Konu: Hız Hilesi veya NİTOR.CS  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.10.2025 12:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tarreion Moody @MrJoe
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aynı arabaya sahibiz iki arabadada NOS yok ancak nasıl oluyorsa bizim çok arkamızdan gelip bizi sollayarak önümüze geçiyorlar, ya SPEED var yada NİTRO.CS var inceleme talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 26.10.2025 13:04
@MrJoe iletiyi benim atmamı istedi.

İyi forumlar,

Savaştayız bildiğiniz gibi, sizi gördükten sonra ani bir dönüş alıp. Arkadan hızlanarak, sizin hız kesmenize rağmen hız kesmeyip geliyoruz. Bu süreçte hiç bir yere çarpmayıp sadece aralardan dönüş ala-ala geliyoruz. Manevralar oldukça kısıtlı olup sizi yokuşta yakalıyoruz. Yokuşta iki araçta bayılmasına rağmen siz gaz kesiyorsunuz kanıtları  da mevcut. Gas kesmeyerek sizi yakalayıp, orada sizi mağlup durumuna düşürüyoruz. Olduka yüksek bir fps'e sahibim. 113 FPS almıyorum, bu durumun FPS-Ping-Lag üçlüsü ile alakasıda olabilir ufak bir detay olsa da. Her şey kanıtlarda mevcut. https://streamable.com/58q367

#2 - 26.10.2025 13:19
Multi hesap olduğun için böyle bir savunma yaptın. Şimdi senin MULTİ olduğunu öğrendim, Yönetimden İnceleme talep ediyorum.

#3 - 26.10.2025 13:23
Multi hesap olduğun için böyle bir savunma yaptın. Şimdi senin MULTİ olduğunu öğrendim, Yönetimden İnceleme talep ediyorum.

Her şeyim ortada, loglarım rahat rahat incelenebilir.

#4 - 26.10.2025 14:09
Reis oyunu çözmüş hmm

#5 - 27.11.2025 00:10
Şikayet kanıtında 3. parti yazılım kullanıma dair bir ihlal görülmedi.