Konu: Non rp mixing  (Okunma sayısı 250 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.10.2025 20:25
selam arkadaşım  :)

çingeneler bildiğin üzere para karşılığında hapis yatıyor. sana sinirlenen birisi bize seni dövmemiz için para veriyor ve bilgilerini elde ediyoruz. gantonda olduğunu söylediği için oraya gidip tek afk olmayan sana soru yöneltiyorum ki zaten bu adam sensin  :D bende kimliğini düşürmüşsün şeklinde bir yalan uydurup seninle iletişim kuruyorum. bende olmayan kimliğini yani düşürmediğin kimliğini çıkarıp sana mı göstermişim onu anlamadım?  :)

özetle, bilgilerini bana bir adam veriyor ve kimliğini düşürmüşsün yalanını söyleyip seninle iletişim kuruyoruz. (kimlik bende yok ve çıkartıp kimliği göstermiyorum.)

"bana sinirlenen birisi" benim gantonda rol yaptığımı, orada olduğumu ve fotoğrafımı sana tam olarak nasıl iletmiş bana bunu anlatır mısın? dümdüz mix yapıp kendinize eğlence çıkarmaya çalışıyorsunuz. rol yapmayı öğrenin kardeşim. savunma yapamayacaksan bana sinirlenen kişiyi şikayete etiketle. bilgileri edinme rolü :D? onu da çözemedim valla.

Alıntı
fotoğrafımı sana tam olarak nasıl iletmiş bana bunu anlatır mısın?
Spoiler: GösterGizle

tamamen verilen işi yapmak için oraya gittik, ayakçılığı üstlendim ve lütfen 500mb oyun içerisinde rol yaptığını unutma bu kadar sinirlenmene gerek yok :D

iki tarafta oyun oynuyor ve eğlenmeye çalışıyor

#11 - 11.10.2025 16:00
Şikayet reddedildi.