0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok öyle bir şey, benim bu yılın başlarından beri oynadığım (4-5 kez nc attığım) elli levellik karakterim yasaklanıyorsa bu da yasaklanacak
arkadaşın sildiği espli kanıtlar
Olayı kıvırmayın ya sabah sabah kahkaha attım. Arkadaşın hile kullanmasına rağmen ilk sayfada gururlu bir Sedat Peker havasına girmesinden kaynaklı geri kalan tüm savunmaların yönetim insiyatifinde geçersiz kılınması lazım. Rolünün nasıl olduğu kimseyi ilgilendirmez 5 senedir rolü çok iyi olup kişiliği berbat çok insan tanıdım. Yasaklanmalı.
o çok iyi, harika dediğiniz insan oyunda vurulduktan sonra discorda girip küfürler edip ankara'ya gel de çay çorba içireyim diye tehdit eden biri. ankara'dan konum atmasını istediğimde göndermedi, oyunu bu kadar ciddiye almamanız ve cezalandırılmanız dileğiyle.
Alıntı yapılan: lypreboos - 23.11.2025 13:37Alıntı yapılan: ruzgra666 - 23.11.2025 12:08yok öyle bir şey, benim bu yılın başlarından beri oynadığım (4-5 kez nc attığım) elli levellik karakterim yasaklanıyorsa bu da yasaklanacak Durumlar aynı olmayabilir. Bizim tarafta hileyi kullanma kastı yok, çalışmayan bir dosya yanlışlıkla açık görünmüş oldu. Oyunda avantaj sağlamadı, Bu yüzden senin olayın ile kıyaslama dostum. yav kardeşim sen şaka mısın? durumlar nası aynı değil adam googleya yazmış samp esp diye ilk çıkanı indirip cleo dosyasına kurmuş. avantaj sağlamadı ne demek birde? espyi süs diye mi yüklemiş dosyalarına? hadi madem kaldı diyelim niye açıyor tuş kombinasyonu ile yanlışlıkla mı açtı diyeceksinizSpoiler: GösterGizle
Alıntı yapılan: ruzgra666 - 23.11.2025 12:08yok öyle bir şey, benim bu yılın başlarından beri oynadığım (4-5 kez nc attığım) elli levellik karakterim yasaklanıyorsa bu da yasaklanacak Durumlar aynı olmayabilir. Bizim tarafta hileyi kullanma kastı yok, çalışmayan bir dosya yanlışlıkla açık görünmüş oldu. Oyunda avantaj sağlamadı, Bu yüzden senin olayın ile kıyaslama dostum.
Alıntı yapılan: ruzgra666 - 23.11.2025 15:20Alıntı yapılan: lypreboos - 23.11.2025 13:37Alıntı yapılan: ruzgra666 - 23.11.2025 12:08yok öyle bir şey, benim bu yılın başlarından beri oynadığım (4-5 kez nc attığım) elli levellik karakterim yasaklanıyorsa bu da yasaklanacak Durumlar aynı olmayabilir. Bizim tarafta hileyi kullanma kastı yok, çalışmayan bir dosya yanlışlıkla açık görünmüş oldu. Oyunda avantaj sağlamadı, Bu yüzden senin olayın ile kıyaslama dostum. yav kardeşim sen şaka mısın? durumlar nası aynı değil adam googleya yazmış samp esp diye ilk çıkanı indirip cleo dosyasına kurmuş. avantaj sağlamadı ne demek birde? espyi süs diye mi yüklemiş dosyalarına? hadi madem kaldı diyelim niye açıyor tuş kombinasyonu ile yanlışlıkla mı açtı diyeceksinizSpoiler: GösterGizle İşlemler Kayıtlı
