Konu: Ai Sakura - Sobeit, Aimbot VS.  (Okunma sayısı 303 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2025 01:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ai Sakura @roxoz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @flameofthewest ve rolde bulunan tüm VCPD
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Senaryo olarak hotline rolünü sürdürüyorduk. Bir kamyonla vcpd olarak görüşe geçtik ve müdahale ettik, çatışma sürdü. Dağda karşılaştığımız ekiple çatışırken; şikayeti oluşturduğum ilgili kişi, ayakta ve hareket halindeyken; art arda yaklaşık 15-20 mermi AK-47 silahıyla tüm mermileri kafama isabet edecek şekilde ateş açtı. Ayaktayım ve hareket halindeyim. Araçta değildim ve kendisi dağın başındaydı, mesafemiz uzakken bunu yapması imkansız.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
https://hizliresim.com/lkdu4zt

Aşağıdaki videonun 37. ve 41. saniyesi arasında yavaşlatarak izleyin ve Timon Revello karakterine odaklanın: tek kişiden hasar alıyorum. üstte sste mevcut.

sonrasında savicin sıktığı karaktere değil, sol tarafından videoda bulunan karakterin arka tarafından beni minigun gibi sekmeden tarayan ve hepsinin kafama isabet ettiğini, yukarıdaki ssyle kanıtladığım, böylece düşüren, sonra ise videodaki karaktere yönelen mermilere bakın: 50. ve 57. saniyeleri yavaşlatarak izleyin

50. - 52. saniye aralarını yavaşlatın ve videodaki karakterin sol tarafına odaklanın, mermiler direkt arkasındaki bana ve kafama isabet edecek şekilde geliyor

https://streamable.com/16646w

Ek açıklamalar(varsa): İnceleyen adminin birkaç şeyi incelemesini talep ediyorum, yetersiz kanıt diyip kapatmasın. Birlikle alakasız, sıfır aktiflik, 13 level karakteri birliğe r0 olarak alıp, eline silah verip sobeit gibi hilelerle role dahil ettiler. Bunun loglarını, silahı ne zaman aldığını ve ne zaman birliğe dahil olduğu gibi logların da incelenmesini talep ediyorum.

Kişi Stonewell birliğiyle alakasız olacak ve ne role, ne ilgili birliğin akışına uymayacak şekilde, birliğe dahil olmuş ve en alt rütbe olan NC/CK/PASİF rolünde, İngiliz birliğinde JAPON karakteriyle, 0 AKTİFLİKLE, 13 LEVELLE; bizzat birlikte bulunmaktadır. İlgili kişinin hile açma ihtimali, tüm bu sebeplerle daha yüksektir. Lütfen, ilgili kişinin silahı nasıl ve ne zaman edindiği, log kayıtlarından incelenmesini; ayrıca, eğer varsa sunucunun hile-bug tespit loglarının da incelenmesini istiyorum. Hiç aktifliği olmayan birinin, 0 ileti ve 13 level olan birinin, İngiliz rolü yapan birlikte, Japon karakterle, R0'da bulunarak, (NC/CK/PASİF) o birlikte ne işi olduğunu ve senaryo rpye katılma amacının sorgulanmasını, ilgili FM'den de bekliyorum.

Lütfen kanıt yetersiz şeklinde kapatmak yerine, ek açıklamalar bölümünü detaylıca okuyun ve ilgili işlemleri yapın. Ricamdır. Açıkça hile kullanmak için açılan bir forum hesabı ve karakter olduğunu düşünüyorum.

https://hizliresim.com/2cjb8zu

https://hizliresim.com/81jk2uo

ileti sayısı 0, son giriş 2 ay önce
https://hizliresim.com/b4yv2mi

daha önce de hile kullanımından ban yedigi ss :

Artık komple forum ban yemesini ve STONEWELL birliğinin, bilinçli şekilde bu karakteri hile kullanacak ve silah edinecek şekilde Hotline'a dahil ettiği için FM tarafından ilgili işlemlerin yapılmasını istiyoruz. İlgili şikayeti inceleyen yetkilinin, tüm bu yazdıklarım sebebiyle, bu şikayeti FM ekibine iletmesini istiyoruz.
« Son Düzenleme: 13.12.2025 11:16 lastgunmobster »

