Konu: Nice_Smith Hakkında Şikayet.  (Okunma sayısı 114 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.10.2025 21:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nico_Smith

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tanımıyorum / Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.10.2025 - Saat 18:40 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- [Bug Abuse]: Oyunun açıklarını veya hatalarını lehine kullanmak yasaktır.
- [Non-RP Driving]: Gerçek hayatta yapılmayacak araç hareketleri RP ortamında yapılamaz.
- [Fail RP]: RP mantığına aykırı davranışlarda bulunmak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Gişede beklerken karşımdaki oyuncu Nico_Smith ile karşılaştık. Kimse gişeyi açmadığı için beklemeye devam ettim. Bu sırada Nico_Smith aracıyla defalarca motoruma çarparak beni gişeye doğru itmeye başladı. Bu çarpmalar sonucunda motorum bug’a girdi ve karakterim istemsizce gişenin diğer tarafına geçti. Bu davranış Non-RP driving ve Bug Abuse kapsamına girmektedir. Gerçek hayatta birinin gişeyi geçmesi için başkasına çarpmak gibi bir durum olamaz. RP’min bozulmasına sebep oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
RP kalitesini bozan bu tür davranışların önüne geçilmesi için gereken işlemlerin yapılmasını rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 12.10.2025 23:59 drag45 »

#1 - 12.10.2025 22:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Nico Smith
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Santiago Ramirez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.10.2025  20:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-RP Driving (Rol dışı araç kullanımı)  / Bug Abuse (Bug kullanımı)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: civarında gişede beklerken, karşımdaki oyuncu gişeyi açmak yerine bana aracıyla defalarca çarptı. Bu sırada motorum bug'a girerek istemsizce gişenin karşısına geçtim. Oyun içi kurallara göre bu tür bir davranış hem Non-RP hem de Bug Abuse kapsamındadır. Gişeye aynanda geldik ve durdu, sandım role girecek bende durdum sonra bir kaç kez ileri geri yaptı, O an rolde bir atak bekledim ve o sırada pm den bir arkadaşım ile konuşuyordum ve ayrıyetten oyundaki Yetkilimize NOGİ admine Gişelerdeki kaçak geçiş ihlali hakkında soru sordum bilgilendirmesini istedim.  N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
N/A

Ek açıklamalar(varsa): kaçak geçiş yapmadım, hiç bir türlü ve sorumuzu sorup cevabımızı alıp gişe yi açıp devam ettik. Gereğinin yapılmasını istiyorum. N/A

Videoda da görüldüğü üzere, arkadaş benim gişemden geçmeye çalışıyor. Ben ise arkadaşı itip, diğer gişeden geçmeyi planlıyordum. Ancak arkadaşın gişede sıkıştığını fark edince, durumu düzeltmek amacıyla tekrar müdahalede bulundum. Yazışmalardan da, amacının benim açtığım gişeden geçmek olduğu açıkça anlaşılıyor. Söyleyeceklerim bu kadar, şikayet sonuçlanabilir.

#2 - 12.10.2025 22:49
Alıntı

#3 - 13.10.2025 00:00
Videoda da görüldüğü gibi, ben gişe önünde bekliyorum ve herhangi bir şekilde karşı tarafın gişesine geçmek gibi bir amacım yok. Kendi motorumla beklemekteyim. Karşı oyuncu, durumu “yardım etmek” gibi göstermeye çalışsa da, bana defalarca çarparak motorumu bug’a sokmuştur. Bu hareketin "yardım" değil, bilinçli ve rol dışı bir müdahale olduğu açıktır.

Eğer gerçekten yardım etmek isteseydi, araçtan inip IC iletişim kurabilir veya durumla ilgili bir rol yapabilirdi. Ancak bu yapılmamış, doğrudan çarparak beni istemsizce gişenin karşısına geçirmesi sağlanmıştır. Bu da hem **Non-RP Driving**, hem de **Bug Abuse** kapsamındadır.

Ben karşı tarafın açtığı gişeden geçmeye çalışmadım, kendi yerimde bekliyordum. Olay sırasında herhangi bir şekilde karşılıklı RP iletişimi kurulmamış, tek taraflı müdahale yapılmıştır.

Durumun video ile net olduğu kanaatindeyim. Gerekli işlemin yapılmasını rica ederim.

#4 - 15.10.2025 18:24
Şikayet incelendi.

Nico_Smith karakteri Car Ramming kural ihlalinden dolayı cezalandırılacak.