| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khosrov_Bashkim ( @quarion) & Agathe Ethlinde ( @ffffuseerq1) Olaya dahil olan şahit karakter adı: Noam Rokach & Tyler Bruno Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.10.2025 - 14:18 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Yaralı kural ihlali
Retarted RP
İllegal kural ihlali
Powergaming
Fear RP ihlali
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu sabah saatlerinde Khosrov_Bashkim adlı oyuncudan, sistemsel fiyatı $500.000 olan bir işletmeyi $400.000 karşılığında satın aldım. Ardından bu işletmeyi $700.000 fiyatla satışa çıkardım. Devamında ise Rothstein Otomotiv & Gayrimenkul işletmemiz aracılığıyla satılık işletme hakkında reklam vermeye başladım.
Bir süre sonra Khosrov_Bashkim adlı oyuncu beni aradı ve işletmeyi kaça sattığımı sordu. Ben de $700.000 cevabını verdim. Bunun üzerine tarafıma “Amına koyduğum, dört yüz bin dolara aldın benden.” şeklinde uygunsuz bir tavır sergiledi ve aramızda bir tartışma yaşandı ve birbirimizi karşılıklı tehdit ettik. Devamında, kendisine Idlewood'da olduğumu belirttim kendisine bana oraya geleceğini söyledi ve küfürler savurdu ardından telefonu kapattım, hemen sonra altımdaki adamlara olası bir sorun yaşanabileceğini belirterek hazırlıklı olmalarını söyledim.
Kısa bir süre sonra Khosrov_Bashkim ve Agathe_Ethlinde karakterleri, beyaz bir Bobcat aracıyla sokağımıza giriş yaptı. İki kişi olduklarını gördüğümde ateş altında kalabileceğimi düşünerek kendilerine ilk ateşi ben açtım. Devamında Agathe_Ethlinde karakteri, kendisine silahla ateş açmama rağmen üzerime yumrukla saldırdı. Video kayıtlarında tüm bu olaylar açık ve net bir şekilde görülmektedir.
Ayrıca, onaylı bir hood bölgesine bu şekilde gelmeleri tamamen kurallara aykırıdır. Ek olarak, her iki karakterin de herhangi bir illegal birliğe mensup olmadıklarının altını çizmek isterim.
Khosrov_Bashkim karakteri araçtan inmedi; ancak kendisine ateş açılmasına rağmen bölgeden uzaklaşmak yerine, arkadaşı Agathe_Ethlinde karakterinin yaralı süresinin dolmasını bekleyip onun araca binmesini sağladıktan sonra bölgeden uzaklaştı.
Bahsetmiş olduğum olayların büyük kısmı ikinci video kaydında açıkça görülmektedir. Gereğinin yapılmasını arz eder, iyi forumlar dilerim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: (Aramızda geçen telefon konuşması)
(Karşı tarafın yapmış olduğu tüm ihlaller)
Ek açıklamalar(varsa): -