Konu: Maskeli #15032 - DM  (Okunma sayısı 425 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.11.2025 21:46
Dostum o olayın üstünden 20 gün geçmiş, olayı biz devam ettirmiyoruz sallıyoruz unutuyoruz. Sen hayırdır? Bunların hepsi bahane, yok efendim neymişte gururuna yedirememiş. İtalyan-Amerikan karakter yönetip de sabır çekenler bizleriz beyefendi gururuna yediremeyip sıkıyor? :)) Ben ne yapabilirim stok yapmadıysan? Bende stok yapmıyorum karakterim sizi aradı, araştırdı, zamanını bekledi, işini halletti. Şuan sen şikayet açmasaydın kimin sıktığını öğrenemezdin bile işte ben bu yüzden yeni ateş ettim. Madem rol yapıyorsunuz yaptığınız rollerin sonucuna katlanmayı öğreneceksiniz. Başka bi şey yoksa sonucu bekleyelim, ihbar etmeseydiniz sıkmazdım, tehdit etmeseydiniz sıkmazdım. "Tehdit ile bir yere varılmadı" demişsin. Aradan iki sene geçmiş gibi konuşma

#11 - 10.11.2025 21:48
Herkese iyi akşamlar öncelikle şöyle başlayayım,
Arkadaş olayın en başına dönmüş madem bizde oradan anlatalım. Biz o siyahı karakterlerin yanına ufak bir il-legal görüşme için gittik Bu arkadaş orada ilk gittiğimizde yoktu diye hatırlıyorum ben orada olduğu için rahatsız olmuştum ve arkadaşın sanırım gitmesini istemiştim o kısmı tam hatırlamıyorum olayın üstünden 16 gün geçmiş.
Daha sonrasında arkadaş bana küfür etti ve motoruna bindi tabii ben küfür ettiği için dayanamadım gidip emotesiz saldırdım bu doğru. 2 kişide kas gücünden dolayı düştük bu da doğru.
İl-legal il-legali şikayet etme mevzusuna geleyim, senin orada herhangi bir il-legal faaliyet yaptığını veya bir birliğe mensup olduğunu polise söylemiyorum sadece polis seni başımızdan götürmesi için ehliyeti yok diyorum, eğer burda bir kuralsızlık varsa cezayıda kabul ediyorum.
Ardından FEAR RP kısmına geleyim, siyahi mahallesinde tek başına olan sensin, karşındaki adamların sayısıda belli kimin kime FEAR RP yapacağını gayet iyi biliyoruz bence ve elleri kelepçeli bir şekilde polisin yanında sana neden FEAR RP uygulayım?
Üstelik biz senin karakterinden şikayetçi olmadık, sadece orada polislere söyledik ve bunun devamında rolü hiçbir şekilde sürdürmedik.
Artı olarak sen bizi bir kere görmüş bir adamsın bir kere gördüğün adamların sokağını nereden biliyorsun ve hangi kurala sığınarak gelip tek başına hood basıyorsun?
Tüm bunların incelenmesini istiyorum teşekkürler.

Daha fazla ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.

Yaptığım rolde bir problem varsa cezamı kabul ediyorum iyi forumlar diliyorum.
« Son Düzenleme: 10.11.2025 21:50 Luxixensss »

#12 - 10.11.2025 21:55
Herkese iyi akşamlar öncelikle şöyle başlayayım,
Arkadaş olayın en başına dönmüş madem bizde oradan anlatalım. Biz o siyahı karakterlerin yanına ufak bir il-legal görüşme için gittik Bu arkadaş orada ilk gittiğimizde yoktu diye hatırlıyorum ben orada olduğu için rahatsız olmuştum ve arkadaşın sanırım gitmesini istemiştim o kısmı tam hatırlamıyorum olayın üstünden 16 gün geçmiş.
Daha sonrasında arkadaş bana küfür etti ve motoruna bindi tabii ben küfür ettiği için dayanamadım gidip emotesiz saldırdım bu doğru. 2 kişide kas gücünden dolayı düştük bu da doğru.
İl-legal il-legali şikayet etme mevzusuna geleyim, senin orada herhangi bir il-legal faaliyet yaptığını veya bir birliğe mensup olduğunu polise söylemiyorum sadece polis seni başımızdan götürmesi için ehliyeti yok diyorum, eğer burda bir kuralsızlık varsa cezayıda kabul ediyorum.
Ardından FEAR RP kısmına geleyim, siyahi mahallesinde tek başına olan sensin, karşındaki adamların sayısıda belli kimin kime FEAR RP yapacağını gayet iyi biliyoruz bence ve elleri kelepçeli bir şekilde polisin yanında sana neden FEAR RP uygulayım?
Üstelik biz senin karakterinden şikayetçi olmadık, sadece orada polislere söyledik ve bunun devamında rolü hiçbir şekilde sürdürmedik.
Artı olarak sen bizi bir kere görmüş bir adamsın bir kere gördüğün adamların sokağını nereden biliyorsun ve hangi kurala sığınarak gelip tek başına hood basıyorsun?
Tüm bunların incelenmesini istiyorum teşekkürler.

Yaptığım rolde bir problem varsa cezamı kabul ediyorum iyi forumlar diliyorum.

Crunk Devil's MC hood bölgesi iki adım ötede. O siyahi mahallesi hood onaylı olmadığı sürece oraya "siyahi mahallesi" demek doğru olmaz.

