Konu: Metagaming + Çoklu karakter ihlali + Birlik kural ihlali.  (Okunma sayısı 120 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.10.2025 02:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Blestfall Teonce_Hicks - Kairo_Cooper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Metagaming + Birlik kural ihlali + Çoklu karakter ihlali.

Alıntı
Metagaming,

4.1. Karakterler Arası İlişki: Kendi karakterleriniz arasında iletişim kurdurmanız yasaktır. Bir karakterle alınan IC bilgiler diğer karakterle kullanılamaz ve alt karakterler ana karakterlerin amacına hizmet edecek şekilde yönetilemez. Alt karakterler ile herhangi bir illegal veya agresif rollere giremezler, meslek yapamazlar.
Faction Management tarafından izin verilmiş sadece birlik liderlerine rol amaçlı bir karakter daha kullanma şansı verilebilmektedir. Gerektiği durumda FM ekibi bu şansı tanır, izin olarak talep edilemez.

Multi-Character Rule Violation (Çoklu Karakter Kullanımı İhlalı)
Bir oyuncunun aynı anda iki farklı karakteri aktif olarak yönetmesi, bu karakterlerin birbirinden bağımsız şekilde olaylara dahil olması veya aynı zamanda oyun içi avantaj sağlaması yasaktır. Bu durum rol bütünlüğünü bozar, oyun dengesini etkiler ve “Multi-Character Rule Violation” kapsamında değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayetçi olduğum kişi ayrıca hile şikayetimde bulunmaktadır kanıtları ile. Occ kine bürünüp beni tehdit etmesiyle hesabına göz atmış bulunmaktayım gözüme çarpan kısım şikayetçi olduğum konudur gereğinin yapılmasını arz ederim. İki karakterin birbirine oyun içi bilgi, para, ekipman veya konum aktarımı yapması (dolaylı ya da doğrudan) metagaming / powergaming kapsamında değerlendirilirip cezasının verilmesini rica ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/qcpj0d5 https://hizliresim.com/9y6g2hv https://hizliresim.com/fzj4xai

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim, hem hile ve hemde çoklu karakter ihlali yapıp birden fazla kuralı çiğniyor aramızda olmasını istemiyorum.
Kişinin hile olduğuna dair diğer bir şikayetimde burada göz atabilirsiniz. https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178490.0

#1 - 24.10.2025 02:20
Unban dönemi Teonce_Hicks adlı karakterim açıldı, Kairo ile oynuyordum. Kairo karakteriyle önemli rollerimi yapıyorum, DM vs illegal yapmayarak sadece rol ss çıkartıyorum. Aktif olarak ana karakterim olan Teonce_Hicks ile rollerimi sürdürüyorum, ortada meta falan yok. Kinini kendine sakla. Hâlihazırda bu durum daha önceden FM üzerinden uyarısı geçildi. Alt karakterim ile illegal yapmayıp sadece rol ss yaptığım hakkında bilgilendirme yaptık. Sorun yok, eğer problem teşgil ediyorsa ana karakterimi birlikten çıkartırım.
« Son Düzenleme: 24.10.2025 02:32 Blestfall »

#2 - 24.10.2025 02:24
Unban dönemi Teonce_Hicks adlı karakterim açıldı, Kairo ile oynuyordum. Kairo karakteriyle önemli rollerimi yapıyorum, DM vs illegal yapmayarak sadece rol ss çıkartıyorum. Aktif olarak ana karakterim olan Teonce_Hicks ile rollerimi sürdürüyorum, ortada meta falan yok. Kinini kendine sakla.
Unban döneminin üzerinden bir haylı uzun bir süre geçti, karakterlerinin son giriş tarihide ortada yalanı bir kenara bırakalım dostum kurallar içerisinde sana şikayetimi açıyorum ne alaka kin felan?
Attığım mesajdan sonra savunmani düzenlemen ve açık verdiğin kısmı kapatmak üzere değişiklik yaptığın için yetkililerden log incelemesi yapılmasını istiyorum söylediklerin kural ihlali yaptığını doğrular nitelikte her iki karakter ile aktifsin ve bu günde birliğimize gelip emote atmadan ve onaylı hood bölgesinde silah sıktın videon mevcut

i=x7F93nQ7L-Cs9WKp
« Son Düzenleme: 24.10.2025 04:07 Lazzona »

#3 - 24.10.2025 04:09
Unban dönemi Teonce_Hicks adlı karakterim açıldı, Kairo ile oynuyordum. Kairo karakteriyle önemli rollerimi yapıyorum, DM vs illegal yapmayarak sadece rol ss çıkartıyorum. Aktif olarak ana karakterim olan Teonce_Hicks ile rollerimi sürdürüyorum, ortada meta falan yok. Kinini kendine sakla. Hâlihazırda bu durum daha önceden FM üzerinden uyarısı geçildi. Alt karakterim ile illegal yapmayıp sadece rol ss yaptığım hakkında bilgilendirme yaptık. Sorun yok, eğer problem teşgil ediyorsa ana karakterimi birlikten çıkartırım.
Unban döneminin üzerinden bir haylı uzun bir süre geçti, karakterlerinin son giriş tarihide ortada yalanı bir kenara bırakalım dostum kurallar içerisinde sana şikayetimi açıyorum ne alaka kin felan?
Attığım mesajdan sonra savunmani düzenlemen ve açık verdiğin kısmı kapatmak üzere değişiklik yaptığın için yetkililerden log incelemesi yapılmasını istiyorum söylediklerin kural ihlali yaptığını doğrular nitelikte her iki karakter ile aktifsin ve bu günde birliğimize gelip emote atmadan ve onaylı hood bölgesinde silah sıktın videon mevcut

i=x7F93nQ7L-Cs9WKp

#4 - 25.10.2025 14:48
Oyuncu başka bir şikayetten aynı kantlar/sebeplerden dolayı cezalandırıldı. Alt karakteri birlikten çıkartılacak.

K&A
« Son Düzenleme: 25.10.2025 15:20 wMajestic »