Konu: Tp cleosu  (Okunma sayısı 704 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2025 09:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @wandex Juan_Shaabaz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Quashara_Sharondas @Carl_Green @bSwoxy Ignacio_Herrera
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarım oyun içinde IC savaşta olduğu birlik R20 sini yolda görüyorlar, hatta daha öncesinde sanırım hood basılmış. Ardından ise 3 arkadaşım Juan Shaabaz karakterini kovalıyor, sonrasında ise Juan karakteri teleport atarak düşmemek için tp atıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-https://hizliresim.com/engpy7g (Discord ismi forumdakiyle aynı)
1376467581103374448 arkadaşın discord idsi dilerseniz kayıttada gözüküyor editsiz halini atabilirim. Editte herşey görülecek şekilde yapıldı.

Ek açıklamalar(varsa):Arkadaşın gerekli cezayı almasını istiyorum, bu tarz oyuncular birlik yönetmemeli. Şikayeti bizzat kendim açmak istedim çünki arkadaş laftan sözden anlayan birisi değil. Anlayacağı dilden olacağını düşündüm.

#1 - 30.11.2025 10:07
Herkese günaydın, tarafıma atılan hile kullanımı konusuna dair savunmamı yapacağım, tek bir ileti göndereceğim konu hakkında. Arkadaşlar aklınca discord sunucumuza birini sokup bilgi çekmeye çalışmış, bizde bunun kim olduğunu bulmak için bu tarz duyurular atıp hala böyle kişilerin bulunup bulunmadığını test ettik ve bulduk zaten, kişiyi birliğimizden postaladık, TP hilesine gelecek olursam karşı tarafta bildiği üzere çatışmada bir sanchez kullanıyorum, arkadaşlar beni kovalamaya başlayınca ara yerlerden girip videoda gözüken merdiveni kullanarak diğer tarafa çıktım, çıktığım yer demir yolunun hemen sağ tarafıydı, videonun 35. saniyesinde zaten oradan geçiyorum. Videoda gözüken arkadaşı tanımıyorum, çatışmada kullandığım skinin görselini birazdan paylaşacağım, gözlerini yeteri kadar kullanabilen bir kişi o videodaki skinle kullandığım skinin aynı olmadığını anlayabilir, videodaki skinde bir şapka olduğu apaçık ortada fakat benim kullandığım skinde bir şapka bulunmuyor. Adminler gerekli kontrolleri sağlayabilir, hiç bir şekilde hile kullanmadım. Birliğimi bu tarz gereksiz çatışmalar için riske atacak biri değilim. SAMP oynadığım süre zarfındada hiç bir şekilde hile kullanmadım, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 30.11.2025 10:17 wandex »

#2 - 30.11.2025 10:11
Videoda gözüktüğü gibi berk kardeşime bir ss iletilmiş, hile bulmak, kullanmak gibi bir amacımız kesinlikle yok. Tek amacımız birliğimizdeki köstebeği bulmaktı, o kişi bulup birlikten gönderdik.

#3 - 30.11.2025 10:13
+ olarak bizzat şikayeti ben yapacağım demişsin, forum hesabınla oyun hesabın arasında bir ilişki yok, şikayet açarken bu tarz detaylara önem ver, MA yapma :)))

#4 - 30.11.2025 10:18
+ olarak bizzat şikayeti ben yapacağım demişsin, forum hesabınla oyun hesabın arasında bir ilişki yok, şikayet açarken bu tarz detaylara önem ver, MA yapma :)))

multi tarafından defalarca şikayet yedim ve bu şikayetlerin hepsi boşa düştü. Multi yaptığımı kanıtlarsan dediğin gibi olur. Şikayetini açabilirsin. Ayrıca ben kendim açıcam dedim zaten ve öylede yaptım. Jackie Morillo berkay kardeşimiz zaten o yüzden herhangi bir sıkıntı yok. Multi olduğumuzu düşünüyorsan şikayetini açabilirsin. Video`da senin o merdivenle herhangi bir alakan yok duvara çarpıyorsun ve düşeceğim diye tp cleonu kullanıyorsun bunu herhangi bir şekilde inkar edemezsin aynı şekildede videoda gözüküyor zaten. Tek bir ileti atacağım demişsin 50 tane ileti atmışsın. Tek bir iletide savunma yapabilirsin herhangi bir şekilde yanıt gelmeyecek. Toksik iletilere karşı adminler gerekli işlemleri uygulayacaktır. Juan Shaabaz karakteri olduğunuda en kısa sürede videodan alıp atacağım. Umutla murat geldiği zaman sslerden alıp bizzat kendim atacağım.
« Son Düzenleme: 30.11.2025 10:24 Baghdaderisemezsiniz »

