Konu: DM  (Okunma sayısı 317 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.10.2025 03:52
Şahit olarak savunmaya ortak olmak istedim,
Jeshua_Raminez adlı karakter ile rol yaparken Mason_MacGraht adlı karakter bir anda aracı üzerime sürdü ve ben yaralı duruma düştüm. (Dümdüz yolda neden bank'a doğru bodozlama giresin ki?)
Araç bugda kaldı fakat rolde yaralı duruma düştüğümden Jeshua_Raminez adlı karakter Mason_MacGraht adlı karaktere ne yaptığını sordu ve karşılığını saçma sapan bir küfürle aldı.
Söylendiği gibi büyük harf ve noktalama işaretsiz bir şekilde chat'i kullanmaya devam etti. /pm üzerinden aracın bugda kaldığını ve çıkamadığını, istemeden karakteri yaraladığını söyleyebilirdi. Yetkili gelip bugda kalan aracı kurtardı fakat araç yeniden bugda kaldı ve Mason_MacGrath adlı karakter bulunduğumuz rol ortamında durmaya devam etti. Rol baltalağınından kaynaklı olaraktan ve rolde Jeshua_Raminez adlı karakterin arkadaşı olduğumdan dolayı Jeshua_Raminez adlı karakter normal olarak sinirlendi ve Mason_MacGrath adlı karaktere "Orada bekle." ve gitti, geldiğinde "Tekrar söylesene?" gibi bir cümle kullandı fakat Mason_MacGraht adlı karakter yeniden anlamsız küfürler etmeye, büyük harf ve noktalama işareti kullanmamaya devam etti. Jeshua_Raminez adlı karakterde Mason_MacGraht'a silah ile sıktı.
Sonrasında zaten yetkili ikinci defa bugda kalan aracı çekti ve Mason_MacGraht adlı karakter küfür edip ortadan kayboldu. 
Bu şikayeti Jeshua_Raminez karakteri ile benim açmam gerekirken asıl şikayetin açılması gereken kişi açmış, birşey demek istemiyorum.  :garip:

Kanıt: https://hizliresim.com/clry2wu
Karakterimin telefon görüşmelerini karaladım, sorun yaratacağını sanmıyorum.

Sonuçlanabilir.

#12 - 12.10.2025 04:00
Arkadaşın yaptığı hareketler troll olduğunun kanıtıdır, rol'de herhangi bir art niyet ile rol yapılmadı, arkadaş bize nasıl geldiyse o şekilde gidildi zaten attığı ilk chatten troll olduğunu anladım, aynısı forumdada sürdürmekte. İnceleyen yetkili doğru kararı verecektir, herhangi bir sicilim yok. Temiz sicil ile oynamaya özen gösteren birisiyim, buna göre ilerliyorum. Ama arkadaşın yaptığı hareket ve attığı chat zaten troll olduğunu kanıtlamakta. Aracım buga girdi diyor /pm den bildirebilirdi? Eğer bildirseydi zaten böyle bir role girmezdik. Olmamış gibi yapar devam ederdik, fakat arkadaş trollemeyi seçti ve forumdada aynısı sürdürmekte, herhangi bir ihlal bulunmamakta.

#13 - 12.10.2025 23:23
Tekrar olarak savunmayı yenileyelim, beni bilen bilir Deathmatching meraklısı değilim, aksine rol yapmayı ve yaptırmayı seven birisiyim. Durup dururken vurulmadın. Larisa_Karpova adlı karakteri şuan da bulunduğum birlikte. Aracın ile bankın üstüne çıkıp Larisa_Karpova karakterini yaralı konuma düşürüyorsun, onu bırak rol yapmaya uğraşmıyorsun bile kısa kısa yazıp tahrik ediyorsun. Silahı alıp geldiğimde ise tekrar olarak küfür savuşturuyorsun, ve bunları yaparken İmla kurallarını çiğneyip Non-rp ihlallerini gerçekleştiriyorsun. Sana boş yere ateş açmadım dostum, ihlal yapmaktan kaçınan birisiyim. Eğer ki bana /pm den Aracım buga girdi. Gibi birşey deseydin anlayışla karşılardım. Fakat role döküp (rol yapmadın bile.) küfür savuşturdun. Silahı aldıp geldim "tekrar et o küfürleri" diye tekrar sordum yine İmla kurallarını çiğneyip küfür ettin ve ateş ettim. Hepsi bu.
« Son Düzenleme: 12.10.2025 23:48 marque37 »

#14 - 12.10.2025 23:56
Uzun lafın kısası, sonuçlanabilir.
Jeshua_Raminez adlı karakterin herhangi bir ihlali yada bir hatası bulunmuyor. Karşı tarafın yaptığı ihlallerden bahsettik ve savunma yapıldı. Bende şahit olarak olayı uzun uzun açıkladım.

#15 - 16.10.2025 09:13
Jeshua karakterini siz kışkırtmışsınız. Sonucunda da vurulmuşsunuz. Sorun yok.

Ceza verilmeyecek.