Ama chati niye kestinizki böyle? Adres isteyip gelememek zaten yaptığınız bir şey, OOC tehditler ( panelcilik, adam yollamak.) Arkadaşın benim chatimin ardından adres istedi bende açık adres verdim, adminler loglara bakınca görecektir fakat arkadaş lafını yutup sessiz kalmayı tercih etti, chatte söylediğim şey OOC olaylara alakalı, kimse burada maraba ayağına yatmasın umutum, ettiğiniz tehditleri, adres isteyip gelememeleri, ihbarla tehdit etmelerinizi veya gece sürekli çağrı tehditlerini unutmadık. Sizin yapamadığınız şeyleri yüzünüze vurunca biz mi OOC kinli oluyoruz? Arkadaştan chatin devamını istiyorum, bizzat adres istiyor ve açık adresi veriyorum. Sonrasına şikayet açılmış. Ayrıca arkadaştan herhangi bir şekilde OOC bilgisini istememişim, LOG'lar kontrol edilirse adresimi istediği ve benimde açık adres verdiğim gözükebilir, sizin gibi on kuruşluk panellerin arkasına sığınıp magandalık yapmıyoruz, herhangi bir özel bilgi bulma, alma veya özel bilgi ile tehdit bulunmuyor, açılan şikayetten kuyruk acısı olduğunu düşünürüm ben. Altta bıraktığım linkte arkadaşın beni evimden dışarı çıkarmayacağını söylüyor, eski bir ss. Adminlerin açık açık görmesi gerektiğini düşünüyorum.

Şikayet konusuna gelirsek atılan linklerden 2 tanesi benim üzerime olmakla beraber rol hatası üzerine açılan şikayette herhangi bir hatam bulunmuyor, hile konusundada kullanmadığım için boşa düşeceğini zaten biliyorum.
Özetlemek gerekirse bu arkadaşlarla yaklaşık 5 aydır OOC anlaşmazlığımız bulunuyor, tek amaçları beni banlatıp birliğimi kapattırmaktır, açılan şikayette herhangi bir özel bilgi istenmedi, şahsıma ait olan ikametgah adresini arkadaşın isteği üzerine onunla paylaştım, mahalleme gelmesini bekledim. Loglara bakılmasını talep ediyorum.