Konu: [18.10.2025- Agathe_Ethlinde & Khosrov_Bashkim] İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 211 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2025 17:25
Şikayetimi geri çekiyorum, karşı taraf ile anlaşma sağladık.
« Son Düzenleme: 19.10.2025 19:04 cwn019 »

#1 - 18.10.2025 17:26
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.10.2025 17:52
Etrafa rastgele ateş etmişsin, arabanın yan koltuğundaydım. Arkadaşların bana yumruk atıyor diye karşılık verdim, bana sıkma nedenini bile bilmiyorum.

#3 - 18.10.2025 18:19
Etrafa rastgele ateş etmişsin, arabanın yan koltuğundaydım. Arkadaşların bana yumruk atıyor diye karşılık verdim, bana sıkma nedenini bile bilmiyorum.
Bu söylediğine kendin inanıyor musun dostum? Yorum yapmak istemiyorum fakat telefonda kavga ettiğim arkadaşının yanında ne işin vardı o halde? Gerçekten kandırmaya çalışma insanları, hoş bir şey değil. Orada kavga ettiğim Khosrov_Bashkim karakterinin yanında bulunman tesadüfse(!) şayet, yapacak bir şey yok. O an yanlış yerde bulunmuşsun ve rolün gidişatına göre hareket ettiğim için sende vurulmuş oldun. Ayrıca savunma yapmanı istiyorum, bayıldıktan sonra arkadaşının seni kaldırıp araca bindirdiğine dair herhangi bir kanıtın var mı acaba? Ya da silahla sana ateş eden birisine nasıl oluyorda yumruk atabiliyorsun? Aracın içerisinde defalarca kez mermi yemene rağmen nasıl düşmüyorsun? Onaylı bir hood bölgesinde nasıl oluyorda fear RP sergilemeden sağına soluna yumruk sallayarak koşturabiliyorsun? Bu sorduklarıma mantıklı bir cevap verebilecek olursan şikayetimi geri çekeceğim.

#4 - 18.10.2025 18:54
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 18.10.2025 19:09
Bu söylediğine kendin inanıyor musun dostum? Yorum yapmak istemiyorum fakat telefonda kavga ettiğim arkadaşının yanında ne işin vardı o halde? Gerçekten kandırmaya çalışma insanları, hoş bir şey değil. Orada kavga ettiğim Khosrov_Bashkim karakterinin yanında bulunman tesadüfse(!) şayet, yapacak bir şey yok. O an yanlış yerde bulunmuşsun ve rolün gidişatına göre hareket ettiğim için sende vurulmuş oldun. Ayrıca savunma yapmanı istiyorum, bayıldıktan sonra arkadaşının seni kaldırıp araca bindirdiğine dair herhangi bir kanıtın var mı acaba? Ya da silahla sana ateş eden birisine nasıl oluyorda yumruk atabiliyorsun? Aracın içerisinde defalarca kez mermi yemene rağmen nasıl düşmüyorsun? Onaylı bir hood bölgesinde nasıl oluyorda fear RP sergilemeden sağına soluna yumruk sallayarak koşturabiliyorsun? Bu sorduklarıma mantıklı bir cevap verebilecek olursan şikayetimi geri çekeceğim.
Her küfür edene sıkacaksın diye bir şey yok. Tanımadığım iki kişi bana yumrukla saldırıyor, doğal olarak kendimi savunmak için karşılık veriyorum. Sebepsiz yere bana ateş ediyorsun, Khosrov karakterinin yanında oturuyorum diye bana sıkma hakkın yoktur.

#6 - 18.10.2025 19:39
Her küfür edene sıkacaksın diye bir şey yok. Tanımadığım iki kişi bana yumrukla saldırıyor, doğal olarak kendimi savunmak için karşılık veriyorum. Sebepsiz yere bana ateş ediyorsun, Khosrov karakterinin yanında oturuyorum diye bana sıkma hakkın yoktur.
Telefon konuşmasının yer aldığı videoya bakarsan eğer olayın sadece basit bir küfürleşmeden ibaret olmadığını anlayacaksındır. Boşu boşuna laf anlatmak istemiyorum.
Khosrov'un yanıma geleceğinden ve böyle bir şey yaşanacağından haberin yokmuş gibi kendini iyilik meleği ilan etme arkadaşım, ortada bir ihlal var ve halâ saçma sapan bahaneler sunarak bunu inkar ediyorsun, yapma.

Ek olarak; 0:27 arkadaşınla gidiyorsunuz, biz arabaya binip olay yerinden tam uzaklaşıcakken geri gelip etrafa rastgele yumruklar savuşturuyorsun. 0:45'de sen bana yumruk atmadan önce bariz bir şekilde belli oluyor, kimse sana yumruk falan atmıyor. Sen vurmaya başladıktan sonra dahil oluyorlar. Yani senin tanımadığın iki kişi, benim birliğimdeki insanlar. Sen bana yumruk atana kadar onlar sana dokunmadı bile, varsa kanıtın iletebilirsin. Video kaydında her şey bariz ve net bir şekilde belli oluyor. Gerek duyulmadıkça / talep edilmedikçe tarafımdan başka bir ileti gelmeyecektir.

