Konu: DM Terörü  (Okunma sayısı 478 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.11.2025 16:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackson Tenroy, Quintrell Fouche ve Sv.Blvd Blocks Üyelerinin bir kısmı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lashawn Tovelle

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 0/1/11/2025 16:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dünden beri evim sırf o Kelly Park mahallesinde diye 2 dir sıkıyorlar, aynı insanlar aynı kişiler aynı oluşum Seville. Trent_Peppenoli Adlı oyuncu zaten dün dm attı pmden şikayet açacağımı söyledim ve sonrasında aramızda hallettik. Daha on dakika önce bilgisayara oturdum evin dışarısındaydı karakterim, oyuna döndüm bir baktım aaa vurulmuşum :D DM yemişim ve şimdi arkadaşlara soracak olursak ki çoğu kişi dünden şahit benim o oluşumdan olmadığıma. "Ya kanka boş yapma biz senin onlardan olmadığını nereden bilelim?" Dünden beri dm yiyorum gereğinin yapılmasını istiyorum rol yapmaya mı giriyoruz dm yemeye mi?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşın birisi az önce bana şikayet açmış daha yeni. Orda da dm attıklarına dair bir görüntü mevcuttur buyrun. Ss bana ait değil dm atan arkadaşlara ait.

Ek açıklamalar(varsa): 2 Gündür dm atıyorlar, silahlarının alınmasına ve Hapis cezası almalarını talep ediyorum veya caydırıcı bir ceza talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 01.11.2025 17:15 ÇETİN »

#1 - 01.11.2025 16:53
Şimdi selamlar şahsım adına savunma yapıyorum, arkadaşa ateş etmedim yaralı düşürmedim, ancak sürekli olarak bana PM atarak rolümü bölüyor.
Burada bir ihlalim yok savunmam bitmiştir, arkadaş PM rahatsızlıktan işlem görmeli.

#2 - 01.11.2025 16:55
rol falan yok dm atmakla meşgulsün :D

#3 - 01.11.2025 17:15
bir tane daha kanıt güncelledim sonuçlanabilir.

#4 - 01.11.2025 17:22
sikayetle alakam yok ama jackson tenroy karakterinin sahibi rklı olmasına ragmen gelip arkadasa dm atmıs ve bende bunu fark edip sikayet olusturdum, bu sikayet ile beraber degerlendirilebilir. ek;

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178900.0

#5 - 01.11.2025 17:24
Şahitliğimi onaylıyorum, bu birliğin oyuncuları sadece DM atmakla meşgül hood baskını ihlali yapıp 4 5 kere hood basıp rk ihlali yapıyorlar. Bu birliğin oyuncuları şikayet listesinden düşmüyor bir çare bulunmalı artık.

#6 - 03.11.2025 18:33
savunma yok sonuçlanabilir @Anomaly

#7 - 03.11.2025 18:53
sikayetle alakam yok ama jackson tenroy karakterinin sahibi rklı olmasına ragmen gelip arkadasa dm atmıs ve bende bunu fark edip sikayet olusturdum, bu sikayet ile beraber degerlendirilebilir. ek;

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178900.0
Değerlendirelemez  :D şikayet sayfasını yeniden incelemeni tavsiye ederim. https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178900.0

Gelelim diğer konulara..

Aktif çatışma bölgesinde olan birisisin madem suçsuzsun Kaenan Pitts neden çatışma alanında bulunuyorsun? Ateş açılmasına rağmen uzaklaşmazsan ve çatışma alanında beklersen ben onlardan mı yoksa başka bir birlik veya en basitinden sivil olduğunu nerden bilebilirim.

2. konuya gelelim savaşta olduğumuz bir birliğe çiçek mi götüreceğiz? illa mahallesine gidip sohbete girdikten sonra mı ateş açıcağız. Bunu en başıdan geçiceksin.

3. konu birliğimizden birinin ss'ini kullanmışsın şikayetde ''https://hizliresim.com/hmzy8zb'' bu sste do hatası var şaka mı yapıyorsun  ::)

Kaenan'a baktığımda  ne görüyorum diye sormuş normal bir şekilde, sen gidiyorsun ''/do hiç birşey'' hulk felan mısında birşey olmuyor anlamıyorum ki birde arabayı tamir edip yola devam ediyorsun.

Şikayet oluştururken düşünmeden iş yapmayın bence bir daha ki sefere  :) Yetkili arkadaşların durumu yakından incelemesini rica ederim.

#8 - 03.11.2025 18:54
Şimdi selamlar şahsım adına savunma yapıyorum, arkadaşa ateş etmedim yaralı düşürmedim, ancak sürekli olarak bana PM atarak rolümü bölüyor.
Burada bir ihlalim yok savunmam bitmiştir, arkadaş PM rahatsızlıktan işlem görmeli.

Ekstra olarak arkadaşımında bahsettiği gibi PM rahatsızlığından işlem görmesini arz ederim.

#9 - 03.11.2025 20:31
Burada sadece Jackson Tenroy'un seni düşürdüğüne dair ss var dostum ayrıca ben sana dm atmadım. Seni yanlışlıkla vurduk diye sana 30000 ic para verdim, sside vardı elimde de atma gereği duymadım. Sen ek açıklamaya yazmışsın çünkü. Es Kelly Park tarafının lideriyle dün Ooc'de konuşup sorunu hallettim. Sadece role yansıtmadık. O nedenle sana Ayın birinde sıkan arkadaş Jackson Tenroy ilk bizle geldiğinde sana sıkarken yanımızda yoktu Yanlış olmuş yani bilmediği için ateş açmış , tekrardan ic şekilde para verebilirim sana. Zaten o birlikle de savaşı bitirdiğimiz için sana artık herhangi bir mermi gelmez. Şikayeti çekersen, icde hallederiz. Şu an Jaildeyim, yarın eline yine 30bin, hatta daha fazlasını bulabilirsem daha fazlasını takdim ederim. Sıkıntı yok, Onun adına kusura bakma.