Konu: DM  (Okunma sayısı 316 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.10.2025 02:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeshua_Ramirez @marque37

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/10/25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/18689593/samp_12_10_2025_02_24_22.png https://www.upload.ee/image/18689594/samp_12_10_2025_02_24_26.png

Ek açıklamalar(varsa): hakkımla isimi yaparken buga girdim o sırada aramızda sözlü tartışma oldu silah cekti

#1 - 12.10.2025 02:49
Öncelikle selam, hakkımda açılan şikayete savunma yazmak isterim;

Herhangi bir Deathmatching söz konusu değil, aracın ile bankların üzerine çıkıp Larisa_Karpova adlı karakteri yaralı durumuna düşürüyorsun, onu geçtim. Troll hareketlerin ile karakterimi çıldırtıyorsun, (troll yapmana rağmen rol yapmaya çalıştım) imla kurallarını alt üst edip beni sınıyorsun, silahımı alıp geldiğimde ise tekrar et o lafları dediğim kısımda tekrar olarak sunucu kurallarını çiğniyorsun.

Kanıtlar : https://hizliresim.com/53ch5th - https://hizliresim.com/g8zqk0h
« Son Düzenleme: 12.10.2025 02:51 marque37 »

#2 - 12.10.2025 02:50
Hatta troll yaptığın için /rapor atmıştım ve Kovalanke bakmıştı fakat troll yapmayı bırakıp şikayet açmaya yönelmişsin, o da iyi dost. Troll yapıp aracı bankların üzerine çıkartıyorsun, sunucu kurallarını çiğniyorsun. Ateş edilince şikayet açıyorsun, karakterimi yeterince sinirlendirdin ve sonucuna katlanmış bulundun. Herhangi bir ihlalim yok, sicilime bakılacak olursada durum bu yönde.

#3 - 12.10.2025 02:55
her sinirlenen ateş açamıyo öyle bi dünya yok kurallar net zaten, ben araçla oraya çıktığım zaman sen afkydın oradan geçmeye çalışıyodum sonra buga girdim troll falan yok anlayacağın

#4 - 12.10.2025 03:01
Dostum troll yaptığın attığın chatlerden belli, araç ile bildiğin bankın üzerine çıktın sonra araç sıkışınca bu sefer, küçük harf ve noktalama işareti kullanmadan laf atmaya başladın, troll yapmaya geldiğin çok belli. Ayrıca Larisa_Karpova karakterini yaralı konuma düşürdün, bu karakterimin sinirlenmesi ve ateş etmesi için yeterli bir durum. Attığın chatlerde bunu destekliyor.
« Son Düzenleme: 12.10.2025 03:03 marque37 »

#5 - 12.10.2025 03:11
Olayın kısaca özeti ;

Arkadaş araç ile bankın üzerine çıkıyor, Larisa_Karpova adlı karakter yaralı konuma düşüyor. (yani karakteri eziyor.) Benim karakterim bu durumu görünce normal olarak sinirleniyor ve arkadaşın karakterine laflanıyor, ama arkadaş büyük harf kullanmaya ve noktalama işaretlerini kullanmaya tenezzül etmeden değişik değişik küfürler ediyor. Silahımı alıp geldiğimde ise bu sefer tekrar et o lafları diyorum, tekrar aynı şekil küfür ediyor ve ateş açıyorum. Durum bu, arkadaş troll amaçlı gelip rolümüzü baltaladı, karşılık olarak ateş ettim. Ki etme hakkına sahip görüyorum kendimi, çünkü Larisa_Karpova adlı karakteri ezip yaralı konuşa düşürüyorsun, eğer mantık çerçevesinde ilerleseydin veya durumu /pm üzerinden anlatsaydın konu hiiiiç buraya kadar gelmezdi dost. Troll yapmaya geldiğin açıkca ortada, sonuçlanabilir.

#6 - 12.10.2025 03:16
@dossx Durum ortada, sicilim temiz. Arkadaşın troll amaçlı geldiğini düşünüp ateş ettim (troll bence) Larisa_Karpova adlı rol arkadaşımıda yaralı konuma düşürdü aracının bugda kaldığını söylüyor öyle bir durum varsa neden /pm den bildirmiyorsun ki? Ateş etme sebebim belli, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 12.10.2025 03:23 marque37 »

#7 - 12.10.2025 03:25
kanka uyuyom ben sende uyu

#8 - 12.10.2025 03:33
ya dostum dm atmıssın ıste ne cok tatava yapmıssın chatgptye mı yazdırdın yazıları

#9 - 12.10.2025 03:35
ya dostum dm atmıssın ıste ne cok tatava yapmıssın chatgptye mı yazdırdın yazıları
Kendim yazdım dostum, ayrıca arkadaşın yaptığı troll ortada. Ateş etme sebebimde açıkca belli, neden ateş edeyim durup dururken? Hayır, buga girdi diyor /pm den bildirsin o zaman ne diye troll hareketler yapıyor? Boş yere ateş edilmedi, Larisa_Karpova karakterinide yaralı konuma düşürdü. /pm den bildirmesi varken IC chati kullanıp yine trolledi, herşey açık ve net ortada.