Konu: Julio Tapia memory kullanımı - @oxopane  (Okunma sayısı 377 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.10.2025 20:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Julio Tapia @oxopane
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: rotate skini açık memory kullanıyor, direk olarak sıkan karaktere odaklanın, onfoot rakibe nasıl kitlendiğine bakın. Bu konu hakkında bir bilgisi olmayan/anlamayan bir yetkili bana ulaşabilir, detaylandırabilirim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ek olarak arkadaşlar iki üç gündür sağa sola "sniper animi atan" silent kullanıyorsunuz diye geziniyor, bu sunucuda var olan bir stun. kendiniz sıktığınız vakitte aynı şekil stuna giriyor. 0 bilgi, 0 oynayış. şaşırtıcı değil  :)
« Son Düzenleme: 17.10.2025 20:29 mastin19 »

#1 - 17.10.2025 20:39
mastin sniper stunu atan silenti nereden buldun söyle de bizde kullanalım ya :-\ :'( :'( :'(

#2 - 17.10.2025 21:21
adamlar sıktığım anda anime giriyorlar, anlayacağın üzere hareket edemiyorlar yani. aralarındaki mesafe de 1-2cmden fazla değil. mouseumun sensine alışkın olduğum için sana öyle gelmesi çok normal. bilmediğim hile isimleriyle beni vurmaya çalışma. hilecinin kim olduğu belli, oyunla kafayı yemişsin. başka da savunma yok. sonuçlanabilir.

#3 - 17.10.2025 21:41
skin rotate, ne olduğunu bile bilmemene rağmen açmışsın. savunmanı yaptığın için teşekkürler, inceleyen yetkili karaktere odaklanırsa her şey çözülecektir. onfoot adama kitleniyor otomatik. iyi günler.

#4 - 17.10.2025 22:33
adamlar sıktığım anda anime giriyorlar, anlayacağın üzere hareket edemiyorlar yani. aralarındaki mesafe de 1-2cmden fazla değil. mouseumun sensine alışkın olduğum için sana öyle gelmesi çok normal. bilmediğim hile isimleriyle beni vurmaya çalışma. hilecinin kim olduğu belli, oyunla kafayı yemişsin. başka da savunma yok. sonuçlanabilir.
kanka hangi sensifix bu

#5 - 27.10.2025 11:14
aktif

#6 - 27.11.2025 00:17
Kullanıcı yasaklı.