Konu: Khosrov_Bashkim | Non-RP Driving  (Okunma sayısı 61 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.10.2025 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khosrov_Bashkim @quarion

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Diego_Cabrera

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP Driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda gördüğünüz gibi, arkadaş pizza skiniyle etrafı trollemekten başka birşey yapmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ..

#1 - 22.10.2025 01:12
Skinimin trollükle ne alakası var? Rolsel olarak pizza rolü yaptığımdan ötürü bu skini giydim, aracımı tamir ettirmeye geliyordum hızlı geldiğim için (video'da hızlı geldiğim görülüyor.) hızımı kesemediğim için hemen ufaktan çarptım, zaten devam etmek isteseydim orada tekrar sen küfür ettiğin vakit çarpmak isterdim. Senin attığın videoda gözüktüğü üzere başta hızımı alamadığım için çarpıyorum, ikincisinde videonda gözüktüğü gibi hızlıca gidiyorum zaten bindiğim aracı sürmeyi denersen arkası kaygan olduğundan çok kayıyor, sana çarpmayı kurtardığım da mevcut. Attığın video kanıt yetersiz kanıt, herhangi nonrp driving yaptığım mevcut değil. Lütfen şikayet açmak için şikayet açma.

#2 - 22.10.2025 02:16
Hayır açık bir şekilde bilerek çarptığın gözüküyor. Arkadan çarptığın yetmiyormuş gibi, kendi aracımı tamir ederken önümde bilerek bekleyip yola çıktığımda ise önüme kırıyorsun. Burada açıkça belli.  ;)

#3 - 22.10.2025 02:17
Ek olarak hızlı bir şekilde geliyorum lafına karşılık (Çarpmak için hızlı gelmiş olmayasın?)

#4 - 22.10.2025 16:47
Ek olarak hızlı bir şekilde geliyorum lafına karşılık (Çarpmak için hızlı gelmiş olmayasın?)
Hayal dünyasında yaşamayı bırak bence, sen kimsin ben sana çarpmak için geliyim seninle bir problemim bile yok olacak bir kişi bile değilsin. Hızım yüksek olduğundan ötürü bir anda yavaslamam mümkün değil çarpmam normal artı olarak bir önceki yanıtımda belirttiğim gibi tamir ettirdikten sonra kullanmış olduğum aracın arkası çok kaygan olduğu apaçık ortada sana çarpmıyorum bile, önüne kırmam bir şeyi değiştirmez. Bir kural ihlali yok acaba neden videoyu tam olarak atmadın da kesip attın onu da çok merak etmiyor değilim, her neyse sonuçlanabilir.

#5 - 22.10.2025 16:54
Merhabalar,
Şikayet incelendi ve sadece -bu seferlik- @quarion 'a uyarı veriliyor. Bu tarz ihlallere devam ederse tekrarında cezayı ağırlaştırılmış şekilde alacaktır.