Konu: Eddie Thang - nospread.cs  (Okunma sayısı 465 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.11.2025 17:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eddie Thang @mastin19
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: oyunun en çok seken silahıyla, kardeşimiz ayakta mermilere yön veriyor. saniye 36 ve 40 arasına dikkatli inceleyelim. sonra da 1.30 ile 1.33 arası inceleyelim. fazla bir şey söylemeyeceğim. 2024 ac ac ac diye geçinen kardeşimiz default spread.cs kullanıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): savunmasını çırpınmak için tam ekran kabul olmuyor falan derse bizim fovlardan o anki görüntüsü nametagini paylaşırım. admin ekibi isterse de paylaşırım. merak ettiğim gariban spreadine ne dicek.  (videonun yedeği var)

#1 - 09.11.2025 17:43
mastin dışı boş kalabalık etmesin kimse, ricamdır  :-X

#2 - 09.11.2025 19:33
nospread cs hayatim boyunca kullanmadim kardesim, bu tur bi sikayet yemedim daha once. kanalımdakı vıdeolar boyu yasaklı hesabım dahıl kullanmadım, yakın mesafeden silah sekmıyor, video da kanıt nıtelıgı tasımıyor. savunmam bu kadar ekstra bisey sunmayacaksan sonuclanabilir.

#3 - 09.11.2025 19:36
spread veya bpl, ne  dersen de. sen havalı bir isim takmışsındır. yakın mesafede de seker, uzakta da. ayrıca bahsi geçen saniyeler arasında uzak mesafeler de var. anticheatten cleo geçirmişsin. başka bir şey sunmayacağım. inceleyecek olan fm ekibi tam ekran halini isterse iletebilirim. o karakter, o skin ve o dakikalarda oralarda olduğunu, mermi attığının videolarını sunarım.

#4 - 09.11.2025 19:36
Sonuçlanabilir.

#5 - 09.11.2025 19:38
havali bi isim takarim senin icin merak etme, bos sikayetlerini kendine sakla. 58 levellik hesabimda ilk hile sikayetim falan olabilir, sonuclanabilir.  :D

#6 - 09.11.2025 19:42
tamam kanki marketten sakız çaldığın için unbandan geri geldin zaten. ula clawdayken valachi masasını sobeitle basan değil miydiniz siz... neyse uzatmayacağım

#7 - 09.11.2025 19:45
tamam kanki marketten sakız çaldığın için unbandan geri geldin zaten. ula clawdayken valachi masasını sobeitle basan değil miydiniz siz... neyse uzatmayacağım

karpuzlu sakız tercihimdir

#8 - 10.11.2025 16:15
algi yapma o olay yasanirken bu adam uyuyordu.

#9 - 10.11.2025 18:37
arcane.asi çalışıyor mu acaba?