#7 - 18.10.2025 20:21
Khosrov ile küfürleştiğinizi bile bilmiyordum, benimle emrivaki konuşamazsın. Savunmamı yaptım, şikayetin sonuçlanmasını bekle.

#8 - 18.10.2025 20:53
İlettiğin video kanıt niteliğinde değildir, lütfen orjinal hızındaki halini iletebilir misin? Ayrıca videoda sprint hook 3.parti yazılım kullandığını gözlemledim, videonun orijinal hızdaki halini kırpılmamış bir şekilde senden rica edeceğim

#9 - 19.10.2025 04:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khosrov_Bashkim (@quarion) & Agathe Ethlinde (@ffffuseerq1)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Noam Rokach & Tyler Bruno

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.10.2025 - 14:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali
Retarted RP
İllegal kural ihlali
Powergaming
Fear RP ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu sabah saatlerinde Khosrov_Bashkim adlı oyuncudan, sistemsel fiyatı $500.000 olan bir işletmeyi $400.000 karşılığında satın aldım. Ardından bu işletmeyi $700.000 fiyatla satışa çıkardım. Devamında ise Rothstein Otomotiv & Gayrimenkul işletmemiz aracılığıyla satılık işletme hakkında reklam vermeye başladım.

Bir süre sonra Khosrov_Bashkim adlı oyuncu beni aradı ve işletmeyi kaça sattığımı sordu. Ben de $700.000 cevabını verdim. Bunun üzerine tarafıma “Amına koyduğum, dört yüz bin dolara aldın benden.” şeklinde uygunsuz bir tavır sergiledi ve aramızda bir tartışma yaşandı ve birbirimizi karşılıklı tehdit ettik. Devamında, kendisine Idlewood'da olduğumu belirttim kendisine bana oraya geleceğini söyledi ve küfürler savurdu ardından telefonu kapattım, hemen sonra altımdaki adamlara olası bir sorun yaşanabileceğini belirterek hazırlıklı olmalarını söyledim.

Kısa bir süre sonra Khosrov_Bashkim ve Agathe_Ethlinde karakterleri, beyaz bir Bobcat aracıyla sokağımıza giriş yaptı. İki kişi olduklarını gördüğümde ateş altında kalabileceğimi düşünerek kendilerine ilk ateşi ben açtım. Devamında Agathe_Ethlinde karakteri, kendisine silahla ateş açmama rağmen üzerime yumrukla saldırdı. Video kayıtlarında tüm bu olaylar açık ve net bir şekilde görülmektedir.

Ayrıca, onaylı bir hood bölgesine bu şekilde gelmeleri tamamen kurallara aykırıdır. Ek olarak, her iki karakterin de herhangi bir illegal birliğe mensup olmadıklarının altını çizmek isterim.

Khosrov_Bashkim karakteri araçtan inmedi; ancak kendisine ateş açılmasına rağmen bölgeden uzaklaşmak yerine, arkadaşı Agathe_Ethlinde karakterinin yaralı süresinin dolmasını bekleyip onun araca binmesini sağladıktan sonra bölgeden uzaklaştı.

Bahsetmiş olduğum olayların büyük kısmı ikinci video kaydında açıkça görülmektedir. Gereğinin yapılmasını arz eder, iyi forumlar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(Aramızda geçen telefon konuşması)
(Karşı tarafın yapmış olduğu tüm ihlaller)

Ek açıklamalar(varsa): -

Şikayetin şikayet açılmak için açıldığının farkındayım, bu ekran kaydına aldığın video içerisinde zaten kendi hatalarını koymadığının da farkındayım burada herhangi bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum. IC olarak bir kural ihlali olmadan küfürleştik, beni idlewood'a çağıran sensin ve ben geldim ardından araçtan iner inmez daha konuşmadan direkt silah çektin dm amaçlı bir rol gerçekleştiriyorsun nasıl sana moderator veriyorlar onu anlamış değilim. Bir moderator arkadaş daha role girmeden gelir gelmez sıkması üzücü bir durum, açılmayacak konu başlıkları altından zaten şikayet açmışsın benim bölgeden uzaklaşmadığım ne malum video'da zaten bir yeri gösteriyorsun aynı yeri beş yüz defa göstermişsin, eksik kanıt sunuyorsun. Ben senin hood bölgene kavga çıkartmak amacıyla gelmedim, konuşmaya gelecektim ne amaçla geldiğimi sen bilemezsin ve konuşmaya gelecektim iner inmez sıktın. Sen her bölgene gelen telefonda küfürleştiğin kişiye direkt sıkıyor musun? Ve moderatörsün şaşırtıcı bir durum.. Sana illegal rolle gelmedik, konuşmaya gelecektim normal bir şekilde ve sen direkt bunu yok sayıp silahına davrandın, bunu da söylüyorsun ilk ben sıktım diye yani dm amaçlı rol yaptığın ortada artı olarak karakterim sistemsel yanlışlıktan ötürü birlikten çıkmış durumda Hwarang birliğine ait karakterim.Herhangi bir ihlal yapıldığını düşünmüyorum şikayet açılmak için açılmış. Keyifli roller dilerim, tekrardan hayırlı günler..  :vice:
« Son Düzenleme: 19.10.2025 14:50 quarion »