Anladım tek zeki sensin, o hileyi açıp kapatamıyor musunuz oyunda?
Haydi gel yönetime yayın açarak aynı senaryoyu tekrarlayalım, bak yine iddia ediyorum tek bir mermi dahi tuttur şikayeti geri çekeceğim, bir daha da size şikayet açmayacağım. Olay sırasında kaç tane birlik üyeniz hileden ban yedi? Adınızın geçtiği yerde bir de yanına sobeit ekliyorlar.
benim sizin gibi tanrıverdi.asi mi kullanıyorum
Benim bir şey kullandığımı kanıtla bu konuyu öyle tartışalım paşa.
Format atmaya başlasanız iyi olur, geçmişte ne kullandıysam misliyle bunu verdik. Silent açacak kadar üst oyuncu değilsiniz karşımda, temiz oynadığım yer oldu hala açık kovalıyorsunuz. Size fazla yüz verdik ve tepeme çıkmaya çalışıyorsunuz, bundan sonra nasıl istiyorsanız öyle oynicaz anlaşıldı. Sene 2022 değil sizde eskisi gibi değilsiniz. Yakın zamanda görüşürüz elbet.
Evladım sen ne yaşıyorsun ya, sen gerçekten bu oyunu bu kadar önemsiyor musun, bu neyin anomalisi, ruh hastası falan mısın? Biraz sakinleş, şu oyunu gerçekten keyif almak amacı ile oynayın. Ha çok delikanlıyım diyorsan da git minecraft falan oyna, bu tarz oyunlar cidden size göre değil, ruh sağlınızı yerlere sermişsiniz. Sen bana yüz versen ne vermesen ne

gözümde odamdaki sinek kadar değeri olmayan bir adamsın, hatta çocuksun, belkide aramızda 10 yaş fark var, noname takılma, biraz gerçekçi ol. Yıl 2022 değilmiş, bizde eskisi gibi değilmişiz HAHAHAHAHAH, yaw çoluk çocuksunuz, hileleri doldurup oyuna girip win win yazıp, gece rüyasında samp gören evlatlarsınız, yapmayın derslerinize asılın bir gelecek, bir kariyer planı kurun kendinize. Oynamayın demiyorum, oynayın ama keyif alın şu oyundan, yaşamayın olum şu oyunu. Utanmadan bir de tehdit ediyorsun, bak ben bu şikayetler üzerinde birçok kişi ile tartıştım, adresler verdim gelenler de oldu, bak gerçekten bir şeyler yaşamak istiyorsan discordumu biliyorsun sana adresimi vereyim gel misafirim ol sana hayat hakkında birkaç nasihat vereyim, yapmayın böyle, sen bana o cümleleri yazarken benim gerçekten korkacağımı falan mı düşünüyorsun?
Videolardan anladığım kadarıyla cargod açıp dodo ile driveby kalkmışsınız ve 2 sultan size driveby atmasına rağmen aracınızın dumanı bile tütmemiş, normalde aracınız bozulurdu ve dodo düşerdi o kadar mermiye fakat kendi hilenizi böyle güzel göstermeniz isabet olmuş yönetim umarım bu arkadaşları cezalandırmayı unutmaz.
Videosu var, atarız sıkıtnı yok.