Konu: Manfred Grozer, Tim Burckhardt RK  (Okunma sayısı 192 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.11.2025 01:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Manfred Grozer @ulkerbelicoff, Tim Burckhardt @NightRed

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların aracını çalmaya başlıyorum ve beni düz kontak yaparken yakalıyorlar. Arabadan indirip dövüyorlar ve ikisi beraber saldırıyor ardından Tim karakteri de beni sistemsel düşürüyor. Yaralı şekilde olay yerinden kaçmaya çalışırken tekrardan dövüyorlar ve beni düşürüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 15.11.2025 01:17
Arkadaş RK'lı hemen ayağa kalkıp yürüyor bide araç sürmeye kalkışıyor fear-rp yapması gerekirken düşürdüğüm halde halen daha arabaya kaçmaya çalışıyor.

#2 - 15.11.2025 01:22
IC karnına tekmek atıyorum yüzüne tekmek atıyorum o darbelerden nasıl hemen kalkıp arabaya binmeye kalkıyorsun dostum. Benmi saçmalık yapıyorum acaba savunma yapmıyacağım yönetim ekibinin insafniyetine bırakıyorum adam kapıda zaten bullet düzkontak atıyor bende çıktım dövdüm durum bundan ibaret. Karşı tarafdaki arkadaş hemen aracına doğru adımladığı için ona vurdum başka bir sebibiyetim yoktur daha savunma yapmıyacağım bu konuyla ilgilenen admine saygılarımı iletiyorum.

#3 - 15.11.2025 01:33
Arkadaş RK'lı hemen ayağa kalkıp yürüyor bide araç sürmeye kalkışıyor fear-rp yapması gerekirken düşürdüğüm halde halen daha arabaya kaçmaya çalışıyor.

Fear rp yapmam gerek diyorsun da bende yaralıyken size karşı ters konuşmadım dostum, ayağa kalktıktan sonra ne yapmamı bekliyorsun orda dans etmemi falan mı?

#4 - 15.11.2025 11:46
O kadar darbe aldın dostum hemen nasıl ayağa kalkıp yürüyorsun anlıyamadım.

#5 - 15.11.2025 17:27
Video da göründüğü gibi İlk ben düşürüyorum sonra Manfred_Grozer düşürüyor ama sanmıyorum kural ihlali yaptığımı

#6 - 15.11.2025 17:36
Video da göründüğü gibi İlk ben düşürüyorum sonra Manfred_Grozer düşürüyor ama sanmıyorum kural ihlali yaptığımı

Kimin düşürdüğü önemli değil sonuç olarak tekrardan beraber saldırıyorsunuz. Orda tamamen şans meselesi kimin beni sistemsel yaraladığı biriniz daha önce vurmuşsunuz ve düşmüşüm.

#7 - 15.11.2025 21:08
Daha yanıt gelmiyecek konuyla ilgilenen yetkililerle saygılar  :vice:

#8 - 20.11.2025 20:32
Herhangi bir ihlal görülmedi, arşiv.