Konu: ESP  (Okunma sayısı 307 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.12.2025 23:58
Sonrasında takip başlamadı işte, sorun orada. Bak yanımda yoksunuz, beni görmemişsiniz, beni izlememişsiniz, aracın da yanında durmamışsınız. Sadece yazı yazıyorsun, kanıt diye bir şey yok. Yok aracı hood bölgenizde görmüştüm sıktım, böyle bir şey olabilir mi sence de? Ben maskeli bir şekilde gidiyorum, yanımda da arkamda da hiçbir yerde yoksunuz, ESP sayesinde IC ismimi görüp bir anda geliyorsunuz ve saniyeler içerisinde beni vuruyorsunuz. Herhangi bir görsel/video atmayacaksan ileti atma, sonuçlansın. Kendin ile çeliştiğini birebir yansıtıyorum sana, kanıtlı bir şekilde daha ne yazıyorsun onu anlamış değilim. İleti atmayacağım, ESP kullandığınız açık bir şekilde belli. Sonuçlanabilir.

#11 - 03.12.2025 00:02
Sizinle savaştayız, bunu biliyorsun. Size ait olduğunu bildiğimiz bir arabanın yanında bekledik, sonrasında maskeli bir adam binip kontağı çalıştırıyor. Ne yapacağız? Ateş etmemiz gayet normal.
Aracım suya düştü, park yerine gittiğinde araca inip binmişsin sadece 10 dakika sonra almış olduğun timestamp'in ss'ini atıyorsun.
https://hizliresim.com/f7xf1wk
https://hizliresim.com/2jgfxy0
Aracım park yerinden tekrardan yanıma geldiği zaman, 20 saniye sonra. Park yerinde araca binip indikten sonra arabanın yanındaydık, sonrasında maskeli bir adam binip kontağı çalıştırdı diyerekten de yalan söylemeyelim arkadaşlar.

#12 - 03.12.2025 00:05
Sonuçlanabilir.

#13 - 03.12.2025 00:05
Sonrasında takip başlamadı işte, sorun orada. Bak yanımda yoksunuz, beni görmemişsiniz, beni izlememişsiniz, aracın da yanında durmamışsınız. Sadece yazı yazıyorsun, kanıt diye bir şey yok. Yok aracı hood bölgenizde görmüştüm sıktım, böyle bir şey olabilir mi sence de? Ben maskeli bir şekilde gidiyorum, yanımda da arkamda da hiçbir yerde yoksunuz, ESP sayesinde IC ismimi görüp bir anda geliyorsunuz ve saniyeler içerisinde beni vuruyorsunuz. Herhangi bir görsel/video atmayacaksan ileti atma, sonuçlansın. Kendin ile çeliştiğini birebir yansıtıyorum sana, kanıtlı bir şekilde daha ne yazıyorsun onu anlamış değilim. İleti atmayacağım, ESP kullandığınız açık bir şekilde belli. Sonuçlanabilir.
"Sonrasında takip başlamadı işte, sorun orada. Bak yanımda yoksunuz, beni görmemişsiniz, beni izlememişsiniz, aracın da yanında durmamışsınız. Sadece yazı yazıyorsun, kanıt diye bir şey yok." Yanında yoksak, seni görmemişsek aracın yanında da yoksak 21:03'de aracını nasıl kontrol ettik? Söylediğim gibi niyet okuması yapamazsın sırf video kaydımız açık değil diye. Ayrıca video da kamerayı arkana bile çevirmemişsin. Bizim takipte olmadığımız konusunda nasıl bu kadar eminsin. Senin bizi görememiş olman bizim suçumuz değil senin dalgınlığın. Daha fazla ileti atılmasına gerek yok. Sonuçlanabilir.

#14 - 03.12.2025 00:11
Ben sana aracımı kontrol etmedin demiyorum ki, aracım suya düştü ve park konumuna gitti. Rapor attım ve admin arkadaş sen araca binip indikten 20 saniye sonra zaten aracımı yanıma çekti. Senin anlamadığın, aslında anlayıp da lafı çevirdiğin kısım aracım park konumuna gittiğinde yok arabanın yanındaydık, seni izledik, araca maskeli biri bindi ve çalıştırdı demen. Yalan söylüyorsun, ss'lere bak zaten anlarsın. Tek kanıtın 10 dakika sonra almış olduğun timestamp, ne dememi bekliyorsun? Açık bir şekilde ESP ile oyun oynuyorsunuz. Sonuçlanabilir.

