Konu: [14.10.2025] Sequan Glenn God  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.10.2025 10:18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sequan Glenn @SwindMert
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.10.2025 - 00.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saatlerinde mesaim bittikten sonra departmandan çıkıp evime gittim, arkadaşlar kendince eğlenmek istediği için ben eve girer girmez evin zilini çalmaya başladılar. Bir problem yok eğlenebilirler, role uymak için evden çıktım ve uyardım. Sonra tekrarlandı, tekrar evden çıktığımda kavga başladı. Sequan Glenn isimli karakteri yaklaşık 5 dakika boyunca yumrukladım ancak düşmediğini fark ettim. Arkadaşı düşüyor ancak kendisi düşmüyordu. Daha sonra yaralı olan arkadaşı da kalkıp tekrar bana saldırmaya başlayınca arkadaşın god kullandığından emin olmak için silahımla ateş açtım ve şüphelerim doğruydu. 11 hit yemesine rağmen burnu bile kanamadan rahatça yürüyebiliyordu. Kendileri bana god dediği için kanıt videosunun sonuna canımın azaldığı kısımları da ekledim. Kimsenin aklında bir şüphe kalmasın.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.10.2025 10:40
Spoiler: GösterGizle

Kas 1 Dayanıklık 0

#2 - 14.10.2025 13:33
Sunucu kaynaklı bir bug var, aynı sırada interiorlara giriş yapamıyordum. Büyük ihtimalle aynı bugdan dolayı, relog attığımda düzeldi. Karşı tarafa hasar veremediğim gibi hasarda almayınca onun hile olduğunu düşünmüştüm fakat öyle değilmiş. Sunucu taraflı bir sorun var, hile kullanmıyorum. Bu kadar savunmam.

#3 - 14.10.2025 13:42
Sunucu kaynaklı bir bug var, aynı sırada interiorlara giriş yapamıyordum. Büyük ihtimalle aynı bugdan dolayı, relog attığımda düzeldi. Karşı tarafa hasar veremediğim gibi hasarda almayınca onun hile olduğunu düşünmüştüm fakat öyle değilmiş. Sunucu taraflı bir sorun var, hile kullanmıyorum. Bu kadar savunmam.

Videoda net şekilde benim hasar aldığım görünüyor.

#4 - 14.10.2025 13:59

Videoda net şekilde benim hasar aldığım görünüyor.
Sende bug yok, sende hile de yok ben bugdayım sadece hasar almayan ve hasar veremeyen benim. Aldığın hasar ise silahla yaraladığın arkadaşım tarafından verilmiştir.

#5 - 14.10.2025 15:37
bug, /fall gibi komutlar yazarsan düzeliyor.

#6 - 14.10.2025 15:54
videolu kanıt gelecek, kendi ekranımdan

#7 - 14.10.2025 15:56
videolu kanıt gelecek, kendi ekranımdan
Senin ekranın bizim için önemli değil dostum, şikayet açtığım kişi önemli. Sen zaten hasar alıyorsun, senden yana problem yok ortada.

#8 - 14.10.2025 16:04
bug, /fall gibi komutlar yazarsan düzeliyor.

Bug bile olsa açık ve net bir şekilde bundan faydalandığı ortada. God değilse Bug Abusedur.

#9 - 16.10.2025 01:15
Sequan Glenn karakteri yasaklandı.