Konu: [Oyuncu şikayeti] Maske_56560 Hatalı alt karakter kullanımı  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2025 22:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Maske_56560 (Shadrias Damarko)  @FalqoN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.11.2025 - 02:00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı alt karakter kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, videoda da göreceğiniz gibi oyuncu alt karakterle savaşa dahil oluyor. Shadrias Damarko karakteriyle savaşıyor, Pablo Aguilar karakteri ise ana hesabı. Hatalı alt karakter kullanımından ceza almasını istiyorum, herhangi bir silah aktarımına karşı da mal varlığı takibi yapılmasını istiyorum, silahı da silinip cezalandırılsın. Kendi attığı iletilerde alt karakter kullandığını destekliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
[/youtube]

Kendisinin attığı ileti:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.11.2025 23:42
Bunu bir yetkiliye danışmıştım. Alt karakterin illegalse illegal rollere girebilirsin. Fakat burada bir ihlal var mı diye soracak olursan, evet var. Sivil şekilde sıkmamam gerekirdi. Burada yaptığım ihlali kabul ediyorum. Silah silinmelik bir durum yok. Sivilken ateş ettik diye silah silindiği nerde görülmüş? Her olayda silahını silin diye talepte bulunmayın. Çok istiyorsanız akyi vereyim size.

#2 - 28.11.2025 23:57
Her jail yediğimde her yaralıya düştüğümde alt karaktere girip savaşa katılayım kardeşim. Sana hangi yetkili söyledi bunu? SS'ini at bakalım.

#3 - 29.11.2025 00:12
Her jail yediğimde her yaralıya düştüğümde alt karaktere girip savaşa katılayım kardeşim. Sana hangi yetkili söyledi bunu? SS'ini at bakalım.
Yaralıya düştüğüme dair bir kanıtın varsa buyur at. Öyle bir olay olmadı. Shadrias karakteri aktif olarak rol yaptığım bir karakter.

#4 - 29.11.2025 00:12
Sonuçlanabilir.

#5 - 29.11.2025 19:24
Sivil alt karakter ile illegal role girmemelisiniz, Legal Kural İhlalinden cezalandırılacak.

KK