılacak yer değil savunmanızı yapın çekilin köşenize.
Gerçekten gülünsem bana dcden ulaş, sana süprizimiz var :-*

#17 - 18.12.2025 22:32
Selamlar savunmayı fazla bekletmeyeceğim. Öncelikle şikayet için paylaştığınız video üzerinden savunma yapacağım, dodo kiralamışsınız. Videoda gözüktüğü gibi 2 M4 4 AK47 olmak üzere iki araçtan ateş alıyorsunuz. Ne hikmetse dodonuz bozulmuyor, duman bile çıkmıyor. Hatta siz düştüğünüz vakit bile dodonuz çalışmaya devam ediyor. Size iki araç komple ateş açtık, absürt bir hit işlemesi de yok. Videomda gözüktüğü üzere 40'ın üstünde mermi atıyorum ve 7 hit tutturuyorum.  Ki kalanını arkadaşlarım vuruyor, size birden fazla kişi ateş açıyor. Vehicle god bastığınız içinse dodo bozulmuyor, bozulmadığı için de havada ölüyorsunuz. Normal şartlarda dodonuz bizi iki saniye bile takip edemez bozulurdu ve yerde düşürürülür ya da bırakılırdınız. Vehicle god bastığınız için uçmaya devam ettiniz, mermilerimizin de hedefi oldunuz. Burada absürt bir vuruş&hit sayısı yok. 40'ın üstünde mermi atıyorum size ve 7 hit zar zor atabiliyorum. Şayet söylediğiniz gibi silent olsaydım 40 50 mermiyi sizi düşürmek için ziyan etmezdim. Yok olur giderdiniz değil mi? Eğer 45-50 mermi atıp size 6 7 hit tutturamıyorsam boşuna oynamışız şu oyunu, silent olsaydım o kadar mermiden sonra o dododan arkadaşın sağ çıkamazdı feller. İnterior içerisinde olan kısım için de söyleyebileceğim şey orada hiçbir şey yok. Üç üç sıkıp bırakıyorum, mermimin sekmesini gerektirecek bir durum yok. Kaldı ki aramızda uzak bir mesafe de yok, size tüm hitleri ben atmışım gibi yapıyorsunuz. Ben hasarlarınızı o an bizzat kontrol ettim ve vurduğum hit sayısı fazla değildi. Elinizde görüntüsü varsa paylaşırsanız daha net anlaşılır, sizi her düşüren hile değil. Ayrıca sizin kullandığınız hileleri bizzat biliyorum ve kanıtları elimde mevcut. Bunun için farklı bir konu oluşturacağım ya da İFM'e bizzat bunları ulaştıracağım.

Alıntı
Altını çizmek isterim, iki karakterin de bütün mermileri doğrudan Robert Castucci karakterinin kafasına isabet ediyor.
Bunun hakkında söyleyebileceğim tek şey, bir araçtayken kafanız dışında bir yerden hasar almazsınız.

Size iki aracın aynı anda saldırdığı ve dodonuzun asla bozulmadığı, hasar almadığı görüntüler(?)
Spoiler: GösterGizle

1:02 - 1:12

İnterior içi zaten kayıtlarım gayet net ve temiz, onun için ekstra bir kanıt sunmayacağım. Sadece yetkilinin görebilmesi adına saniyeleri belirteceğim.
2:23 - 2:40

« Son Düzenleme: 18.12.2025 23:14 _FletcheR_ »

#18 - 18.12.2025 22:42
Benim videomda da senin videonda da Richman bölgesinde hiçbir şekilde hit yemiyorum. Gişeleri geçtikten sonra silent ile vurduğun yeri söylüyorsan eğer orada zaten sürücü hariç uçağın gövdesine & kanadına vs. ateş açıyorsun bariz şekilde görünüyor. Manipülenizi başka yerde yapın beyler.

« Son Düzenleme: 18.12.2025 22:44 fellerTiberius »

#19 - 18.12.2025 23:52
Konuyu farklı yerlere çekerek bu işten sıyrılmayı hedeflemekte sizin için bir çözüm. İki kelimenden birisi dodo, fellerTiberius'un gönderdiği videoda dodoya mermi gelmediği açıkça görülüyor, yine de ekstra olarak Robert Castucci karakteri düştükten sonra size dodonun hasarını yollayayım, sizi tatmin etmez ama olsun.

Robert Castucci'nin sürdüğü dodonun yere düştükten sonraki /dl yazılarak hasarına bakıldığında karşılaştığımız manzara, cargod yok, şikayetin konusuda zaten Robert Castucci'nin hile kullanımı değil.

Alıntı
Videomda gözüktüğü üzere 40'ın üstünde mermi atıyorum ve 7 hit tutturuyorum.  Ki kalanını arkadaşlarım vuruyor,
Şahsın savunması sadece bundan ibaret, gerisi dodo. 40'ın üzerinde mermi atıyorsun ve 7 hit tutturuyorsun, bunun 33'tanesi karavana gidiyor, ama üç saniyede 7 hiti havada dodo süren bir adamın kafasına 3 saniyede isabet ettiriyorsun, mantık bunun neresinde? Bir de zar zor 7 hit atabiliyorum demişsin.  :D Robert Castucci karakterinin canı 101'den direkt 33'e düşüyor, bu mu zor?
Ekran görüntüsünde de anlaşılacağı üzere, zar zor değil üç saniye gibi bir sürede direkt eritiyorlar.

İnterior içinde de fletcher'ın hile kullandığını bariz kanıtlayan bir video hazırladık, iyi seyirler.
« Son Düzenleme: 19.12.2025 00:01 grower fucking the great »