0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşıma saldırıyorlardı troll falan yaptığımı düşünmüyorum onu gördüğüm gibi oraya girdim kusura bakmayın bilgisayarım biraz kötü araba aldığımda açıktı zaten motoru falan hile kullanmıyorum kullandığım bilgisayar zaten sampı 10 fps açıyor
Alıntı yapılan: Volkov - 14.10.2025 01:30arkadaşıma saldırıyorlardı troll falan yaptığımı düşünmüyorum onu gördüğüm gibi oraya girdim kusura bakmayın bilgisayarım biraz kötü araba aldığımda açıktı zaten motoru falan hile kullanmıyorum kullandığım bilgisayar zaten sampı 10 fps açıyormotorla uçuyon 10 fps aldığın için galiba
Alıntı yapılan: et yiyen çiçek - 14.10.2025 01:30Alıntı yapılan: Volkov - 14.10.2025 01:30arkadaşıma saldırıyorlardı troll falan yaptığımı düşünmüyorum onu gördüğüm gibi oraya girdim kusura bakmayın bilgisayarım biraz kötü araba aldığımda açıktı zaten motoru falan hile kullanmıyorum kullandığım bilgisayar zaten sampı 10 fps açıyormotorla uçuyon 10 fps aldığın için galibaorda sürekli oluyo kanka niye ofansif tavır sergiliyon ki bide motor modu kullanıyom ondan olabilir belki basık cg var