#1 - 13.12.2025 02:04
şahitliği onaylıyorum kökten banlanmaları lazım

#2 - 13.12.2025 14:25
Arkadaşım işte olduğu için, savunmasını bilgisiyar üzerinden ben yapacağım, söylediklerim kendisinin savunmasıdır;

Bir hile vs kullanmıyorum daha önce yediğim banın ssini buraya atmak manipülasyondan başka bir şey değildir. Tepeden direkt olarak sıktığım için o şekilde gözükmüş inceleyen admin anlayacaktır, arkadaşın oyun mekaniği ile ilgili bilgisi olduğunu düşünmüyorum forumunda ki aldığı cezalardan da bu netçe görülebilir, farklı bir savunmam yoktur herhangi bir hile kullanımımda asla yoktur. Sunulan kantılar da zaten hile olduğuma dair açık bir kanıt bulunmamaktadır, tekrardan dediğim gibi tepeden sıktığım için cross direkt olarak adamın vücudunda ve AK-47 ile sıkıyorum kafaya gelmesi çok doğal. Teşekkürler iyi forumlar.

#3 - 13.12.2025 18:12
Arkadaşının Japon karakteriyle senin birliğinde var olma amacı ve Hotline'a katılma amacı nedir? 14 seviye, 0 ileti ve en son 3 ay önce foruma girmiş, daha önce hile kullanımından ban yemiş, bu arkadaşının İngiliz temalı birliğinde, Japon karakteriyle, NC/CK/PASİF yani R0'da birliğinde tutarak, Hotline'a gelip, nasıl bir rol yapmayı amaçladı? Bot gibi hesapları birliğinizde ne diye tutup, ayrıca Hotline'a dahil etme ihtiyacı duydunuz? Ne gibi IC bir rol döndü burada? Bunları da açıklayacak mısın? Japon karakter, İngiliz birliğine nasıl dahil oldu? NC/CK/PASİF kısmında yer alan rütbedeki muhtemelen hiç IC rol yapmadığınız arkadaşın, ne amaçla Hotline'a geldi?

Ayrıca arkadaşının nasıl bir oyun mekaniği varmış ki; ayakta aktif şekilde hareket eden bir karaktere 20 mermi atıp; hepsini kafasına denk getiriyormuş?

Sen forum hesabını satın aldığını veya ayrı olarak arkadaşına açtırdığını, forumu hiç kullanmayıp; 13-14 level hesabı, kendi birliğine avantaj sağlayacak şekilde bir bot gibi, npc gibi, sıfır rol, sıfır aktivite ile hile kullanarak Hotline'a dair ettiğin konusunda ne gibi açıklama yapacaksın?
« Son Düzenleme: 13.12.2025 18:27 lastgunmobster »

#4 - 13.12.2025 18:38
Ne saçmalıyorsun kanka şikayetin birlik ile alakası yok birlikten bahsedip duruyorsun. Bir şikayet açtın gerekli savunma yapıldı bırak sonuçlansın, düştüğünüz zaman ağlamayı bırakın. Tarafımızca başka ileti gelmeyecektir.

#5 - 13.12.2025 18:49
Dediğin gibi birliğinle alakası olmayan biriyse; neden şikayetten sonra NC/CK/PASİF rolünden Outsider'a çektin arkadaşını? Birliğinle alakalı olduğu kısım; bizzat r20 olarak, sıfır IC rolle, o karakterin farkında olarak birliğinle Hotline rolüne katılıyorsun, bilinçli şekilde. Söylediğim hiçbir şeye de savuma yazmadın.
https://hizliresim.com/i9iti3x

Şikayet sonuçlanabilir.

#6 - 13.12.2025 19:19
Güzel arkadaşım, bir insan rol yaptığı zaman bunu illa foruma atacak diye bir kural mı var? Şimdi senin için bazı rol kesitleri bırakacağım belki anlarsın.

