Konu: [11.10.2025 - Ruben_Maller & Maskeli_55236 & Maskeli_28801] Deathmatching  (Okunma sayısı 184 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.10.2025 21:01
Tüm kanıtlarımız sunuldu ve savunmamız yapıldı. Başka ileti atıp şikayeti kirletmeyelim, sonuçlanabilir.

#11 - 11.10.2025 21:08
Son iletimi atıyorum.

Binco olayında size herhangi bir ateş açmadım. Ya da ateş açsın diye onu fişeklemedim, tam tersine  ateş açmasın diye onu ikna etmeye çabalıyordum. Kontrol edilebilir.

Sizin hoodunuzda troll yapmadım. Aksine korku rolü yaptım ve benle yaptığınız rol kısaydı, yaşanan role dair kanıtlarımı da sundum.

Asılsız iddialarla beni suçlamayın. Ben size sıkmışım ya hani sivildeyken, gidin hasarlar ve sıkarken ki kanıtlarınızı gösterin, ben de buna karşı çıkmayacağım.

Dediğim gibi, benim açıklama yapacağım konular bunlar. Görev esnasında beni düşürmenize karşı kışkırmadım. Zaten bu tür durumları umursayan ve size bundan dolayı ne rol içerisinde ne de rol dışında kin besleyecek birisi değilim. İyi roller diliyorum.

Ek olarak: Binco'ya skin almak için gitmiştim. Onu rahatsız ettiğiniz için kışkırdı ve geldi sizi taradı.
« Son Düzenleme: 11.10.2025 21:25 MertskinQ »

#12 - 11.10.2025 21:10
Son iletimi atıyorum.

Binco olayında size herhangi bir ateş açmadım. Ya da ateş açsın diye onu fişeklemedim, tam tersine  ateş açmasın diye onu ikna etmeye çabalıyordum. Kontrol edilebilir.

Sizin hoodunuzda troll yapmadım. Aksine korku rolü yaptım ve benle yaptığınız rol kısaydı, yaşanan role dair kanıtlarımı da sundum.

Asılsız iddialarla beni suçlamayın. Ben size sıkmışım ya hani sivildeyken, gidin hasarlar ve sıkarken ki kanıtlarınızı gösterin, ben de buna karşı çıkmayacağım.

Dediğim gibi, benim açıklama yapacağım konular bunlar. Görev esnasında beni düşürmenize karşı kışkırmadım. Zaten bu tür durumları umursayan ve size bundan dolayı ne rol içerisinde ne de rol dışında kin besleyecek birisi değilim. İyi roller diliyorum.

Bincodan önce düşürdüğüm iki pd arkadaş ne hikmetse ikisi bir anda bincoya gelip biri bize ateş açıp açtığı gibi de q atıyor.  :D kışkırmıyorsunuz, okey. Maskesiz karakterlerimizi "polis" olmadığına inandırdıktan sonra seni daha önce vurduğumu hatırlıyorum, üniformalı hâlini. Bu tarz bir rol gerçekleştirip maskesiz karakterlerimizin de aranma kaydı açılabileceğini göze alarak sana sıkıyoruz. Aynı şeyleri tekrar tekrar döndürüp yazmayacaksan sonuçlanabilir.

#13 - 12.10.2025 19:56
Savunma kabul edildi.