Konu: volkov hile  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.10.2025 01:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Volkov
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.10.2025 01:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @gariban 'a ait aracı motorunu çalıştırmadan sürüyor, cr atıp trollüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): #temizvice

#1 - 14.10.2025 01:29
utanması da yok kim bilir kimin multisi

#2 - 14.10.2025 01:30
arkadaşıma saldırıyorlardı troll falan yaptığımı düşünmüyorum onu gördüğüm gibi oraya girdim kusura bakmayın bilgisayarım biraz kötü araba aldığımda açıktı zaten motoru falan hile kullanmıyorum kullandığım bilgisayar zaten sampı 10 fps açıyor

#3 - 14.10.2025 01:30
arkadaşıma saldırıyorlardı troll falan yaptığımı düşünmüyorum onu gördüğüm gibi oraya girdim kusura bakmayın bilgisayarım biraz kötü araba aldığımda açıktı zaten motoru falan hile kullanmıyorum kullandığım bilgisayar zaten sampı 10 fps açıyor
motorla uçuyon 10 fps aldığın için galiba

#4 - 14.10.2025 01:32

orda sürekli oluyo kanka niye ofansif tavır sergiliyon ki bide motor modu kullanıyom ondan olabilir belki basık cg var

#5 - 14.10.2025 14:11

orda sürekli oluyo kanka niye ofansif tavır sergiliyon ki bide motor modu kullanıyom ondan olabilir belki basık cg var

kıvırma bu kadar altı üstü ban yiyeceksin
10 fps alıyorum diyip yt'ye video atman patlattı

@Justice

#6 - 14.10.2025 21:04
Allah allah öyle mi kanka why so serious  cia misin amk :D
« Son Düzenleme: 14.10.2025 21:08 Volkov »

#7 - 15.10.2025 16:18
Trolling sebebiyle sunucudan yasaklandı.