Alıntı yapılan: lypreboos - 23.11.2025 13:37Alıntı yapılan: ruzgra666 - 23.11.2025 12:08yok öyle bir şey, benim bu yılın başlarından beri oynadığım (4-5 kez nc attığım) elli levellik karakterim yasaklanıyorsa bu da yasaklanacak Durumlar aynı olmayabilir. Bizim tarafta hileyi kullanma kastı yok, çalışmayan bir dosya yanlışlıkla açık görünmüş oldu. Oyunda avantaj sağlamadı, Bu yüzden senin olayın ile kıyaslama dostum. yav kardeşim sen şaka mısın? durumlar nası aynı değil adam googleya yazmış samp esp diye ilk çıkanı indirip cleo dosyasına kurmuş. avantaj sağlamadı ne demek birde? espyi süs diye mi yüklemiş dosyalarına? hadi madem kaldı diyelim niye açıyor tuş kombinasyonu ile yanlışlıkla mı açtı diyeceksinizSpoiler: GösterGizle İşlemler Kayıtlı
Alıntı yapılan: lypreboos - 23.11.2025 16:30Alıntı yapılan: ruzgra666 - 23.11.2025 15:20Alıntı yapılan: lypreboos - 23.11.2025 13:37Alıntı yapılan: ruzgra666 - 23.11.2025 12:08yok öyle bir şey, benim bu yılın başlarından beri oynadığım (4-5 kez nc attığım) elli levellik karakterim yasaklanıyorsa bu da yasaklanacak Durumlar aynı olmayabilir. Bizim tarafta hileyi kullanma kastı yok, çalışmayan bir dosya yanlışlıkla açık görünmüş oldu. Oyunda avantaj sağlamadı, Bu yüzden senin olayın ile kıyaslama dostum. yav kardeşim sen şaka mısın? durumlar nası aynı değil adam googleya yazmış samp esp diye ilk çıkanı indirip cleo dosyasına kurmuş. avantaj sağlamadı ne demek birde? espyi süs diye mi yüklemiş dosyalarına? hadi madem kaldı diyelim niye açıyor tuş kombinasyonu ile yanlışlıkla mı açtı diyeceksinizSpoiler: GösterGizleÇok cheat kullanmışsın tecrübelisin dostum İşlemler Kayıtlı
Alıntı yapılan: ruzgra666 - 23.11.2025 15:20Alıntı yapılan: lypreboos - 23.11.2025 13:37Alıntı yapılan: ruzgra666 - 23.11.2025 12:08yok öyle bir şey, benim bu yılın başlarından beri oynadığım (4-5 kez nc attığım) elli levellik karakterim yasaklanıyorsa bu da yasaklanacak Durumlar aynı olmayabilir. Bizim tarafta hileyi kullanma kastı yok, çalışmayan bir dosya yanlışlıkla açık görünmüş oldu. Oyunda avantaj sağlamadı, Bu yüzden senin olayın ile kıyaslama dostum. yav kardeşim sen şaka mısın? durumlar nası aynı değil adam googleya yazmış samp esp diye ilk çıkanı indirip cleo dosyasına kurmuş. avantaj sağlamadı ne demek birde? espyi süs diye mi yüklemiş dosyalarına? hadi madem kaldı diyelim niye açıyor tuş kombinasyonu ile yanlışlıkla mı açtı diyeceksinizSpoiler: GösterGizleÇok cheat kullanmışsın tecrübelisin dostum İşlemler Kayıtlı
Alıntı yapılan: lypreboos - 23.11.2025 13:37Alıntı yapılan: ruzgra666 - 23.11.2025 12:08yok öyle bir şey, benim bu yılın başlarından beri oynadığım (4-5 kez nc attığım) elli levellik karakterim yasaklanıyorsa bu da yasaklanacak Durumlar aynı olmayabilir. Bizim tarafta hileyi kullanma kastı yok, çalışmayan bir dosya yanlışlıkla açık görünmüş oldu. Oyunda avantaj sağlamadı, Bu yüzden senin olayın ile kıyaslama dostum. yav kardeşim sen şaka mısın? durumlar nası aynı değil adam googleya yazmış samp esp diye ilk çıkanı indirip cleo dosyasına kurmuş. avantaj sağlamadı ne demek birde? espyi süs diye mi yüklemiş dosyalarına? hadi madem kaldı diyelim niye açıyor tuş kombinasyonu ile yanlışlıkla mı açtı diyeceksinizSpoiler: GösterGizleÇok cheat kullanmışsın tecrübelisin dostum İşlemler Kayıtlı
baktım gene, alt f3 değil hesoyam yazar gibi esp yazarsan açılıyor
@Gravano savunmanızı 12 saat içerisinde gerçekleştirin.Sofia Lavrova karakteri yasaklandı.