Polise gidip "şikayetçiyiz" dedin.

Orasının hood bölgeniz olduğunu bilmiyordum, evim hemen orada (Commerce Apt.) sizi orada gördüm ve birkaç defa aracımla turlayıp çevrenin güvenli olduğundan emin olup ateş ettim. Commerce Apt. Girip kontrol edebilirsin. Evime girerken sizi görüyorum paranoyağa bağlamam normal değil mi? Erken davrandım o kadar, hood bölgeniz olduğunu bilseydim asla gelip ateş etmezdim.

#13 - 10.11.2025 22:23
Dostum o olayın üstünden 20 gün geçmiş, olayı biz devam ettirmiyoruz sallıyoruz unutuyoruz. Sen hayırdır? Bunların hepsi bahane, yok efendim neymişte gururuna yedirememiş. İtalyan-Amerikan karakter yönetip de sabır çekenler bizleriz beyefendi gururuna yediremeyip sıkıyor? :)) Ben ne yapabilirim stok yapmadıysan? Bende stok yapmıyorum karakterim sizi aradı, araştırdı, zamanını bekledi, işini halletti. Şuan sen şikayet açmasaydın kimin sıktığını öğrenemezdin bile işte ben bu yüzden yeni ateş ettim. Madem rol yapıyorsunuz yaptığınız rollerin sonucuna katlanmayı öğreneceksiniz. Başka bi şey yoksa sonucu bekleyelim, ihbar etmeseydiniz sıkmazdım, tehdit etmeseydiniz sıkmazdım. "Tehdit ile bir yere varılmadı" demişsin. Aradan iki sene geçmiş gibi konuşma
Seni Allah'a havale ediyorum Semiz, muhattabım değilsin bundan sonra. Motorcu birliğine de güvenme kendine de öyle.  ;)

#14 - 10.11.2025 22:29
Seni Allah'a havale ediyorum Semiz, muhattabım değilsin bundan sonra. Motorcu birliğine de güvenme kendine de öyle.  ;)

@Gerath gördüğün üzere forum mafyacılığı yapıyor :D

@RACON Allah'a havale etmelik bir durum yok bir rol yaşandı ve doğaçlama olarak ilerledi. OOC tanışız diye neden seni kayıracağım arkadaşım ben? Motorcu birliğimin neresine güveneceğim ben tamamen spontane gelişen bir olaydan ötürü buraya bunları yazıyorum. Motorcu birliği dediğin adamlarla günde birkaç saat rolleyip çıkıyorum. Kendime de güvenim tam. Buraya daha yazacağımı yazarımda büyüklük bende kalsın, oyunu bu kadar ciddiye alma Ramiz Karaeski 

#15 - 10.11.2025 22:46
Çok kasma kendini Semiz, burada Forum Mafyacılığı oynamıyoruz. Ancak nasıl anlamak istiyorsan anlayabilirsin dediklerimi. OOC tanışıklık zerre umrumda değil.

#16 - 10.11.2025 22:54

Ev bana ait gördüğünüz üzere. Hood basmadığımın kanıtı. Bu arkadaşların zaten ettiğimiz kavgadan ötürü kim olduklarını biliyordum sima olarak. Sonrasında benden şikayetçi oldular otomatikman isimlerde ortadaydı bu yüzden. Buna ek olarak sıktığım akşam evime girerken üçünü birden sohbet ederken gördüm ve bana geldiklerini, benden önce davranacaklarını düşünerek onlara ateş açtım. Hood bölgelerini olduğunu bilseydim asla böyle bir şeye girişmez, oradan çıkmalarını beklerdim. Zaten orada üçünü birden gördüğüm için refleks olarak sıkacaklarını düşündüm. Eğer yönetim tatmin olmazsa vurduğuma dair video atabilirim.
« Son Düzenleme: 10.11.2025 22:56 semiz »

#17 - 10.11.2025 22:55
Çok kasma kendini Semiz, burada Forum Mafyacılığı oynamıyoruz. Ancak nasıl anlamak istiyorsan anlayabilirsin dediklerimi. OOC tanışıklık zerre umrumda değil.

Kasmalık bir durum yok şikayet açmışsınız bende üslubuma ve imla kurallarına özen göstererek savunma yapıyorum. Mafyacılık yapan sensin, OOC tanışıklık benimde umurumda değil rol ayrı, arkadaşlık ayrı. Galiba yazacak bir şey kalmadı, sonuçlanabilir.

#18 - 13.11.2025 21:46
Sonuçlanabilir.

#19 - 14.11.2025 00:56
Evet sonuçlanabilir. Yetkililer attığım videoyu göz önünde bulundurursa sevinirim. Hood basmak gibi bir niyetim yoktu, apartmanımın önünde görünce refleks olarak silahıma sarıldım (sıkacaklarını düşündüm) zaten vurabildiğimi vurup kaçtım, hepsini düşürmedim. Tekrardan söylüyorum hood bölgeleri olduğunu bilseydim yapmazdım. Arkadaşlar kusuruma bakmasın.

Ceza verilecekse bile bir defalığa mahsus göz ardı edilsin istiyorum. 7/24 forumda gezmiyorum haliyle her sorun yaşadığım insanın tanıtımına bakıp hood bölgesi dikizleyemem. Akşam rolümü yapıp çıkan birisiyim spontone gelişen bir olay yüzünden ceza almak istemem