Konu: ESP  (Okunma sayısı 300 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.12.2025 21:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Phil_Buffalino @jewishcontractor  - Richie_Manfredi @moneyminded - Sam_Ghillotti @HYPER
Maskeli#56567
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.12.2025 - 21:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ESP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Soygun aracımla birlikte Bungalov evlerinin oradan çıkıp gidiyordum ''Maskeli'' bir şekilde, arkadaşlar ismimi ESP sayesinde görünce direkt olarak gelip sıkmaya başladılar ve düşürdüler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/f7xf1wk - Bungolovların orada aracım gidiyor ve Elynn isimli yetkili gelip yanıma aracımı bana getiriyor ve maskemi bir saniye çıkarmamış bir şekilde yolumda ilerliyorum arkadaşların beni vurduğu dakikaya kadar hiçbir şekilde ne yanıma geldiler ne de beni gördüler.
Maskeli olmama rağmen bir anda gelip beni vurduklarının kaydı.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar çok açık bir şekilde ESP kullandıklarını kanıtlamış oldular, soygun aracımla birlikte soygun yaptığım için maskeli bir şekilde ilerliyordum, bir saniye bile çıkarmadım. Arkadaşlar da beni hiçbir şekilde görmediler fakat bir anda maskeli olmama rağmen yanıma gelip beni vurdular. ALT-F10 aldığım için son 5 dakikayı kayıt edebiliyorum, bu sadece videonun 10 saniyesi. Öncesini de atabilirim istenilirse.

#1 - 02.12.2025 21:59

Videoda da görüldüğü üzere hemen gelip ateş ediyoruz, orada beklediğimiz açıkça ortada. Daha önce arabaya binip kontrol etmişim, arabanızı hoodunuzda da gördüm, size ait olduğunu biliyoruz. Bu yüzden, hem de maskeli olduğun için ekstra şüphelisin. Hem maske takıyorsun hem tanıdığımız bir araca biniyorsun.

#2 - 02.12.2025 22:11
Videoda da görüldüğü gibi direkt gelip sıktım diyorsun fakat önceden binip sahibinin ismine baktığın bir aracı daha sonra bir anda yolda maskeli biri denk geldi de o yüzden bir anda sıktım diye bir savunma yok. Araç suya düştüğü için park noktasına gidiyor, yetkili arkadaş 1 dakika geçmeden geri yanıma çekiyor, o sırada araca binip ismime baktıktan sonra yolda etrafımda kimsenin olmamasına rağmen gelip maskeli gördüğün bir kişiye 4 saniye olmadan emote atıp sıkamazsın, ESP ile görüyorsun daha önceden de ismimi bildiğin için gelip birkaç saniye içerisinde sıkıyorsun.

#3 - 02.12.2025 22:17
Sizinle savaştayız, bunu biliyorsun. Size ait olduğunu bildiğimiz bir arabanın yanında bekledik, sonrasında maskeli bir adam binip kontağı çalıştırıyor. Ne yapacağız? Ateş etmemiz gayet normal.

#4 - 02.12.2025 22:36
Size ait olduğunu bildiğimiz bir arabanın yanında bekledik, sonrasında maskeli bir adam binip kontağı çalıştırıyor.
Sonrasında maskeli bir adam binip kontağı çalıştırdı?
- Aracın Motoru Çalıştı (Branislav Stepic)
- Branislav Stepic maskesini takar.

Size ait olduğunu bildiğimiz bir arabanın yanında bekledik.
Yanında mı bekledin?  :)
Bu video şikayet için yeterli olacağını düşünüyorum, ESP hileniz ile görüyorsunuz ve bir anda yanıma gelip birkaç saniye içerisinde beni vuruyorsunuz.

#5 - 02.12.2025 22:54

attığın videoda saat 21:06. atacağım görselde aracını 21:03'de görüp kontrol etmişiz. Senin bizi görememiş olman bizi hileli konumuna sokmaz. "ESP hileniz ile görüyorsunuz ve bir anda yanıma gelip birkaç saniye içerisinde beni vuruyorsunuz." yaftalamanı da attığım ss'de ki timestamp çürütüyor dostum. Söylediğim gibi sen videoyu açmadan 3 dakika önce seni fark etmiştik zaten.

