Öncelikle tekrardan merhabalar. Kısaca Strome ve şu anki ismini bilmediğim arkadaş, benim sicilim seni ilgilendirmez. Yönetim 55-60 sicilli birini banlamıyor dostum. Arkell Dwainstar’a bakabilirsin, defalarca banlanması için açıklamalarda da yaptık. Ben neden banlanayım, bu durum seni ilgilendirmiyor.
Konumuz; silahlıydık, o sırada maske de takılıymış, ben de geç fark ettim. Polis çevirince anladım. Sonrasında maskeli olduğum için polisler bizi çevirip aracın içini gözetleyeceklerdi ve silahını çıkarıp direktif verip sıkacaklardı. Ben neden silahlarımı paket edeyim? Arkadaşımla beraber drive-by yaptık ve iki memuru öldürdük. Sonrasında arkadaşın maskesi yoktu, illa yakalanacaktı, CCTV’ye ismi düşmüştü. Biz de yukarı çıktık, kalan memurları da indirmek istedik. Olay mahallinde dakikalara bakabilirsiniz, sorun yok.
Eğer yanımızdan geçse zaten silahlar el altındaydı, görmesi imkansız. Bu durumda powergaming yapmış olur, tıpkı Churtman karakterinin zamanında Eric Bouildin’le oynarken ESP mi ya da artık gamepower yaparak silahlarımızı görüp direktif vermeden sıkması gibi. Ve ondan sonra silahlarımızın iade edilmesi gibi, arkadaş iyi bilir. Sonra DM'den 800 dakika yemen gibi.
Zaten bu olaydan sonra Allen adlı yetkili teleport atarak bizimle konuştu ve silahları da sildi. Arkadaşlarımla kendileri bu konu hakkında ticket açacağını söylemişti. İkisine de işlem uygulattı. Eğer hatalı olsaydım, orada bana da işlem atabilirdi. Allen adlı yetkili bizi uyardı, kendisine teşekkür ediyoruz. Fakat DM atmadık efendim, bunu tekrar söylüyorum. Polis görse zaten polis bize sıkacaktı. Şehirde tek silahlı arabayla gezen biz değiliz.
Allen adlı yetkilimiz arkadaşları illegal kural ihlalinden jaile yolladı, silahlarımızı da sildi. Bir daha yapmamamızı söyledi, yapacak bir şey yok dostum, olan oldu bitti.
Siren çalıp direktif verdiği için direkt sıkmak zorunda kaldık. Ve Stromae adlı arkadaş artık admin kandırmaya mı çalışıyor yoksa gözünden mi kaçmış bilemiyorum. Bana “Emote atmadınız.” demiş, onun kanıtını da atacağım efendim. Oynadığımız oyun 25 senelik oyun, emote attım ben.
Karşı tarafın jail yemesine gerek yok, sadece boş şikayetlere zaman ayırmak istemiyorum, o kadar.
KANITLAR Direktif verip sağa çekmemizi söylediler. Kovalamaca mıydık, hatırlamıyorum; mecbur sıkmak zorunda kaldık. Arkadaşların yüzü görünüyordu ve yakalanmak istemiyorduk
ve emote attığımı görebilirsin sayın arkadaşım. @Stromae https://hizliresim.com/48tqyt4ALLEN ADLI YETKİLİMİZİN TELEPORT ATMASI@Allen adlı sayın yetkili Üstte belirttiğim gibi, bizi uyardı ve silahları sildi, jaile yolladı. Fakat illegal kural ihlalinden yolladı, DM'den değil. Kendisine teşekkür ederiz, başka diyecek sözümüz yok.
https://hizliresim.com/upload-successOkuduğunuz için sağolun dostlar, daha fazla ileti gelmeyecektir kanıtlar ortadadır iyi günler.