#15 - 03.12.2025 00:19
Aracın parklı olduğu yer halihazırda bizim aracını kontrol ettiğimiz yer. Bu yüzden senin buralarda dolanabileceğini düşünüp turluyoruz. Aynı bölgede biz turlarken sen de aracınla seni aradığımız, aracını kontrol ettiğimiz bölgeye geri geliyorsun. Aracı hoodunuzda da daha önce gördüğümüz için peşine takılıyoruz. Maskeli olman bizi daha da şüphendiriyor ve ateş başlatıyoruz.
Sonuçlanabilir daha fazla ileti atmayacağım yanıt gelmediği sürece
« Son Düzenleme: 03.12.2025 00:22 HYPER »

#16 - 03.12.2025 00:22
Aracın parklı olduğu yer halihazırda bizim aracını kontrol ettiğimiz yer. Bu yüzden senin buralarda dolanabileceğini düşünüp turluyoruz. Aynı bölgede turlarken sen aracınla aynı bölgeye geri geliyorsun. Aracı hoodda daha önce gördüğümüz için peşine takılıyoruz. Maskeli olman bizi daha da şüphendiriyor ve ateş başlatıyoruz.
Beni görmüştün, beni izlemiştin, ben gelip maskeli bir şekilde aracı çalıştırmıştım? Şimdi dolanabileceğimi düşünüp turlamaya mı başladın?  :D ::) Net ol. Ben anlamadım bu işi siz beni görmüştünüz beni izlemiştiniz, ben gelip maskeli bir şekilde aracı falan çalıştırmıştım şimdi ise siz araca binip kontrol ediyorsunuz, benim de oralarda olabileceğimi düşünerekten oralarda turlamaya mı başlıyorsunuz?  :D
Peşime de takılmadın, 1 dakikalık video attım sana hiçbir şekilde yoksun bir anda ESP ile IC ismimle ekranınıza düşüyorum ve araç ile yanıma gelip saniyeler içerisinde beni vuruyorsunuz.
« Son Düzenleme: 03.12.2025 00:27 THORGUN »

#17 - 03.12.2025 10:58
Aracın parklı olduğu yer halihazırda bizim aracını kontrol ettiğimiz yer. Bu yüzden senin buralarda dolanabileceğini düşünüp turluyoruz. Aynı bölgede turlarken sen aracınla aynı bölgeye geri geliyorsun. Aracı hoodda daha önce gördüğümüz için peşine takılıyoruz. Maskeli olman bizi daha da şüphendiriyor ve ateş başlatıyoruz.
Beni görmüştün, beni izlemiştin, ben gelip maskeli bir şekilde aracı çalıştırmıştım? Şimdi dolanabileceğimi düşünüp turlamaya mı başladın?  :D ::) Net ol. Ben anlamadım bu işi siz beni görmüştünüz beni izlemiştiniz, ben gelip maskeli bir şekilde aracı falan çalıştırmıştım şimdi ise siz araca binip kontrol ediyorsunuz, benim de oralarda olabileceğimi düşünerekten oralarda turlamaya mı başlıyorsunuz?  :D
Peşime de takılmadın, 1 dakikalık video attım sana hiçbir şekilde yoksun bir anda ESP ile IC ismimle ekranınıza düşüyorum ve araç ile yanıma gelip saniyeler içerisinde beni vuruyorsunuz.
hocam sen ne anlatıyorsun anlamıyorum ben. aracını gördüğümüz yere kendi ayağınla geri geldin ve aracını fark edip peşine takıldık. akabinde de vuruldun. afedersin duvara konuşsam anladım hocam benim mantığıma yatmadı ama savunma için teşekkürler bekleyelim  yetkili arkadaşar kararını versin der geçer. sen şikayette bulundun biz de savunmamızı yaptık. sana savunma beğendirecek değiliz. şu noktada iki tarafta meramını anlattı yetkiler okuyup karar verecektir. bu noktadan sonra hayır sen yapmadın hayır ben yapmadıma giriyor iş. Kanıtlar ve beyanlar ortada sonuçlanabilir.

#18 - 03.12.2025 11:41
Sizinle savaştayız, bunu biliyorsun. Size ait olduğunu bildiğimiz bir arabanın yanında bekledik, sonrasında maskeli bir adam binip kontağı çalıştırıyor. Ne yapacağız? Ateş etmemiz gayet normal.
Ben bir şey anlatmıyorum, sen sadece yazılar yazıyorsun ona karşılık veriyorum ve yazdığın şeyler ile kendi yazdığını kendin çürütüyorsun. Aracımı görmüşsün, aracımın yanında beklemişsin, sonra da ben gelip araca binip kontağı çalıştırmışım. Şimdi yazdığın iletilerde ise aracımı gördüğün yerde benim de olabileceğimi düşünerekten dolaştık diyorsun, sen beni ne gördün ne de peşime takıldın ben çok ayrı bir konumdaydım. Sadece aracım park konumuna gittiği zaman aracıma binip indin, sonrasında aracım bana geldiğinde ben maskeli bir şekilde yolumda ilerlerken IC ismimi görüp bir anda gelip bana sıktınız. Yok park konumuna tekrar geldin, yok şey geç bu işleri.
« Son Düzenleme: 03.12.2025 11:43 THORGUN »

#19 - 03.12.2025 11:41
Tarafımca bir ileti daha gelmeyecektir, sonuçlanabilir.