380 HZ tazeleme hızı bi monitör, ekstra olarak 5060 bi ekran kartı ve yüksek grafikli akıcı bir biçimde çatışmaya gidince böyle oluyor.

Sizin gibi 25 Fps oynamıyoruz, rahat olabilirsiniz. Düşünce zorunuza gidiyor, ekstra olarak sobeit'de atılan hitler, sadece kafaya hasar verir dostum, bilmenizi istedim.
Normal şartlarda, oynadığım her rol veya keyif aldığım sahne sonrasında, son 10 dakikalık kayıtları mutlaka alırdım. Ancak, son gelen NVIDIA uygulama güncellemesinden sonra "son 10 dakika kaydı" özelliğinin kapalı olduğunu fark ettim. Bu nedenle ilgili kaydı sunamıyorum.
Belirtmek isterim ki herhangi bir hile kullanımı söz konusu değildir. Videoda da görülebileceği üzere, sadece rastgele yerlere (sağa, sola, duvara) ateş etmişimdir. Durum tamamen oyun içi refleks kaynaklıdır. Video'da gayet zaten açık bir şekilde gözüküyor.
Bu nedenle, mevcut kayıt ve delillerin incelenmesini rica ederim. Eğer sizde daha nitelikli veya ek kanıtlar mevcutsa, paylaşmanızı memnuniyetle karşılarım.
Savunmayı biz mi yapıyoruz? Şikayeti açan taraf olarak video ve ssler var. Hepte böyle durumlarda ss ya da video alınmaz, unutulur 
Daha bugün aynı durumdan şikayet yiyen birisine karşılık Justice'ın yazdığı yazı, hep açık olan Alt+F10 özelliği şimdi nasıl kapalı oluyor?
Her zaman video kaydı alan biri değilim kardeşim, dağa taşa ağaca arabaya her yere sıkmışım kim artarda mermi atmış gözüküyor videonuzda zaten, daha fazla hakaret gelmediği sürece ileti gelmeyecek.
Anlamadım galiba, attığım video kaydında bir tek sen sıkıyorsun. Ve attığın mermileri de hepsi bana işliyor. Savunman belli ki bu kadar, sonuçlanabilir.
Attığım mermilerin hepsi sana gelmediği videoda bile gözüküyor dostum, neyse sonuçlanabilir. Videoda belli oluyor her şey zaten.
Hepsi adama gitmiyorsa videoda adam nasıl düşüyor? Saniye başına bütün mermileri adama atmışsın.