Konu: Cliff Muller  (Okunma sayısı 99 defa)

1 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2025 17:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cliff Muller, @zlatann

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Silas Savic, @flameofthewest

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.12.2025, 17.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13. Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: tutuklanmak üzere polis binasına getirilen Cliff Muller, herhangi bir bilgi vermeden oyundan kendi isteğiyle ayrıldı. on dakika kadar gelmesini bekledik fakat oyuna tekrar giriş yapmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.12.2025 18:16
şahitliği onaylıyorum 30 dk bekledik belki gelir diye gelmedi

#2 - 08.12.2025 20:04

10 dakika boyunca beklediklerini söylüyorlar ama ben 17.46 da giriş sağladım kendiler yoktu baktım felan odalar gezdik yoktular ben giriş sağlamışım :D
« Son Düzenleme: 08.12.2025 20:08 zlatann »

#3 - 09.12.2025 15:04
her dakika başı oyuna girip girmediğini kontrol ettik fakat hiçbirinde sana rastlamadık. madem çıktın, geri girdiğinde de bize bir bilgi vermen gerekirdi. belki 5 saniyeliğine girip çıktın, nereden bilebiliriz?

#4 - 09.12.2025 23:04
Oyunda beklememe rağmen herhangi bir departman görevlisi yanıma uğramadı, size bilgim vermem gerekirken bunu atlamışım. İsterseniz rolu gerçekleştirebiliriz.
« Son Düzenleme: 09.12.2025 23:11 zlatann »

#5 - 12.12.2025 21:40
İki tarafın kanıtı da geçerli görünüyor, aranızda anlaşıp rolün devamlılığını sürdürün. Anlaşmazlık halinde tekrardan şikayet oluşturabilirsiniz.