Merhabalar ss'te görüldüğü üzere arkadaş yumruk ile saldırıp düşürüyor. Yumruk ile rk süresi 4 saat 1. olay saat 11 civarı oluyor 2. olay ise saat 4 de felan oluyor mantıken 4 saat süresini geçiyor. Bir yki söz konusu olamaz arkadaş şikayeti yanlış oluşturmuş Yki yerine Rk oluşturması lazımdı umarım Yki ve Rk'nın farkını biliyordur ki onuda yanlış oluşturmuş..

Diyorsa ben silahla vurdum öncesinde inkar ediyor video kanıtı varsa sunabilir ki zannetmiyorum.. Bazı şeyleri ortaya çıkabilir... 1. ss'te zaten alttan kırpılmış.
Ek olarak birşey eklemek istiyorum attığın ss'lerde mermi yemişsin ve Tanrını bilmem ne yapayım gibi kelimeler ve saldırman vurulan bir insana göre aşırıya kaçan hareketler

yetkili kişi bunu göz önünde bulundurursa sevinirim.
Gelelim ikinci vukuat'a 2. ss'te Çetin kullanıcı adlı yani Kaenan_Pitts adlı karakterin ss'i kullanılmış Çetinin bahsettiğine göre evi sırf oraya yakın olduğu için onlarla bağının olmadığını vurgulamış zaten bağımsız bir şikayet birlikler ile alakalı olmayan
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178896.0 bu durumda Çetinin ss'ni kullanman yani sözde çeteci olmayan bir adamın ss'ini kullanman ne kadar mantıklı merak ediyorum.
Şikayet tamamen asılsız açılmak için açılmış olan bir şikayetdir.