#5 - 30.11.2025 11:04
Şahitliğimi onaylıyorum, ekibine hilesi olan dm gelsin diye bi kelime kullanmış. Böyle kişilerin VİCE aleminde barınmamasını talep ediyorum, ekibini kötüye kullanıyor hepsini hilelendirip dm'e çıkıyor, sonucunda 2 kişiye düşüyolar ve pdler paket oluyolar.

#6 - 30.11.2025 11:28
Adminler gerekli incemeleri yapıp sonuçlandırabilir, hile kullanmadığımı benim kadar sizde biliyorsunuz. :) Savaşa girdiğimiz rolün kanıtlarını buraya yolla, kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz, adminleri kandırmayın. Savaşa girdiğimizi bile sizden öğreniyoruz.

#7 - 30.11.2025 11:42
Mahallene rollemeye geldiğimde, adamlarının bana noob dm atması, ic şahsi karakterime Anne karıştırmaları agresif çıkmaları sonucunda vuruyoruz, birliğin r20 si juan karakterine geliyoruz. O da aynı şekil agresif rol sergiliyor yok şu olmaz yok şunu yapmicam yok şunu vermicem orada hepinizi vuruyoruz, ve savaşa giriyoruz. Sen nasıl R20'sin diye sorgulamak istemiyorum, ekibindeki oyuncular oyuna girecek yüzleri kalmamışken bize ooc kin besleyip hilelerle gelip gene düşüyorsun. Birliğindeki insanlara acıyorum.

#8 - 30.11.2025 11:45
Herkese günaydın, tarafıma atılan hile kullanımı konusuna dair savunmamı yapacağım, tek bir ileti göndereceğim konu hakkında. Arkadaşlar aklınca discord sunucumuza birini sokup bilgi çekmeye çalışmış, bizde bunun kim olduğunu bulmak için bu tarz duyurular atıp hala böyle kişilerin bulunup bulunmadığını test ettik ve bulduk zaten, kişiyi birliğimizden postaladık, TP hilesine gelecek olursam karşı tarafta bildiği üzere çatışmada bir sanchez kullanıyorum, arkadaşlar beni kovalamaya başlayınca ara yerlerden girip videoda gözüken merdiveni kullanarak diğer tarafa çıktım, çıktığım yer demir yolunun hemen sağ tarafıydı, videonun 35. saniyesinde zaten oradan geçiyorum. Videoda gözüken arkadaşı tanımıyorum, çatışmada kullandığım skinin görselini birazdan paylaşacağım, gözlerini yeteri kadar kullanabilen bir kişi o videodaki skinle kullandığım skinin aynı olmadığını anlayabilir, videodaki skinde bir şapka olduğu apaçık ortada fakat benim kullandığım skinde bir şapka bulunmuyor. Adminler gerekli kontrolleri sağlayabilir, hiç bir şekilde hile kullanmadım. Birliğimi bu tarz gereksiz çatışmalar için riske atacak biri değilim. SAMP oynadığım süre zarfındada hiç bir şekilde hile kullanmadım, iyi forumlar.

Bu attığın SS lere çok güldüm mahallemizde tek vurabildiğiniz kişi, onunda silahı yok. Artık Los Panuellos'u vurduk diye gezinin buda benden size hediye, yanınıza abilerinizi alıp geliyorsunuz abilerinizide düşürüyoruz sizide düşürüyoruz, insan içine çıkacak yüzün kalmadı.

#9 - 30.11.2025 12:03
Acınacak kişi varsa oda sizlersiniz, oyuna girecek yüzümüz yok ama sıralamada 5. :D Nasıl oluyor o anlam veremiyorum, 200 mblik oyun için bu kadar kasmaya gerek yok, sizinle daha fazla tartışıp seviyenize inmeyeceğim adminler inceleyip hile kullanmadığımı farkedinceye kadar ileti gelmeyecektir.