Konu: Quashara Sharondas  (Okunma sayısı 477 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.11.2025 17:41
şunuda ekleyeyim, rk falan demişsin fakat 2. kez bize sıkan ilk sendin. ben bir kere düştükten sonra, Richard Caporalli isimli oyuncu gelip tekrar ateş açtı. benim elim armut toplamıyor, bana sıktıkları için bende sıkacağım tabii. burada kendisini ifşa etti anti drug kullandığı net bir şekilde ortada
sen neden yalan konuşuyorsun, screenshotların saniyesine, dakikasına baktın mı? admin kontrolü yapınca, sonuçlandırdığında görürüz artık. delikanlı gibi ihlal yaptım diyemiyorsunuz.
« Son Düzenleme: 26.11.2025 17:49 the hasaninho »

#11 - 26.11.2025 17:48
biz adam çeksek oyuna giremeyecek çocukların yazdığı mesajlara bak bu kadar yüzsüzlük fazla

#12 - 26.11.2025 18:55
oyunda ne gibi bir özeliniz olabilir ki kanka? şablonu uygun bir şekilde atın.

#13 - 26.11.2025 18:57
konu benim özelim değil, konu senin RK yapman daha fazla ileti atmayacağım

#14 - 26.11.2025 18:58
şunuda ekleyeyim, rk falan demişsin fakat 2. kez bize sıkan ilk sendin. ben bir kere düştükten sonra, Richard Caporalli isimli oyuncu gelip tekrar ateş açtı. benim elim armut toplamıyor, bana sıktıkları için bende sıkacağım tabii. burada kendisini ifşa etti anti drug kullandığı net bir şekilde ortada
sen neden yalan konuşuyorsun, screenshotların saniyesine, dakikasına baktın mı? admin kontrolü yapınca, sonuçlandırdığında görürüz artık. delikanlı gibi ihlal yaptım diyemiyorsunuz.

kardeşim sen iyi misin? ilk başta bana dm atan sendin, ikincisinde de bana dm atan sizdiniz. gelipte boş muhabbet yapmanıza gerek yok. burada neyi tartışıyorsun önce görseli düzgün bir şekilde atın

#15 - 26.11.2025 19:00

bu şikayeti açan sen değilsin, şikayet seninlede ilgili değil bencede ileti atmazsan sevinirim

#16 - 26.11.2025 19:01

bu şikayeti açan sen değilsin, şikayet seninlede ilgili değil bencede ileti atmazsan sevinirim
şahit olan benim ekran görüntüsü benim sıkıntı yok, sende boş ileti atmazsan sevinirim

#17 - 26.11.2025 19:05
biz adam çeksek oyuna giremeyecek çocukların yazdığı mesajlara bak bu kadar yüzsüzlük fazla

oyuna girecek kapasiten varsa bekliyorum gözüm ciddiye aldığın mesajlar senin seviyeni özetliyor  ::)

#18 - 26.11.2025 19:06

şahit olan benim ekran görüntüsü benim sıkıntı yok, sende boş ileti atmazsan sevinirim

şikayeti sen açsaydın o zaman kardeşim, şikayeti açan kişiden şablonu düzeltmesini bekliyorum.

#19 - 26.11.2025 19:17

kardeşim sen iyi misin? ilk başta bana dm atan sendin, ikincisinde de bana dm atan sizdiniz. gelipte boş muhabbet yapmanıza gerek yok. burada neyi tartışıyorsun önce görseli düzgün bir şekilde atın
Biz tarafından atılacak son savunma iletisi olacaktır.

Spoiler: GösterGizle

Antidrug suçlamalarınız ve arkadaşın bize karşı ilk mermiyi attığının kanıtı. Bir dakika önce Paul Callegari karakterinin /hasarlar kısmına shotgun hasarları düşüyor ve Quashara'nın ateş ettiğini gördüğümde ise arkadaşı etkisiz hale getiriyorum ki böylesi bir ihlal yüzünden farklı sonuçlar doğmasın.

Antidrug suçlamalarına da gelirsek eğer terleme emotesi öncesi ve sonrası hava ayarları değişir ve süresi geçince düzelir. Terleme emotesi öncesi ve sonrası da hava ayarlarım aynı ve hiçbir değişiklik bulunmamaktadır. 

YKİ yapıp üstünde kilo ağırlığınca shotgun ile gezersen eğer bu tarz bir şikayet ile karşılaşırsın. Rol koonusuna değinip bizi eleştirmeyi iyi biliyorsunuz. Seni yirmi dakika öncesine kadar vuruyorum ve sen agresif rollere girişemezsin.