Herkese iyi akşamlar öncelikle şöyle başlayayım,
Arkadaş olayın en başına dönmüş madem bizde oradan anlatalım. Biz o siyahı karakterlerin yanına ufak bir il-legal görüşme için gittik Bu arkadaş orada ilk gittiğimizde yoktu diye hatırlıyorum ben orada olduğu için rahatsız olmuştum ve arkadaşın sanırım gitmesini istemiştim o kısmı tam hatırlamıyorum olayın üstünden 16 gün geçmiş.
Daha sonrasında arkadaş bana küfür etti ve motoruna bindi tabii ben küfür ettiği için dayanamadım gidip emotesiz saldırdım bu doğru. 2 kişide kas gücünden dolayı düştük bu da doğru.
İl-legal il-legali şikayet etme mevzusuna geleyim, senin orada herhangi bir il-legal faaliyet yaptığını veya bir birliğe mensup olduğunu polise söylemiyorum sadece polis seni başımızdan götürmesi için ehliyeti yok diyorum, eğer burda bir kuralsızlık varsa cezayıda kabul ediyorum.
Ardından FEAR RP kısmına geleyim, siyahi mahallesinde tek başına olan sensin, karşındaki adamların sayısıda belli kimin kime FEAR RP yapacağını gayet iyi biliyoruz bence ve elleri kelepçeli bir şekilde polisin yanında sana neden FEAR RP uygulayım?
Üstelik biz senin karakterinden şikayetçi olmadık, sadece orada polislere söyledik ve bunun devamında rolü hiçbir şekilde sürdürmedik.
Artı olarak sen bizi bir kere görmüş bir adamsın bir kere gördüğün adamların sokağını nereden biliyorsun ve hangi kurala sığınarak gelip tek başına hood basıyorsun?
Tüm bunların incelenmesini istiyorum teşekkürler.
Daha fazla ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.
Yaptığım rolde bir problem varsa cezamı kabul ediyorum iyi forumlar diliyorum.