Şimdi gelelim diğer dediklerine, birliğimde olan oyuncuların rütbeleri falan bir şeyler demişsin bu seni ilgilendirmez bugün NC/PASİF de olur yarın BOSS olur bu tamamen bizim keyifimize kalmış bir durum bunla şikayetin ne alakası var onu da anlamadık.  Hesap satın alımı falan demişsin onu zaten ciddiye bile almadık daha yarıtıcı şeyler bul. Sen ortada bir ihlal var diyorsun ve bununla ilgili OYUNCU ŞİKAYETLER KISMINDAN OYUNCUYA YÖNELİK ŞİKAYET AÇIYORSUN birlik hakkında yok şöyleydi yok bölyeydi tutup benim tanıtıma attığım videoyu ekran görünsütü alıp buraya atıyorsun falan amacın daha çok birliği lekemek gözden düşürmek istiyor gibisin. Bu son iletidir bırak şikayet sonuçlansın.

#7 - 14.12.2025 01:26
Bunun bir tabiri var da, üstümdeki VCPD tagının sorumluluğunu üstlenerek, 80 kişilik bir birliği temsilen yazdığım için, daha düzgün ifade etmem gerekiyor. Birliğinle alakam yok, tanışmıyoruz veya herhangi bir olayımız yok. Konumuz hile kullanan, bot gibi birliğinde takılan ve şikayetteki ilgili şahıs; başka yerlere çekmene gerek yok.

Ayrıca; Ai Sakura, kadın bir karakterken, sen sırf bunları söyledim diye hızlıca movie den veya başka şekilde ss ve chatlog editlemeye gittin ama bunu kaçırmışsın. Rolde  karakterin üstünde olarak Ai Sakura ismi bir kere yansımıyor; bir, ikincisi rolde hep erkek karakterle SS atmışsın. Sanki Ai Sakura'ymış gibi.
Ayrıca ne garip ki karaktere giriş DM zamanı haricinde hiç olmuyor, sıfır aktiflik.

Aİ SAKURA, KADIN BİR KARAKTER.  :D Attığın SS'lerde Ai Sakura olan karakter ve diğeri rol yaparken, birçok ss eklemişsin ama ikisi de erkek karakter. Bir tane kadın karakter SS'i yok. Çünkü karakterle o kadar bağınız yok ki; ne olduğunu bile bilmiyorsunuz. Bunu kaçırmışsın, o kadar haberin yok ve o kadar alakasızsınız. Bu da o karaktere silah verip, npc  gibi birliğinizin çıkarını hile kullanarak, illegal bir şekilde kollayacak ve bunu avantaja çevirecek şekilde, kullandığınızı yansıtıyor. Ayrıca bu SS'ler ile yönetimi de kandırmaya teşebbüs ediyorsun.

Bir şeyleri kanıtlamaya çalışırken bile, hata yapıp; şikayetimin yeterli olduğunu kanıtlıyorsun, attığın ssleri kaydettim.
« Son Düzenleme: 14.12.2025 10:52 lastgunmobster »

#8 - 14.12.2025 21:49
İnan hiç öyle uğraşlara girmedik, sana yapılan rollerin görüntülerini attım sadece ben birliğimde ki herkesi hangi karakteri yönetiyor diye takip etmiyorum kadın karaktere çevirmiş veya çevirmemiş bunu bilemem dostum. Daha fazla ileti ile şikayeti uzatmadan sonuçlandıralım, bir ihlal varsa zaten karakter yasaklanır veya ceza alır bizim bundan yana sıkıntımız yok. Sen şikayette sorunu dile getirdin bizde karşılık olarak savunma yaptık ve sonuçlanmasını bekliyoruz.

#9 - 20.12.2025 02:14
Karşı taraf çökerek ateş ettiğinden dolayı ve bölgede başka herhangi bir yerinizden hasar yiyemeyeceğinizden dolayı ve bunlara artı olarak anında düşmediğinizden dolayı net bir kanıya varmak çok zor, net olarak birisine hile diyemiyorsak bu yüzden birisini de yasaklayamayız. İlgili arkadaşı inceleme altına alacağız, bildiri için teşekkürler. Yaptırım uygulanmayacak.