Konu: Non rp mixing  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.10.2025 20:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @babaproturkic

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non rp mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benim gerçekleştirmediğim bir rolü (kimlik düşürme) yapmışım gibi davranıp, üstüne mix yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.10.2025 21:45
ah yavrum benim :( :(

#2 - 10.10.2025 14:35
savunma bu akşam gelir ama ben sana "düşürdüğün" kimliği vermiş miyim bir bak bakayım  :D

#3 - 10.10.2025 18:23
selam arkadaşım  :)

çingeneler bildiğin üzere para karşılığında hapis yatıyor. sana sinirlenen birisi bize seni dövmemiz için para veriyor ve bilgilerini elde ediyoruz. gantonda olduğunu söylediği için oraya gidip tek afk olmayan sana soru yöneltiyorum ki zaten bu adam sensin  :D bende kimliğini düşürmüşsün şeklinde bir yalan uydurup seninle iletişim kuruyorum. bende olmayan kimliğini yani düşürmediğin kimliğini çıkarıp sana mı göstermişim onu anlamadım?  :)

özetle, bilgilerini bana bir adam veriyor ve kimliğini düşürmüşsün yalanını söyleyip seninle iletişim kuruyoruz. (kimlik bende yok ve çıkartıp kimliği göstermiyorum.)

#4 - 10.10.2025 19:47
selam arkadaşım  :)

çingeneler bildiğin üzere para karşılığında hapis yatıyor. sana sinirlenen birisi bize seni dövmemiz için para veriyor ve bilgilerini elde ediyoruz. gantonda olduğunu söylediği için oraya gidip tek afk olmayan sana soru yöneltiyorum ki zaten bu adam sensin  :D bende kimliğini düşürmüşsün şeklinde bir yalan uydurup seninle iletişim kuruyorum. bende olmayan kimliğini yani düşürmediğin kimliğini çıkarıp sana mı göstermişim onu anlamadım?  :)

özetle, bilgilerini bana bir adam veriyor ve kimliğini düşürmüşsün yalanını söyleyip seninle iletişim kuruyoruz. (kimlik bende yok ve çıkartıp kimliği göstermiyorum.)

"bana sinirlenen birisi" benim gantonda rol yaptığımı, orada olduğumu ve fotoğrafımı sana tam olarak nasıl iletmiş bana bunu anlatır mısın? dümdüz mix yapıp kendinize eğlence çıkarmaya çalışıyorsunuz. rol yapmayı öğrenin kardeşim. savunma yapamayacaksan bana sinirlenen kişiyi şikayete etiketle. bilgileri edinme rolü :D? onu da çözemedim valla.

Alıntı
fotoğrafımı sana tam olarak nasıl iletmiş bana bunu anlatır mısın?
Spoiler: GösterGizle

#5 - 10.10.2025 20:14
Merhaba birlik üyelerime bu işi ben pasladığım için savunmaya yardımcı olayım.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=174132.0 böyle bir deepweb konumuz var buraya gelen işleri değerlendirip kabul veya reddediyoruz. Burda ben işi alıp birlik outsiderlerine işleri dağıtıyorum. Sizi dövme işi geldi ve bilgileriniz bize işveren tarafından verildi. Yine de birliğimin üyelerinin her aşamayı rollü ilerletmelerini istediğim için böyle biri varmış gibi bir role girişmişler ki bunda yanlış görmüyorum. Sonuçta "tanımıyorum" dediğinizde size o kişiymiş gibi davranmamışlar ve bir süre rol yaptıktan sonra olay yerini terk etmişler.

Bu konuya gelen işleri forum pm üzerinden iletiyorlar, kişilerin arasındaki sürtüşme düzeyini bilmediğim ve anonim kalması için kişinin bilgilerini gizledim, adminler isterse onlara yollayabilirim.
https://i.hizliresim.com/764wurd.jpg

Bizden iki kişinin dövülmesi istendi biz Elias Munoz karakterini riskli olacağı için reddedip, Jerquis karakteri için kabul ettik. Yani birlik üyelerimin herhangi bir aşamada hata yaptığını düşünmüyorum, her aşamayı ic olarak ilerlettik.
« Son Düzenleme: 10.10.2025 20:17 devlet memuru sukut »

#6 - 10.10.2025 20:16
Vay be adımıza soyadımıza kadar öğrenmiş bu nasıl mix kardeşim. Telefonum bile yok ic

#7 - 10.10.2025 20:20
Vay be adımıza soyadımıza kadar öğrenmiş bu nasıl mix kardeşim. Telefonum bile yok ic

bize gelen bilgi bu yönde tamamen, kendimiz kıçımızdan bir eğlence çıkartmadık ve böyle bir şey de yapmıyoruz. rol içi para karşılığı adam dövdürebildiğin için muhtemelen sana kinli olan birisi bize böyle bir forumpm atmış olabilir. şikayetle şu an bir alakam var mı? varsa devam ettirebiliriz şikayeti

#8 - 10.10.2025 20:21

İşverenin mix ile bilgilerinizi alıp almadığını biz bilemeyiz. Forumdaki konu üzerinden bize gelen işleri değerlendirip buna göre rol yapıyoruz. Bize isim/yer/fotoğraf vb bilgiler geliyor. Biz de onları soruşturarak (bu rol genelde 2-3 güne yayılıyor) kişileri tespit edip işi yapmaya çalışıyoruz.

İstenirse adminlere işverenin ismini verip adminlerin mix ile yapıp yapmadığını soruşturmasını sağlayabilirim.   
« Son Düzenleme: 10.10.2025 20:22 devlet memuru sukut »

#9 - 10.10.2025 20:21

bize gelen bilgi bu yönde tamamen, kendimiz kıçımızdan bir eğlence çıkartmadık ve böyle bir şey de yapmıyoruz. rol içi para karşılığı adam dövdürebildiğin için muhtemelen sana kinli olan birisi bize böyle bir forum pm atmış olabilir. şikayetle şu an bir alakam var mı? varsa devam ettirebiliriz şikayeti
O halde forum pm atan kişiyi açık bir şekilde şikayete atabilirsin, tarafamızca meta/mix gibi bir şey gerçekleşmeyecek.