Konu: Gerard Shelton - Hile Kullanımı[slient]  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.12.2025 18:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerard Shelton @hapY  @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.12.2025 (Videoda bulunmakta)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi kısa bir takip sonrası aracından inip ateş açmaya başlıyor ardından uzak ve yüksek bir yere çıkıyor. Ardından ateş açmaya başlıyor aracın altına eğildimde slient ile beni bacagımdan vuruyor ve animimi bozuyor, Şikayeti inceleyen yetkili bariz hile kullandıgını anlıyıcaktır. Ne kan efekti çıkıyor nede birşey kişi slient ile düşürüyor. O yükseklikten eğildiğimde beni bacagımdan vurması ve nişan aldıgı gibi beni farklı farklı yerlerimden vurup düşürmesi slient oldugunu açıklıyor. Hasarlara baktığımda slientleri head'a anlaşılmasın diye işlemiyor fakat sıktıklarında ne kan efekti çıkıyor ve anlamsız vuruşlar yapıyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İlgilenen yetkili videoyu detaylıca inceler ve, 0.5 video hızına alıp izlerse daha açıklayıcı bir şekilde hile oldugu belli olmakta.

#1 - 11.12.2025 18:56
Kardeşim gram oyun bilgin olduğunu düşünmüyorum, hasarlarda da gözüküyor zaten sadece ben hit atmamışım farkındaysan. Alt tarafı oyun oynuyoruz, düşünce bu kadar sinirlenip hile olmadığım halde hile şikayeti açman ayrı komik. Hasarlarda sadece ben olsam neyse ama yanımdaki kişilerden de hit yiyorsun, sonra tutup hile şikayeti açıyorsun. Boş video, iyi forumlar

#2 - 11.12.2025 19:08
Kardeşim gram oyun bilgin olduğunu düşünmüyorum, hasarlarda da gözüküyor zaten sadece ben hit atmamışım farkındaysan. Alt tarafı oyun oynuyoruz, düşünce bu kadar sinirlenip hile olmadığım halde hile şikayeti açman ayrı komik. Hasarlarda sadece ben olsam neyse ama yanımdaki kişilerden de hit yiyorsun, sonra tutup hile şikayeti açıyorsun. Boş video, iyi forumlar

Arkadaşının sıktıklarında kan efekti çıkıyor en azından dostum, seninkinde çıkmıyor bile. Senin ile burada tartışmaya gerek duymuyorum hile olduğun bariz belli aracın arkasında eğiliyorum bacagımdan vurup anime sokuyorsun beni kalktığımda nişan aldıgın gibi hit atıp düşürüyorsun.

Videolu bir kanıtın varsa sun, yoksa eğer boşa savunma yapmana gerek yok herşey ortada.

#3 - 12.12.2025 00:11
Yarın savunma yazacağım.

#4 - 12.12.2025 11:04
Selamlar, uzatmadan kısaca olayı özetleyeceğim. Arkadaş ile karşı karşıya çatışıyoruz fakat benim üstün olan noktam dağın yukarısında olmamdır. Oradan şahısın bacağı ben de görünür bir şekilde olduğu için attığım hit bacağına gidiyor. Burada hileyle alakalı bir problem değil, tamamen senin araç modundan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bende default pd aracı var, defeault pd aracı sendeki olan moddan daha küçük bir model. O yüzden hile olarak düşünmüş olabilirsin, zaten akıllıca düşünürsek dağın yukarısındayım, yukarıdan seni görebiliyorum. Değil mi? Videoyu da izledim, sen c basmadan ayaktayken bacağına hit atıyorum, tam o sırada c basıyorsun ve videoda araç arkası yemiş gibi gösteriyorsun, senin videondan ssi aldım. Aşşağıya bırakıyorum, yetkililer inceler zaten.

Spoiler: GösterGizle

#5 - 14.12.2025 19:22
Savunma yeterli.