Konu: Davud Jafarova Tank.cs  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2025 17:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Davud_Jafarova @cezaevi
Olaya dahil olan şahit karakter adı: video
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: araba sürüyordum geldi bana çarptı benim araç infilak etti fakat kendi aracında çizik bile yoktu, tank.cs kullandığını düşünüyorum
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): temiz Vice

#1 - 03.12.2025 18:05
yav şikayet açtığın şeye bak kayıtta almadım nasıl savunma yapayım şimdi ben tank cs ne onu bile bilmiyorum
bende ben senin solundan (sana göre sağından) direğin arasına giriyorum ve gitmeye devam ediyorum arkama baktığımda sen uçuyorsun sana temas bile etmiyorum, o anın kaydı yok ama örnek göstermek için bir video atacağım

#2 - 03.12.2025 18:12
hala her şeye şikayet açıyorsun büyü biraz arabada mı sürmeyelim?
https://streamable.com/uhgot4
bu videodaki gibi bir şey oldu, birisine pit atarken önüne kırarsın adam uçar ya onun gibi.
senden o kadar utanıyorum ki böyle bir şeye şikayet açtığın için, anlatamam bile.
allah için bana bir daha şikayet açma, açıyorsun cezada almıyorum çok saçma şeyler için açıyorsun.

#3 - 03.12.2025 18:13
savunman bu kadarsa sonuçlanabilir

#4 - 20.12.2025 01:48
Oyun dinamikleri buna elverişli olabiliyor bazen, SAMP bu, üzgünüz. Savunma şu an için yeterli.