Konu: Maskeli_34052 Dm  (Okunma sayısı 817 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 23.11.2025 13:37
yok öyle bir şey, benim bu yılın başlarından beri oynadığım (4-5 kez nc attığım) elli levellik karakterim yasaklanıyorsa bu da yasaklanacak
Durumlar aynı olmayabilir. Bizim tarafta hileyi kullanma kastı yok, çalışmayan bir dosya yanlışlıkla açık görünmüş oldu. Oyunda avantaj sağlamadı, Bu yüzden senin olayın ile kıyaslama dostum.

#21 - 23.11.2025 13:46
arkadaşın sildiği espli kanıtlar

« Son Düzenleme: 23.11.2025 13:50 alesta00 »

#22 - 23.11.2025 14:34
Olayı kıvırmayın ya sabah sabah kahkaha attım. Arkadaşın hile kullanmasına rağmen ilk sayfada gururlu bir Sedat Peker havasına girmesinden kaynaklı geri kalan tüm savunmaların yönetim insiyatifinde geçersiz kılınması lazım. Rolünün nasıl olduğu kimseyi ilgilendirmez 5 senedir rolü çok iyi olup kişiliği berbat çok insan tanıdım. Yasaklanmalı.
Yetkilimisin kardeșim sen?

#23 - 23.11.2025 14:37
o çok iyi, harika dediğiniz insan oyunda vurulduktan sonra discorda girip küfürler edip ankara'ya gel de çay çorba içireyim diye tehdit eden biri. ankara'dan konum atmasını istediğimde göndermedi, oyunu bu kadar ciddiye almamanız ve cezalandırılmanız dileğiyle.  :-*

Sava denilen insan demeye bile bin şahit istiyen kişi bile millet, din, kitap, allah ve daha nicesini ağıza alınmıyacak hakaretlerde bulundu bunları da paylaşmamızı istermisin dostum?  :D :D

#24 - 23.11.2025 16:30
yok öyle bir şey, benim bu yılın başlarından beri oynadığım (4-5 kez nc attığım) elli levellik karakterim yasaklanıyorsa bu da yasaklanacak
Durumlar aynı olmayabilir. Bizim tarafta hileyi kullanma kastı yok, çalışmayan bir dosya yanlışlıkla açık görünmüş oldu. Oyunda avantaj sağlamadı, Bu yüzden senin olayın ile kıyaslama dostum.
yav kardeşim sen şaka mısın? durumlar nası aynı değil adam googleya yazmış samp esp diye ilk çıkanı indirip cleo dosyasına kurmuş. avantaj sağlamadı ne demek birde? espyi süs diye mi yüklemiş dosyalarına? hadi madem kaldı diyelim niye açıyor tuş kombinasyonu ile yanlışlıkla mı açtı diyeceksiniz

Spoiler: GösterGizle

Bir kardeșin değilim, durumlar aynı ise ve tuș kombinasyonunu tușlamadan açılmayacağını biliyorsan sen bilerek açmıș ve banlanmıșsındır. Arkadaștaki bașka serverdeyken yüklenmiștir ve tuș kombinasyonu tarafımızca zamanında değiștirilmiștir. (ESP) ile açılmamakta tek tuș yetiyor orada ss alırken açılmıștır ve sana bu kadar batan ne anlamıyorum.

#25 - 23.11.2025 16:49
yav kardeşim sen şaka mısın? durumlar nası aynı değil adam googleya yazmış samp esp diye ilk çıkanı indirip cleo dosyasına kurmuş. avantaj sağlamadı ne demek birde? espyi süs diye mi yüklemiş dosyalarına? hadi madem kaldı diyelim niye açıyor tuş kombinasyonu ile yanlışlıkla mı açtı diyeceksiniz

#26 - 23.11.2025 16:54

Çok cheat kullanmışsın tecrübelisin dostum  :)

#27 - 23.11.2025 17:32
baktım gene, alt f3 değil hesoyam yazar gibi esp yazarsan açılıyor
Ban yerken kendini anlatabilirdin bro, Oyun dosyaları temizlendi hiçbirșey kalmadı ve eskilerden modu editlemiștik açılması için tek tuș yetiyor ayrıca Vice'da kullanılmamıștır ilk defa o gün açılmıștır. Ban affı bekleyerek belki kurtarabilirsin iyi günler.

#28 - 25.11.2025 19:30
@Gravano savunmanızı 12 saat içerisinde gerçekleştirin.

Sofia Lavrova karakteri yasaklandı.

#29 - 25.11.2025 19:58
@Gravano savunmanızı 12 saat içerisinde gerçekleştirin.

Sofia Lavrova karakteri yasaklandı.
Savunma yapmasına bence gerek dahi yok hem kininden dolayı gelip sıkıyor, beni nasıl bulduğu bile belli değil muhtemelen esp kullanıyor hem non rp yapıyor hem dm yapıyor oyun zevkini tamamiyle bozuyor hem ceza almasını hem de silahının silinmesini talep ediyorum