Öncelikle herkese iyi forumlar. Normalde karşı tarafla bir sorun yaşadığımda —işin içine hile veya troll ihlalleri girmediği sürece— şikâyet açan biri değilim. 25 Ekim 2025’te her şeyin başlangıcında, Crunk Devils MC’nin (birlik üyesiyim) bölgesinin yanında bu arkadaşları siyah bir Sultan’ın yanına, birkaç siyahiyle sohbet ederken gördüm. Karakterim merak edip sonrasında olanları izledi; her şey burada başladı.
Normalde hoşgörülüyüm fakat karşı taraf kabahatli olmasına rağmen benden özür dilemek yerine utanmadan şikâyet açtı. Sağlık olsun. Şimdi size bu arkadaşlara neden ateş ettiğimi ekran görüntüleriyle anlatacağım. Ayrıca, şikâyet açmaya üşendiğim için buraya koyduğum; onlar tarafından yapılan ihlalleri de ekliyorum — siz gereğini yaparsınız.
Not: Yapılan savunmalarda, şikâyetçi olan kişinin de ihlal yaptığı tespit edilirse, onun da ceza (jail vb.) alması gerektiğini düşünüyorum.

BURADA POLİSE BENİ ŞİKAYET EDİYOR VE EHLİYETİMİN OLMADIĞINI SÖYLÜYOR. BU ADAM İLLEGAL.
(İLLEGAL, İLLEGALİ POLİSE ŞİKAYET EDEMEZ) 
ŞİKAYET AÇAN VATANDAŞ VE ARKADAŞI HİÇBİR ŞEY DEMEMEME RAĞMEN ELLE TUTULUR BİR SEBEP OLMADAN, EMOTE VERMEDEN BANA SALDIRIYORLAR.
(RETARTED + EMOTESİZ EYLEM) 
POLİSE TESLİM OLUYORUM.
KENDİSİNİ VE İKİ ARKADAŞINI -3 KİŞİ- DÖVMEME RAĞMEN HİÇ DAYAK YEMEMİŞ GİBİ BENİ TEHDİT EDİYOR. (FEAR RP) 
BURADA BENİ POLİSE ŞİKAYET EDİYORLAR, ŞİKAYETÇİ OLUYORLAR!Burada oyun oynadığımız için yaptıkları ihlale göz yumdum ve tamamen rolüme odaklandım. Arkadaş, DM macerası aradığımı söylemiş... Adama iftira atıp “ehliyeti yok” diyerek polise ihbar et (motorumda silahım vardı). Sonrasında polisin gittiğini fırsat bilerek saldırın; dayağı yemenize rağmen fear RP yapmadıkları yetmiyormuş gibi benden şikayetçi olun; vurulunca ise ortalığı yaygaraya verip forumda ahkâm kesin. Öyle mi ya? Eğer bu bir sokak kavgası olsaydı mesele uzamazdı; fakat siz, benden şikayetçi olduğunuz için ve polisler bizi alırken tehdit ettiğiniz için, 21 yaşındaki karakterim gurur meselesi yapıp size ateş açmış. DM atmak gibi bir niyetim olsaydı siz orada üç kişiydiniz; üçüncü arkadaşınızı da indirirdim. İkinizi vurdum ve kaçtım. Buna ek olarak “Birliğini bizimle savaştırmaya çalışıyor.” Benim DM atmak gibi bir niyetim olsa kendi meseleme (ki bu IC bir konu) kimseyi bulaştırmazdım; DM kovalayacak yaşı da geçeli yıllar oluyor. Ben istesem de birliğimi savaşa sürükleyemem çünkü karakterim Prospect. (Anlayacağın dilden: Associate olduğumu düşün — kulüp adına iş yapıyorum, para kazandırıyorum fakat yelekli değilim; tekrar anlayacağın dilden: soldier-yeminli değilim.) Yani kimse benim için savaşa girmez, herhangi bir oluşumu dahil etmek gibi bir niyetim olsaydı yanıma adam alır öyle gelirdim. Karakterim konuyu şahsileştirdi ve ateş açtı.
TEHDİT ETMESEYDİN, POLİSE ŞİKAYET ETMESEYDİNİZ SIKMAZDIM.