Konu: Takvor_Gerghamyan - RefuseRP, Aktif Rolde Afk  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2025 15:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Takvor_Gerghamyan @EsenyurtGenclik

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @FalqoN Pablo_Aguilar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/12/2025, 01:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
RefuseRP, Aktif rolde afk.

Alıntı
Refuse rp - Aktif rolde afk

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Arkadaşımızın motorunu çalmışlardı. Gpsten yerine bakıp gittik. Arkadaş hareket halindeydi ve motorumuzun üstündeydi, parçalayacaktı. O parçalamadan vurup motoru geri almak amacı ile arkadşa ateş ettik. Motorun üzerinde esc basarak vurulmaktan kurtuldu. Bu yaptığı hareket nerden baksan ihlaldir. Gerekli ceza verilsin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/ju9vyq

Ek açıklamalar(varsa):
Gerekli yaptırım uygulansın.

#1 - 17.12.2025 15:41
Pov bana ait. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.12.2025 17:22
Üzerimde afk olduğum gözüküyor sizin geldiğinizi görmedim ve bir düşmanlığımız olmamasına rağmen rolsüz videoda göründüğü gibi ateş ediyorsunuz hem Dm atıyorsunuz hemde afk adamla kendinize role girmeye çalışıyorsunuz üstüne emotesiz ateş ediyorsun

#3 - 17.12.2025 17:40
Üzerimde afk olduğum gözüküyor sizin geldiğinizi görmedim ve bir düşmanlığımız olmamasına rağmen rolsüz videoda göründüğü gibi ateş ediyorsunuz hem Dm atıyorsunuz hemde afk adamla kendinize role girmeye çalışıyorsunuz üstüne emotesiz ateş ediyorsun
Biz ilk geldiğimizde afk değildin, hatta nametagındaki afk simgesi sonradan çıkıyor. Buda onu kanıtlıyor, ayrıca emote chatta gözüküyor dostum.  savunma gelmiş, sonuçlanabilir.

#4 - 17.12.2025 20:12
Seni vuran kişi benim. Motorumuzu çalıp parçalamaya götürüyorsun. Motorun gpsinden bakıp geliyoruz, sen motoru parçalayacakken gelip sıkıyoruz. Yani rolsüz şekilde sıkmıyoruz sana değil mi? Dm tam olarak nerede? Ayrıca videoda gözüktüğü gibi başta afk değilsin, biz sıkmaya başlayınca afk atıyorsun. Emote konusuna gelirsek sunduğumuz videoda chate bakarsan emote vermişiz.

Bu şikayeti biz açmışız ve burada yalnızca savunma yapabilirsin. Varsa bir şikayetin buyur şikayet aç. Rolde bizim tarafımızdan yapılan hiçbir ihlal yok. Roldeki tek ihlal vurulmamak için biz ateş açınca afk atman.

#5 - 17.12.2025 20:19

Arkadaş bizi görmediğini ve baştan beri afk olduğunu söylemiş. Videoda zaten gözüküyor bizi görünce afk attığın fakat buyrun ben böyle bir ss daha koyayım bakalım bizi görmüş mü? :D

Admin kandırmayıda şikayete ekliyoruz. Kanıtlar ortada, yalanlar ile savunma yaparsan ssler ile yalanlarını ortaya çıkarabiliriz.

''Yalanların ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır''  ;)
« Son Düzenleme: 17.12.2025 20:22 FalqoN »

#6 - 24.12.2025 03:49
Şikayet incelendi.

Karakter Aktif rolde AFK attığı için cezalandırılacak. Şikayet kapatıldı.