Konu: Daryll Parker esp+silent  (Okunma sayısı 373 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2025 17:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daryll Parker @dayiko
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Onfoot sıkarken en çok, mermilerin dağıldığı silah AK47 olmasına rağmen. Kişi hiç ıska atmayarak silent türevi hile ile, 150 can yani tahminimce bir şarjörü işletiyor bana. Hiç ıska yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Video birlik üyeme aittir

#1 - 20.10.2025 17:31
Kovaladığın sultan arkadaşımın ve senin onu kovaladığını biliyorum, ESP kullanmıyorum.

Silent'a gelecek olursak;

Silent kullanmadığım bir o kadar belli oluyor attığım ekran görüntülerinde;

Sana eğilerek sıktığımın kanıtı;

#2 - 27.10.2025 03:11
Kovaladığım sultanın sana ulaştığına dair kanıt ilet, ayrıca silent kullandığın belli oluyor evet oyuna giriş tarihin loglara bakılabilir. Şöyle diyelim Giden bir araca wallshot işletmeye çalıştığın zaman, silentin hed'i baz alarak hitlerini tutturmaya çalışır. Sen ise, body gövdesine aim tuttuğun için mermilerin o şekil gitmiş, ayrıca silentinin miss probality kısmını açtığın sana kaç ıska atacağın hakkında ayar bile yaptırıyor. Muhtemelen, ayarı düşük ayarda kullanıyorsun. O kadar hitin tutmasnına rağmen. yaklaşık 1 Şarjör, bazı hitlerin tutmuyor. Ne garip değil mi akıllı arkadaşım?  Crosshair'in büyülme-küçülme oranını silmen ayrı komik, mermine baktığımız zaman az reload attığın ön görülüyor. Reload attıktan sonra eğildiğinde bariz şekilde belli oluyor, crossharini tam kapandığı yerin ss'i varsa, geçmişinde video kayıtları vardır sonuçta. O an ss alman imkansız, değil mi? Kendin kurduğun tuzağa kendin düşmende ayrı komik, umarım bir gün hile kullanmayı öğrenirsiniz.

#3 - 27.10.2025 09:53
yok biz öğrenmicez hile kullanmayı :D ilgi de arama bize textlerinde laf giydirip

#4 - 27.10.2025 20:53
Sana bir kanıt göndermeme gerek yok, arkadaşımı kovaladığını biliyordum, geldiğin zamanda seni karşıladım. Silent kullanmadığımı yukarıda attığım ekran görüntülerinde anlaşılabilir, bakan yetkili arkadaş anlayacaktır. Şu hile hakkında söylediğin şeyler hakkındada gram bilgim yok, baya ilgili bir arkadaşa benziyorsun, açılan hile şikayetlerine bakınca arkadaşlarını görmemek mümkün değil. Default GTA oynuyorum. Mermiyi baktığım zaman falan demişsin, saçmalamaktan başka bir şey yapmamışsın ne anlatmaya çalıştığını bile anlamadım.

Yeterli savunmayı yaptım, sonuçlanabilir.

#5 - 28.10.2025 12:39
hadi ya kanıtsız savunma mı yapılıyor dostum bayağı mantıklı argümanlarla savunuyorsun kendini

#6 - 28.10.2025 19:04
yok biz öğrenmicez hile kullanmayı :D ilgi de arama bize textlerinde laf giydirip
enayi memoryde skin target açıp sağa sola dönüyo silahınız, atim silent gidin işletin  :D

#7 - 28.10.2025 19:43
hadi ya kanıtsız savunma mı yapılıyor dostum bayağı mantıklı argümanlarla savunuyorsun kendini
Her şey ortada, saçma iletiler atıp yetkiliyi tribe sokma çabasından çıkmalısın. Açtın şikayeti, gerekli savunmayı yaptım, ileti atıp birbirimizi kışkırtmaktansa sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#8 - 27.11.2025 01:05
Yetersiz kanıt.