#6 - 02.12.2025 23:05
Timestamp'ın ssini atıyorsun (10 dakika sonra almışsın) fakat aracım suya düştüğü için park konumuna gidiyor, Elynn isimli yetkili Bungalovların orada benim ile ilgileniyor ve aracımı yanıma çekiyor saniyeler içerisinde  (saate dikkat) . https://hizliresim.com/f7xf1wkhttps://hizliresim.com/2jgfxy0 Yok aracının yanında seni gördük, yok seni izledik diyerekten yalan atıyorsunuz şu anda. Kayıt ve Ekran görüntüsü atmışım sana kanıt olarak bu durumda chat yapmana gerek yok, kanıt at sonuçta her dakika kayıt alan insanlarsınız dm videolarınızı birlik tanıtımınıza atıyorsunuz zaten. Sadece araç park konumuna gittiği zaman araca binip inmişsin, sonrasında maskeli bir şekilde gittiğim zaman ESP sayesinde IC ismimi görüp birkaç saniye içerisinde bana ateş edip beni vuruyorsunuz.

« Son Düzenleme: 02.12.2025 23:12 THORGUN »

#7 - 02.12.2025 23:33
ortada yalan atacağımız bir durum yok. arabanı görmeyi bırak içine binip kontrol dahi etmişiz. Sonrasında suya düşürmen seni bölgede izlemediğimiz anlamına mı geliyor anlamadım? Seni daha önce vurabilirdik, ihlal yapmamak adına bekledik zaten 4 dakika kadar.

#8 - 02.12.2025 23:42
Ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun, sadece söylüyorsun kanıt at. Bungalovların orada soygundayken aracım suya düşüyor ve rapor atıyorum, ss'lerini atmışım ardından aracımı yetkili park konumundan yanıma getirmeden 20 saniye önce araca park konumunda denk gelip inip binmişsin. Sonrasında ben maskeli bir şekilde aracımla ilerliyorum bir anda ESP ile IC ismimi görüp aracınızla yanıma gelip saniyeler içerisinde beni vurup düşürüyorsunuz. Sadece onu yaptık bunu yaptık diyerekten yazılar yazıyorsun ve yazdıkların sadece yalanlardan oluşuyor. Yok araca bindik seni gördük yok seni izledik yok motoru çalıştırdın yok çalıştırırken maskeliydin, sen araca park konumuna ışınlandığı zaman binmişsin zaten, nasıl bunları yapmış olabiliyorsun onu anlamıyorum. Sana dediklerimin hepsinin kanıtlarını atıyorum, senin bana attığın tek ss ise 10 dakika sonra almış olduğun  timestamp ss'i, geçerli bir savunma yapmayacaksan bir ileti atma sonuçlansın.
« Son Düzenleme: 02.12.2025 23:44 THORGUN »

#9 - 02.12.2025 23:54
Ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun, sadece söylüyorsun kanıt at. Bungalovların orada soygundayken aracım suya düşüyor ve rapor atıyorum, ss'lerini atmışım ardından aracımı yetkili park konumundan yanıma getirmeden 20 saniye önce araca park konumunda denk gelip inip binmişsin. Sonrasında ben maskeli bir şekilde aracımla ilerliyorum bir anda ESP ile IC ismimi görüp aracınızla yanıma gelip saniyeler içerisinde beni vurup düşürüyorsunuz. Sadece onu yaptık bunu yaptık diyerekten yazılar yazıyorsun ve yazdıkların sadece yalanlardan oluşuyor. Yok araca bindik seni gördük yok seni izledik yok motoru çalıştırdın yok çalıştırırken maskeliydin, sen araca park konumuna ışınlandığı zaman binmişsin zaten, nasıl bunları yapmış olabiliyorsun onu anlamıyorum. Sana dediklerimin hepsinin kanıtlarını atıyorum, senin bana attığın tek ss ise 10 dakika sonra almış olduğun  timestamp ss'i, geçerli bir savunma yapmayacaksan bir ileti atma sonuçlansın.
  "yetkili park konumundan yanıma getirmeden 20 saniye önce araca park konumunda denk gelip inip binmişsin." Ne güzel kendi ağzınla durumu açıklıyorsun, böyle bir durumda nasıl ESP yaftası koyabiliyorsun? Aracına denk geldik, aynı aracı Hırvat bulvarında da birkaç kez gördük. Denk gelir gelmez içine binip kontrol ettik. Sonrasında da takip başladı, 24 saat kendi ekranımı kayıt alamam senin için kusura bakma. İki tarafta meramını anlattı, yetkili dostlar durumu inceleyip kararını verecektir.