Konu: Toplu Hile Şikayeti - Sob ve Türevi.  (Okunma sayısı 953 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.10.2025 05:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Belinda Nathan_Lashvill - @wargeneral  Gavin_Strickland - Maskeli_19326 - @Muaz  Leonardo_Gerov - Maskeli_53143 - @khamzeda  Pascal_Benjoram (araç godu)
Olaya dahil olan şahit karakter adı: e/s bunnies shaw boys 13 üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtta görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoyu detaylı bir şekilde göze soka soka hazırlamaya çalıştık. Videoda ''GÖRÜNMEDEN SIKAN, DURDUK YERE SNIPER ANIMINE SOKAN, WALL SHOT ATAN, KİRALIK ARAÇLA DME GELİP TANK MOD&ARAÇ GODU AÇAN, MULTİ HESAPLAR DOLU. Fazla bir şey yazmak istemiyorum. Amacımız videonun ön planda tutulması. Şikayete etiketlediğim herkes, yukarıda CAPS LOCK kullanarak yazdığım sebeplerden dolayı etiketlenmiştir. Şikayet açılan hesapların %90'ı multi hesaptır. Rica ediyoruz silah aktarımları ve IP'leri kontrol edilsin. Şimdiden teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen kısa sürede incelensin ve sonuçlansın. Böyle multi ve full sobeit türevi hile kullanan hesaplarla savaşmaktan sıkıldık.

#1 - 15.10.2025 05:06
Güzel hile bulmuşlar valla ellerine sağlık. Ben hayatımda ilk defa DRIVE BY SNIPER STUN ANİMİ gördüm. İstediğiniz sunucuda deneyebilirsiniz, AK ile db çıktığında sıktığın herife stun bırakmaz. Arkadaşların savunmalarını merakla bekliyorum. Videoda nereden geldiği belli olmayan, hatta MERMİ İZİ bile görünmeyen fakat yine de video sahibinin canını indiren şeyler var. Çözemedim. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 15.10.2025 05:25
Mareye katılıyorum. Herkesin rahatlıkla anlayabilmesi için kanıtla pekiştiriyoruz. Şikayet videosunda gördüğünüz anlamsız sniper stun animini burada da görebilirsiniz. Aşağıdaki videoyu FM ekibinin incelemesini rica ediyoruz. AK ile hiçbir zaman karakter anime girmez, hareketleri kısıtlanmaz. Kodladıkları&aldıkları&çaldıkları hileleri kaliteli olsa gerek ki, gelmeyen merminin sniper stunından çıkamadık... Şahitliğimi onaylıyorum. Şikayette gözden kaçtıysa tekrar dile getireyim ki, multi hesap oldukları için IP logları kontrol edilmeli; silah aktarımları incelenmeli.

https://streamable.com/yjnh48

#3 - 15.10.2025 05:32
Şahitliğimi onaylıyorum ve eklemek istiyorum ki, ne hikmetse en başta beyaz premier'deki arkadaşlar tarafımızca AK-Deagle ile saniyelerce taranmalarına rağmen elimizden kaçıp gidiyorlar. Vehicle god'un da gözden kaçmaması gerek, böyle multi hesaplar ve hileler ic rol gidişatını da olumsuz etkiliyor.
« Son Düzenleme: 15.10.2025 06:51 Galara »

#4 - 15.10.2025 05:33
Şahitliğimi onaylıyorum. Video farklı farklı birlik üyelerimizin gözünden, tertemiz şekilde kayıtlanmış videolardır. Videoların başlarına, yani çatışmaya araçla biz giderken; herifleri görmeden damage yemeye başlıyoruz. Bu yediğimiz wallshotların sorumluları, iki farklı kesitteki /hasarlar ssindeki arkadaşlardır. Umarım kendi gözlerinden video atarlar da boş şikayet kalabalığı olmaz. Şimdiden teşekkürler.

#5 - 15.10.2025 08:50
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşları görmeden canlarımız oynamaya başlıyor, saniyelerce taradığımız araçtan duman bile çıkmıyor. Saniyelerce taradığımız araçtan yanlışlıkla düşen oyuncu speed basıp tekrar araca biniyor. Hesapları daha önce hiç rol de görmedik. Deathmathcing için geldiğini düşünüp MultiAccount olduğundan şüpheleniyoruz. Bu durumdan sıkıldığımızı belirtmek isterim, kısa sürede incelenmesi hepimiz için en sağlıklısı olacaktır.
« Son Düzenleme: 15.10.2025 09:33 marque37 »

#6 - 15.10.2025 09:03
Lose alınca klavyeye sarılmayın la

#7 - 15.10.2025 10:45
Bunların hepsi böyle dostum. Nathan denilen eleman, Red White üyeleriyle beraber kalkıştılar; kalktıkları gibi de düştüler. Sonra “q” çektiler. Aralarında akıllı da vardı tabii, teleport atmaya çalıştılar. Çok içler acısı bir durum ama unutmayın, çok içler acısı bir durum ha.

#8 - 15.10.2025 15:17
Lose alınca klavyeye sarılmayın la
Boş ve gereksiz yanıtlarınızı kendinize saklayın umursanmıyor. Savunma yapmalarını söyleyin multi acc birlik üyelerinize.

#9 - 15.10.2025 16:26
Arkadaşlar, oyun güncellemelerini takip edelim lütfen. Bacağınızdan vurulduğunuzda karakter topallıyor. Vice Roleplay discord kanalından duyuruları takip edin lütfen. :garip: