Konu: Ynt: [18.10.2025 - Maskeli] Deathmatching  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2025 02:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli#59524 - @carlos77

Olaya dahil olan şahit karakter adı: çevrede DM'e maruz kalan oyuncular hasarlar loglarını ve ek açıklamalarını ekleyebilirler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: mantıklı bir sebep yokken ateş etti

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.10.2025 03:09
https://streamable.com/a4i9uk

Olaydan bir kaç dakika öncesi, diğer karakterlerde şikayete dahil olabilir.

Spoiler: GösterGizle
Azalea karakterinin persektifinden olayı kısaca anlatayım. Arkadaşlar Memur Clifford'u vuruyor. Biz bölgeye KOD0 (Öncelikli Acil Çağrı) olarak yöneliyoruz. Memurun ilk yardımını yapıp gitmeyi planlıyoruz. Arkadaşlar, memuru düşürmüşler ve bölgeden gitmişler. Tekrardan bölgeye gelip saldırmalarının bir sebebi yok. Bu olayın mantıklı bir sebebini merak ediyoruz. Neden tekrardan gelip saldırdılar, eğer bir suç işlediysen tekrardan olay mahalline neden gelirsin?

2. Kural (Sayıca azlar)

Carlos77 kullanıcısının geçmiş cezalarına baktığımızda bu  ihlalden tam olarak 1 hafta içerisinde 2 defa ceza yemiş. Anlaşılan bu konu epey ısrarcı kendisi ve niyetini apaçık belli etmektedir. Buna bağlı olarak, hesabındaki bütün silahlarının silinmesi tarafındayım. Sunucu refahı için Genel Yetkilinin gerekli aksiyonu almasını talep ediyoruz.

Bu kurala bağlı olarak, yeni gelen görsel ile birlikte tam olarak DM / Emote kullanmadan silahla sıktıkları  apaçık ortada.
« Son Düzenleme: 18.10.2025 12:24 Stromae »

#2 - 18.10.2025 21:03
Öncelikle şikayete Eric Bouildinin cevap vermesi şaşırtmış arkadaş espden banlanacaktı sözde bizzat silahlarımın iadesini bile almışım Dm'den 800 Dakika konumuzla alakası yok birdaha siclimi ortaya koyma. şikayetede 24 saat sürem var.
« Son Düzenleme: 18.10.2025 22:09 carlos77 »

#3 - 18.10.2025 22:40
Öncelikle tekrardan merhabalar. Kısaca Strome ve şu anki ismini bilmediğim arkadaş, benim sicilim seni ilgilendirmez. Yönetim 55-60 sicilli birini banlamıyor dostum. Arkell Dwainstar’a bakabilirsin, defalarca banlanması için açıklamalarda da yaptık. Ben neden banlanayım, bu durum seni ilgilendirmiyor.

Konumuz; silahlıydık, o sırada maske de takılıymış, ben de geç fark ettim. Polis çevirince anladım. Sonrasında maskeli olduğum için polisler bizi çevirip aracın içini gözetleyeceklerdi ve silahını çıkarıp direktif verip sıkacaklardı. Ben neden silahlarımı paket edeyim? Arkadaşımla beraber drive-by yaptık ve iki memuru öldürdük. Sonrasında arkadaşın maskesi yoktu, illa yakalanacaktı, CCTV’ye ismi düşmüştü. Biz de yukarı çıktık, kalan memurları da indirmek istedik. Olay mahallinde dakikalara bakabilirsiniz, sorun yok.

Eğer yanımızdan geçse zaten silahlar el altındaydı, görmesi imkansız. Bu durumda powergaming yapmış olur, tıpkı Churtman karakterinin zamanında Eric Bouildin’le oynarken ESP mi ya da artık gamepower yaparak silahlarımızı görüp direktif vermeden sıkması gibi. Ve ondan sonra silahlarımızın iade edilmesi gibi, arkadaş iyi bilir. Sonra DM'den 800 dakika yemen gibi.

Zaten bu olaydan sonra Allen adlı yetkili teleport atarak bizimle konuştu ve silahları da sildi. Arkadaşlarımla kendileri bu konu hakkında ticket açacağını söylemişti. İkisine de işlem uygulattı. Eğer hatalı olsaydım, orada bana da işlem atabilirdi. Allen adlı yetkili bizi uyardı, kendisine teşekkür ediyoruz. Fakat DM atmadık efendim, bunu tekrar söylüyorum. Polis görse zaten polis bize sıkacaktı. Şehirde tek silahlı arabayla gezen biz değiliz.

Allen adlı yetkilimiz arkadaşları illegal kural ihlalinden jaile yolladı, silahlarımızı da sildi. Bir daha yapmamamızı söyledi, yapacak bir şey yok dostum, olan oldu bitti.

Siren çalıp direktif verdiği için direkt sıkmak zorunda kaldık. Ve Stromae adlı arkadaş artık admin kandırmaya mı çalışıyor yoksa gözünden mi kaçmış bilemiyorum. Bana “Emote atmadınız.” demiş, onun kanıtını da atacağım efendim. Oynadığımız oyun 25 senelik oyun, emote attım ben.

Karşı tarafın jail yemesine gerek yok, sadece boş şikayetlere zaman ayırmak istemiyorum, o kadar.

KANITLAR

Direktif verip sağa çekmemizi söylediler. Kovalamaca mıydık, hatırlamıyorum; mecbur sıkmak zorunda kaldık. Arkadaşların yüzü görünüyordu ve yakalanmak istemiyorduk ve emote attığımı görebilirsin sayın arkadaşım. @Stromae

https://hizliresim.com/48tqyt4

ALLEN ADLI YETKİLİMİZİN TELEPORT ATMASI

@Allen  adlı sayın yetkili Üstte belirttiğim gibi, bizi uyardı ve silahları sildi, jaile yolladı. Fakat illegal kural ihlalinden yolladı, DM'den değil. Kendisine teşekkür ederiz, başka diyecek sözümüz yok.

https://hizliresim.com/upload-success

Okuduğunuz için sağolun dostlar, daha fazla ileti gelmeyecektir kanıtlar ortadadır iyi günler.

#4 - 19.10.2025 00:41
Sivil karakterlerin, çatışma rollerine dahil olmasıyla alakalı cezayı dün vermiştik. Size dün sorduğumda bu durumu, polis bizi kovalıyor(?) kaçmak adına ateş ettik gibi bir savunma yaptınız.

Videoya baktığımda ise tam tersi bir görüntü var. Video da adı görünen arkadaşlara ekstra DM'den ceza verip silahları silinecek. Tekrarı benzeri yönetici kandırma girişiminde bulunma durumunda da tüm platformdan yasaklanabilirsiniz.