Konu: mikayel marutyan rk  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2025 07:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mikayel_Marutyan @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: cdmc muzan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: vurulmuş olmasına rağmen sıkıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 19.10.2025 12:47
1 saat içerisinde alayınızı 4-5 kere vurup tekrar tekrar karşımda görünce tdm atıyoruz ve belli kuralların geçerli olmadığını varsaymıştım, eğer bu söz konusu değilse de şöyle bir şey var, sizin merminize değil yüksek düşerek öldüm. yani beni düşüremediniz galiba. O yüzden rklık bir durum da yok

« Son Düzenleme: 19.10.2025 12:51 Vicolays »

#2 - 19.10.2025 13:19
1 saat içerisinde alayınızı 4-5 kere vurup tekrar tekrar karşımda görünce tdm atıyoruz ve belli kuralların geçerli olmadığını varsaymıştım, eğer bu söz konusu değilse de şöyle bir şey var, sizin merminize değil yüksek düşerek öldüm. yani beni düşüremediniz galiba. O yüzden rklık bir durum da yok
ya kanıt at ya da git şikayet aç hangi alayı vurdun kanka sen :d hayal dünyasında yaşamayı bırakın artık

#3 - 19.10.2025 14:20
burayı ciddiye almıyorum geliyom keyfime göre takılıp eğleniyom bundan aşırı tilt olan varsa da yazsın bana dcden hesabımı vereyim takılsın eski şifrelerimi denemeyin oğlum kim umursar sampı dc adım vicolays zaten biliyonuz  :-* yalnız bi döner ısmarlarsınız artık

#4 - 19.10.2025 14:28
burayı ciddiye almıyorum geliyom keyfime göre takılıp eğleniyom bundan aşırı tilt olan varsa da yazsın bana dcden hesabımı vereyim takılsın eski şifrelerimi denemeyin oğlum kim umursar sampı dc adım vicolays zaten biliyonuz  :-* yalnız bi döner ısmarlarsınız artık
neyin şifresini denemekten bahsediyon kendi kendine yazdın yine bir şeyler

hayal dünyasında yaşamayı bırakın artık

#5 - 20.10.2025 23:18
Şikayet incelendi.

Kişi yasaklandı.