Konu: alfredo guzman, antonio pellegrini (ihlaller zinciri)  (Okunma sayısı 216 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2025 01:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alfredo Guzman @Tosun @NightRed Antonio Pellegrini

Olaya dahil olan şahit karakter adı: tiny dukes 13 oluşum üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yeni açılan birliklere ilk 7 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez.

Trolling, Agresif Rol İhlali, DM, Ortak Nezaket, FearRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tüm olay ekran görüntülerinde yer alıyor, durduk yere rol yaptığımız alana gelip rolümüzü baltalıyorlar ve boş sebepten dolayı küfür yağdırıyorlar. Herhangi bir şekilde karşılık vermiyoruz ve sonrasında geri kalan tüm her şey ekran görüntüsünde yer alıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): iyi forumlar

« Son Düzenleme: 30.11.2025 01:23 opps »

#1 - 30.11.2025 01:07
şahitliğimi onaylıyorum yaptıkları tek şey insanların belirli bir düzenini bozmak, teşvikten başka bir şey değil

#2 - 30.11.2025 01:12
Örnek oyuncu ve Roleplayer şahısın birliğindeki insanlar

#3 - 30.11.2025 01:13
Jose_Narcos alt karakterimle takılıyorum IC. Lascolinas tarafına gittim Alfredo_Guzman arkamda motoru sürüyorum onların yanına sürdüm etrafımızı sardılar agresif çıkıyorlar motordan indiriyorlar ondan sonra. Alfredo_Guzman karakterine sıkıyorlar ilk ondan sonra ana karakterimle gidiyorum bir sefer daha Alfredo IC'de arkadaşım bana anlatıyor sıktılar diye. Bende gidiyorum sıkmaya kişiler agresif çıkıp sıktılar herhangi bir kural ihlali yaptığımı görmüyorum daha savunma gelmiyecek.

#4 - 30.11.2025 01:16
sonuçlanabilir, söylediğin şeyler için somut bir kanıt sunman gerekirdi. Dediklerini onaylamıyoruz ve teşekkürler.

#5 - 30.11.2025 01:19
https://hizliresim.com/2vs7gkl Kişiye sıkmadan önce silah emotesi atıyor, trolling felan yaptığımı düşünmüyorum agresif çıkanlar bunlardı SS'im olsaydı atıcaktım.

#6 - 30.11.2025 01:21
https://hizliresim.com/2vs7gkl Kişiye sıkmadan önce silah emotesi atıyor, trolling felan yaptığımı düşünmüyorum agresif çıkanlar bunlardı SS'im olsaydı atıcaktım.

orada ateş açılmıyor, admin rolü seyrediyordu ve kicklendin uyarı almana rağmen geri devam ettin. Sadece uzaklaşman için emote atıyor ama sen korkusuz birisi olduğun için 4 tane varoş çete üyesine salça olabiliyorsun.

#7 - 30.11.2025 02:12
Kimsenin karşısında çocuk yok burada onaylıyacak şeyleri. Adminler onaylar bir oyun bu evet kural ihlal olabilir. Jose_Narcos karakterinle geldiğimde oraya emote atıp indiriyorsunuz beni motordan ve daha sonra sonrasından ana karakterimle geliyorum. Alfredo_Guzman olaya şahittir.

#8 - 30.11.2025 10:28
https://hizliresim.com/pfwxix5 Burada ilk sıkan karşı taraf gözüktüğü gibi ayriyetten bana sıkan arkadaş kinlenmiş ki pmden aç şikayetini oğluş diyor taraf durduk yere agrasif rol yapmaya çalışıyor. ayriyetten trollinglik bir olay yok fear rp de yapma zorunluluğum yok çünkü Antonio da tabanca olduğu belli

#9 - 30.11.2025 10:29
NightRed'in dediklerine şahidim.