Konu: Tim Burckhardt Manfred Grozer / mix, retarted rp, non rp  (Okunma sayısı 336 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.11.2025 23:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tim Burckhardt Manfred Grozer @NightRed @ulkerbelicoff

Olaya dahil olan şahit karakter adı: orda bulunan pd üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:59 16.11.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
non rp, retarted rp, mixin

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Manfred karakteri polisten kaçıyor, sonrasında 2 kere beanbag yiyip yakalanıyor. Sonrasında ne hikmetse bir anda Tim karakteri bölgeye geliyor Manfred karakteri hazırladığı emoteyi yapıştırıp 2 kere beanbag yemesine ve kelepçeli olmasına rağmen motora biniyor kaçarken Anyhony karakteri taser atıyor ama Manfred karakteri hiç oralı olmuyor. Aradan 10 dakika geçiyor Manfred ve Tim polis departmanının önüne gelerek "Günün neden kötü geçiyor" diye chat atıp akılları sıra eğleniyorlar. Manfred'e taser vuruyorum yine oralı olmayıp devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Tim karakteri 50 seviye, sicil kaydı kabarık, büyük ihtimalle Manfred karakteri ile konuşup rol yapıyorlar, ikisinin birden ceza almasını istiyorum.

#1 - 16.11.2025 23:51
Seviyem kaç olursa olsun. Kimseyi ilgilendirmez dostum Mixing yaptığımı düşünmüyorum. Manfred_Grozer karakteri IC arkadaşım olur bulletle polisten kaçırıyor bende polisten kaçıyorum motor kiralıyıp Manfred'İ takipliyorum ve mixing yaptığımı düşünmüyorum.

#2 - 17.11.2025 00:12
Seviyem kaç olursa olsun. Kimseyi ilgilendirmez dostum Mixing yaptığımı düşünmüyorum. Manfred_Grozer karakteri IC arkadaşım olur bulletle polisten kaçırıyor bende polisten kaçıyorum motor kiralıyıp Manfred'İ takipliyorum ve mixing yaptığımı düşünmüyorum.
polisten kaçtığını söylüyorsun haritadan bakıyorum peşinde polis yok. kovalamaca sırasında ne hikmetse seni hiç görmedim, motorla geldiğin an manfred karakteri direkt emote yapıştırıyor chate, senin geleceğini nereden biliyordu? kendinle çelişiyorsun savunman buysa sonuçlanabilir.

#3 - 17.11.2025 00:19
Merhabalar, arkadaş beanbag yediğimi birkaç kez şikayetinde belirtmiş; fakat beanbag yediğim anda motora binmiyorum. Attığım videoda da izleyebilirsiniz video sesinden herhangi bir mixing olmadığını fark edebilirsiniz. Sohbet kısmına da aynı şekilde bakabilirsiniz. Arkadaşım arabayla değil, motorla yanıma gelmiş ve bunu görür görmez arkasına atladım. Sonuç olarak ellerimi kullanmamı gerektirecek bir durum söz konusu değildir. 

#4 - 17.11.2025 00:30
videoda göründüğü gibi ağıcın arkasında saklandım izliyorum. Mixing yaptığımı gayet hiç düşünmüyorum ağacın arkasında sizi izliyorum ve arkadaşım beni direkt olarak emoteyi hazırladı bu kadar.

#5 - 17.11.2025 00:40
@Elynn sonuçlanabilir.

#6 - 17.11.2025 00:42
Benim savunmam bu kadar.  :sampanya: :-\

#7 - 17.11.2025 00:58
Savunma gelmiyecek. Admine sevgi ve saygılarımı iletiyorum.  :vice:

Arkadaş sicil kaydıma laf ediyor 15 tane sicili var. 51 seviye olduğu halde.
« Son Düzenleme: 17.11.2025 15:18 NightRed »

#8 - 20.11.2025 15:32

#9 - 22.11.2025 22:20
galiba sonuçlanmayacak